𝕺𝖛𝖊𝖗 𝕿𝖍𝖊𝖔-𝕳𝖊𝖗𝖇𝖔𝖙𝖘

MIJN EERSTE BELANGRIJKE HOBBY INTERNET !!!

Wat begon als een gewoon tijdverblijf, om mijn gedachten af te leiden van zware emotionele pijnen,(waar ik het hier niet ga over hebben) heeft totaal onverwacht een enorm succes gekregen , wat ik nooit had verwacht, bekijk de statistieken hier beneden maar eens.

Hoe ik te werk ga om zoveel bezoekers op mijn Blog te krijgen dat zie je in de slider hierboven, meer uitleg komt spoedig, ondertussen kan U reeds een kijkje nemen van “enkele” websites rond allerlei thema’s die ik ondertussen reeds gemaakt heb via de knop onderaan het bezoekers-teller-widget

Het widget dat om de 15′ automatisch wordt bijgewerkt, heb ik pas  op 28 Augustus 2017 op deze site geplaatst. Bekijk het maar eens

  Dit werkt volledig automatisch, elke nieuwe bezoeker wordt geregistreerd achter de vlag van het land waar de bezoeker zich bevindt. Telkens er een nieuwe bezoeker in een ander land er bij komt, komt er ook een nieuwe vlag bij.. Dus bekijk het eens hier beneden
 
 
  Bedankt voor Uw bezoek en Uw Vertrouwen Theo-Herbots-Wix-NL

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%