• Vertalen ||Translate

 • Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

  De wereld vanuit ieder perspectief
  Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

  Waar ontdekking nooit stopt

  Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

π•“π•šπ•˜ π•žπ•šπ•€π•₯π•’π•œπ•– 😈😱

Translate Here

 

Bij het automatisch opladen van tekeningen heb ik één letter verkeerd geschreven, i.p.v Tienen heb ik geschreven Tie(?)nen. Dus kwam ik tot Tie(t)en  (English Tits) in plaats van Tie(n)en

π•šπ•œ π•€π•”π•™π•’π•’π•ž π•žπ•– ?😑 𝕒𝕝𝕙𝕠𝕖𝕨𝕖𝕝 𝕙𝕖π•₯ 𝕣𝕖𝕀𝕦𝕝π•₯𝕒𝕒π•₯ π•₯𝕠𝕔𝕙 π•žπ• π• π•š π•šπ•€ 😱

Bekijk het resultaat hier beneden

π’—π’“π’Šπ’†π’π’…π’†π’π’Šπ’‹π’Œπ’† π’ˆπ’“π’π’†π’• T𝒉𝒆𝒐 H𝒆𝒓𝒃𝒐𝒕𝒔 πŸ‘‹πŸ˜˜

Blanket

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Advertenties
Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

2 reacties op π•“π•šπ•˜ π•žπ•šπ•€π•₯π•’π•œπ•– 😈😱

 1. Rob Alberts zeggen:

  In mijn tuin wonen al weer een paar jaren Familie Tits en Blue Tits.

  Vertaling, koolmezen en pimpelmezen.

  Vogelvriendelijke groet,

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.