• TRANSLATE HERE

 • WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

  Welkom op deze geweldige Blog

  Award Winning blog Ik ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  WORD LID 😀😍
  DOE MEE 💙
  Het heeft veel voordelen om lid te worden van deze Blog✅
  Wilt u weten wat ons bezighoudt? ✅.
  U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief. ✅
  We houden onze abonnees op de hoogte van Het laatste nieuws,✅
  Aankomende evenementen,✅
  Allerlei tips,✅
  speciale activiteiten✅
  En nog veel meer.✅
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U ✅
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden;✅
  U ZAL ER GEEN SPIJT VAN KRIJGEN ❗❗

  Voeg je bij 5.168 andere abonnees

10 Tips voor het fotograferen van eten ||10 Tips for photographing food

home

Meer:

Elja Trum

10 Tips voor het fotograferen van eten

maandag 9 april 2012, 23:53 door Elja Trum | 59,199x gelezen | 12 reacties

Afgelopen zaterdag schreef Ton een artikel over een foodfotografie shoot. Uit de reacties blijkt wel dat dit onderwerp aardig leeft onder de Photofacts bezoekers. Reden genoeg dus om eens tien tips te geven waarmee je betere foto’s kunt maken van eten. Een leuk onderwerp om eens mee te experimenteren en je hebt er natuurlijk niet per se een chefkok voor nodig.

1. Gebruik zacht licht

Natuurlijk (zacht) licht werkt erg goed voor het fotograferen van voedsel. Ga echter niet in het harde licht van de zon fotograferen. In de buurt van een raam (zonder direct zonlicht) werkt daar in tegen prima. Ook een plekje buiten in de schaduw kan erg goed werken.

Ook in de studio kun je aan de slag, maar gebruik in elk geval geen direct flitslicht. Maak het licht zachter met een softbox of door het via een groot wit oppervlak te weerkaatsen. Ook het gebruik van een lichttent kan hier een prima oplossing bieden om mooi zacht licht te krijgen.

Als het licht te alsnog te hard is of te duidelijk uit één richting komt, gebruik dan een reflectiescherm om de donkere kant nog wat op te lichten. Heb je geen reflectiescherm dan zal een stuk piepschuim ook prima volstaan.

Bessen
Op een zonnige dag in de schaduw van een boom
Tenzij je in een restaurant zit en even tussen de maaltijden door een foto maakt is het ook slim om je statief te gebruiken. Wanneer je werkt met natuurlijk licht binnenshuis dan kan de sluitersnelheid anders gauw een probleem worden. Door met een statief te werken hoef je niet uit te wijken naar hogere lichtgevoeligheid (ISO).

2. Ga dichterbij

Wanneer het echt om het eten zelf gaat, zorg dan ook dat je de foto van dichtbij maakt. Eventueel zelfs met een macro objectief. Door dichter op je onderwerp te kruipen wordt het eigenlijk vanzelf simpeler om een goede foto te maken, je haalt immers afleidende zaken uit het beeld. Alleen waar het echt om draait is dan nog maar zichtbaar.

Wanneer je dichter op het eten zit zal ook de textuur veel beter zichtbaar zijn in je foto. Ook de details in het eten worden duidelijker. Vaak is hier door de kok de nodige moeite voor gedaan, dus dat wil je zeker ook vastleggen.

3. Maak gebruik van scherptediepte

Wanneer je dicht op je onderwerp zit is het eenvoudiger om de achtergrond onscherp te maken. Een onscherpe achtergrond is een prima manier om je onderwerp er echt uit te laten springen. Maak dus gebruik van deze kleine scherptediepte.

Pas wel op voor een te kleine scherptediepte, ook dat kan storend zijn. In de meeste gevallen wil je in elk geval je onderwerp zelf helemaal scherp op de foto hebben. Hierbij kan een statief weer handig zijn als je door de grote scherptediepte (bijvoorbeeld op diafragma f/11) een te langzame sluitertijd krijgt om een onbewogen foto uit de hand te kunnen maken.

Eds kitchen kyonne
Foto door Kyonne

4. Let op de details

Een gestreken servet, een schoon glas. Het zijn de details die dadelijk op zullen vallen als je wat langer naar de foto kijkt. In de nabewerking is het bijna niet te doen om een vouw uit een servet te halen, met een strijkijzer is het nog geen minuut werk.

Een andere vorm van detail waar je op moet letten is de styling. Het is natuurlijk ideaal wanner je een styliste bij de hand hebt om dit voor je te doen. Ook een goede chefkok zal het nodige weten van mooie styling van eten. Bij gebrek daaraan zul je zelf aan de slag moeten. Probeer het gerecht er zo voordelig mogelijk uit te laten zien al voordat je überhaupt de camera erbij pakt.

5. Breken en snijden

Voedsel kan er op zichzelf al prima uit zien, maar vaak wordt het allemaal nog net iets smakelijker als het al aangesneden is. Een stuk uit de taart, gebroken chocolade, kruimels brood. Het ziet er allemaal minder klinisch uit als het aangesneden is en eruit ziet alsof je zo een stukje kunt pakken.

Wat meestal minder goed zal werken is daadwerkelijk een hap nemen uit het gerecht. Dat maakt het snel rommelig en daarbij; zou jij graag iets eten waar al een hap uit is genomen? Niet bepaald een gevoel dat je wilt krijgen bij een foto van eten.

6. Neem de omgeving mee

Een beetje in tegenspraak op eerdere tips, maar soms kan het ook heel goed werken om juist wat meer van de omgeving mee te nemen. Als je bijvoorbeeld foto’s maakt voor de folder van een restaurant dan zal het vaak op prijs gesteld worden als het restaurant zelf in de foto’s te herkennen is.

Niet alleen een foto van dat heerlijke ijsje dus, maar maak ook duidelijk dat het ijsje goed samengaat met het wijds uitzicht van het zonnige terras. Door de omgeving mee te nemen kun je meer sfeer in je foto krijgen.

7. Zorg voor een heldere foto

Eten ziet er lekkerder uit wanneer de foto iets overbelicht is. Je camera zal op de automaat in elk geval vaak kiezen voor een wat onderbelichte foto, eten wordt immers vaak op een wit bord gepresenteerd en dat verpest de automatische belichting in de meeste gevallen.

Kijk dus of je een stop (of anderhalf) kunt overbelichten zonder dat je hierbij overbelichte delen in je foto komen. Een beetje clipping (overbelichte delen waar geen detail meer in zit) is niet erg, zolang het maar niet op belangrijke onderdelen in je foto zit.

Desert bij In Geuren en Kleuren

8. Let op de juiste kleurtemperatuur

Let goed op de witbalans instelling die je gebruikt. In de meeste gevallen kun je voedsel beter wat warmer van kleurtint vastleggen. Een biefstukje ziet er dan bijvoorbeeld direct een stuk smakelijker uit. Bij een koude (blauwe) kleurtemperatuur kan het heerlijkste lapje vlees er vies uit gaan zien.

Zeker wanneer je een serie foto’s aan het schieten bent, bijvoorbeeld voor de menukaart of website van een restaurant, is het belangrijk om met een constante witbalans te werken. De beste manier om dit te doen is door te werken met een grijskaart en je foto’s in het RAW formaat te schieten. Je kunt dan achteraf eenvoudig alle foto’s de juiste kleurtemperatuur geven.

Zet de grijskaart bij het eten en maak er een foto van om de juiste kleurtemperatuur achteraf te kunnen bepalen. Elke keer wanneer het licht verandert moet je een nieuwe meetfoto maken. Werk je in natuurlijk licht dan is het dus slim om de grijskaart in de buurt te houden en regelmatig mee te nemen in je foto’s.

9. Probeer eens een andere hoek

Veel eten wordt gefotografeerd onder een hoek van zo’n 45 graden; zo’n beetje zoals je zelf naar het eten op je bord zou kijken. Het is dus goed om hier ook eens in te variëren, bijvoorbeeld door juist een heel laag standpunt te kiezen. De hoogte van je onderwerp wordt met een laag standpunt veel beter duidelijk.

Let bij het lagere standpunt wel extra op de achtergrond, je krijgt vanuit deze positie meer te zien dan alleen het tafelkleed. Daar is niks mis mee, maar het moet niet afleiden van (bij voorkeur zelfs sfeer toevoegen aan) de foto.

Maaltijd bij In Geuren en Kleuren

10. Voeg een beetje olie toe

Ziet het eten er in de foto een beetje te droog uit, dan kan het helpen om er een klein beetje olie of water overheen te sproeien (teveel, en het ziet er viezig vet uit). Dit helpt om voedsel er beter uit te laten zien, maar je moet wel oppassen dat je het niet overdrijft. Let er ook op dat je alleen het voedsel voorziet van de olie; het bord en andere dingen die in beeld komen moeten uiteraard wel spettervrij zijn.

Het makkelijkste is het overigens om je foto’s gewoon zo snel mogelijk te maken nadat het opgediend is. Laat sausen en bijvoorbeeld slagroom pas na het opdienen toevoegen; dan ziet het er het lekkerste uit. Na ongeveer de eerste drie minuten zal de versheid er vanaf gaan.

Door snel te werken heb je ook geen trucjes nodig om het eten er lekkerder uit te laten zien. Zorg dus dat je camera gereed staat met de juiste instellingen voordat het eten er is. Extra voordeel; het voedsel is dan direct na het fotograferen ook nog lekker om op te eten..

Smakelijke fotograferen!

101 Tips voor Perfecte Portretfoto’s

Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto’s kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

Theo-Herbots-Een Nieuwe manier van Fotografie

Verneem alles over
Het hoe en het waarom
Ik Fotografeer
LAAT U BEKOREN

VERNEEM MEER

FOTOGRAFIE-CURSUSSEN

Wilt U uitblinken met Uw Foto’s?
Volg deze cursussen

VERNEEM MEER

Natuurfotografie

Bekijk de video en de beschrijving
Waarom ik het doe

VERNEEM MEER

DIEREN-FOTOGRAFIE

Bekijk de video
En de beschrijving

VERNEEM MEER

HUWELIJKS-FOTOGRAFIE

BEKIJK DE VIDEO
En alle informatie

VERNEEM MEER

PORTRET-FOTOGRAFIE

Bekijk de prachtige Foto’s

VERNEEM MEER

STRAAT-FOTOGRAFIE

Moeilijker dan U denkt
Bekijk de video
En de uitleg

VERNEEM MEER

BLOEMEN-FOTOGRAFIE

Is er iet mooiers dan Bloemen?
Bekijk het hier

verneem meer

STILLEVEN-FOTOGRAFIE

Bekijk de video
En de beschrijving

VERNEEM MEER

EVENEMENTEN-FOTOGRAFIE

Bekijk de volledige uitleg

VERNEEM MEER

KINDER-FOTOGRAFIE

Een zeer geliefd onderwerp
voor iedereen

VERNEEM MEER

AWARDS

VERNEEM MEER
Over mijn AWARDS

VERNEEM MEER

FOTOWEDSTRIJDEN

Doe mee aan de Fotowedstrijden

Read More

Theo-Herbots korte verhalen schrijver

Ik hou me ook bezig met
schrijven

Read More

Theo-Herbots Stadsjournalist

Ik ben steeds meer bezig
Met Stadsjournalistiek
Vooral over mijn Prachtige Stad
Tienen

Read More

Theo-Herbots-Ervaringsdeskundige Alcoholisme

Ik hoop
Om met mijn getuigenis
Anderen te kunnen helpen
Op weg naar een Gelukkig en nuchter leven

Read More
Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Welkom bij Theo-Herbots- De bron waar je altijd op kunt vertrouwen 💙Mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content.💥 Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal ik ook jouw eigen passies doen ontbranden.❤ VERGEET NIET HIER BENEDEN EEN REACTIE TE GEVEN ZODAT IK WEET WAT U HET MEESTE BOEIT EN WELKE AANPASSINGEN AAN DE BLOG KAN AANBRENGEN✅✅ EN OOK EENS VOLLEDIG NAAR BENEDEN TE SCHROLLEN, ZODAT U GEEN BELANGRIJKE INFORMATIE 💌 MIST THEO 😀😍

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • SPECIAAL VOOR U

  REAGEER HIERBOVEN (ONDERAAN ELK BERICHT EN ELKE PAGINA)

  (zie vermelding Bedankt voor het langskomen – Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!)

  Elke reactie is belangrijk voor mij zodat ik weet,

  wat mijn Volgers vinden over deze Blog en

  zodat ik daar in de toekomst rekening kan mee houden

 • MISSCHIEN VINDT U DIT OOK LEUK,

  Exclusieve aanbieding

  GEZOND, GEZONDER, GEZONDST

  Wie houdt er nou niet Van een Gezonde Levensstijl?

  U toch ook?

  Bezoek deze Website ✅ speciaal voor Uw Gezondheid ✅

  VERGEET NIET OM NA HET INLOGGEN OP DEZE UNIEKE WEBSITE, RECHTSBOVEN UW LAND EN TAAL TE KIEZEN

  BEKIJK DE VIDEO’S HIER BENEDEN EN U WEET WAAROVER HET GAAT

  BIO-ONLINE-WINKEL

  ZOEK NIET LANGER NAAR HET IDEALE KERSTGESCHENK

  ALS u HET HIER “NIET” VINDT VINDT U HET “NERGENS”

  ORGANO™ is een wereldwijd netwerkmarketingbedrijf met een missie. Die bestaat eruit om via onze premium producten en zakelijke mogelijkheden mensen te helpen een nieuw niveau van evenwicht, vrijheid en welzijn te bereiken
  VERGEET .NIET OM NA HET INLOGGEN RECHTSBOVEN “UW” LAND EN TAAL TE KIEZEN

 • Populaire berichten & pagina’s

 • DE VIJFTIEN LAATSTE REACTIES OP DEZE BLOG VOEG ER DE UWE BIJ

  Theo Herbots op Dierenmishandeling in #Tienen…
  Guy_VO op Dierenmishandeling in #Tienen…
  Theo Herbots op Dierenmishandeling in #Tienen…
  Bea Thirion op Dierenmishandeling in #Tienen…
  Recept gebraden kalk… op Kerstdiner voor één ||Christma…
  Theo Herbots op COVID19 EN DE BIJBEL
  Bea Thirion op COVID19 EN DE BIJBEL
  Theo Herbots op Overbevolking, Natuur’s…
  henk50 op Overbevolking, Natuur’s…
  Theo Herbots op Is het nu lente of Herfst in V…
  Theo Herbots op WORKOUT-VIDEO’S VAN THUI…
  susiesopinions op WORKOUT-VIDEO’S VAN THUI…
  GEZONDE RECEPTEN om… op Nieuwe categorie “GEZOND…
  Wandelen is gezond |… op Waarom fotografeer je? ||Why d…
  Theo Herbots op Is het nu lente of Herfst in V…
 • SPECIAAL VOOR U

  WAT U HIER KAN VINDEN!

  REGELMATIG

  BERICHTEN ROND

  • Fotografie, Fotografie-lessen , Fotowedstrijden
  • Gezondheid
  • Bloggen
  • NIEUW !!! SMAKELIJKE GERECHTEN
  • ONLINE BIOWINKEL

  VERNEEM MEER

  OPGELET U VERLAAT DEZE WEBSITE KIES NA HET INLOGGEN RECHTSBOVEN UW LAND EN TAAL

  Groetjes, Theo

  KORT OVERZICHT

 • JAARLIJKSE TRADITIE

  WELKOM OP DEZE BLOG

  AWARD WINNING BLOG Ik ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

  BEZOEK OOK DE PRESENTATIEPAGINA

  DANKUWEL

  ONDANKS COVID19

  HOU IK ME AAN MIJN JAARLIJKSE TRADITIE OM OP HET EIND VAN HET JAAR MIJN BLOG IN EEN FEESTSTEMMING TE BRENGEN

  LATEN WE MEKAAR BEMOEDIGEN

  BEKIJK DEZE PRACHTIGE VIDEO. DE TEKST IS WELISWAAR IN HET NEDERLANDS, MAAR U KAN ALTIJD GENIETEN VAN DE MUZIEK

  THEO-HERBOTS DANKT U

  • UW BEZOEK
  • EN UW VERTROUWEN
  • EN UW INSCHRIJVING OP DE NIEUWSBRIEF
 • MEER OVER MIJ

 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  Voeg je bij 5.168 andere abonnees

 • INLEIDEND WOORD AUTEUR

  Fotografie-Fanclub heet je welkom
  De nummer 1 Fotografie fanclub
  Welkom, beste fan.
  Deze site is speciaal voor jou gemaakt. Theo-Herbots-Fotografie-Fanclub is een plek om bijeen te komen, te creëren, te delen en te inspireren.
  We zijn een groep fans en supporters die samen zijn gekomen om onze passie te delen in een fantastische omgeving.
  Als je hier net zoveel om geeft als wij en je steun wilt tonen, kun je je bij ons aansluiten!

 • ZEKER OOK BEZOEKEN

  AB Square Placeholder

  BEZOEK OOK EENS MIJN PRESENTATIE-PAGINA

  Hier krijgt U een totaal overzicht

  van wat ik doe op deze website

 • MIJN BLOG IS MINDER LEUK ZONDER U
  IK BEN EEN STUDENT VAN HET LEVEN; IK ZIE SCHOONHEID IN DE NATUUR, MENSEN EN DE WERELD OM ME HEEN, KLEINE DETAILS EN COMPLEET ZICHT. 
  ZONDER HET VERMOGEN OM EEN IDEE OF CONCEPT TE VERWEZENLIJKEN, ZOU KUNST NIET BESTAAN. 
  MIJN WERK IS EEN CONSTANTE ZOEKTOCHT NAAR DE BESTE MANIER OM DE IDEEËN DIE IK HEB OVER MEZELF EN DE WERELD WAARIN IK LEEF TE INTERPRETEREN. 
  IK BEPERK ME NIET TOT ÉÉN MEDIUM, STIJL OF CONCEPT. 
  INSPIRATIE EN IDEEËN VERANDEREN. 
  MIJN KENNIS VERANDERT EN GROEIT. ELK STUK DAT IK MAAK, IS TEGELIJKERTIJD EEN VERLENGSTUK VAN HET VERLEDEN, WAAR IK VANDAAN KOM EN WAT IK HEB GELEERD, EN EEN VOORUITBLIK OP DE TOEKOMST, WAAR IK HEEN GA. 
  IK BESCHOUW MEZELF NIET ALLEEN ALS EEN FOTOGRAAF, ZOALS SOMMIGEN MISSCHIEN DENKEN ALS ZE NAAR MIJN WERK KIJKEN.
  IK BEN EEN SCHRIJVER, EEN FOTOGRAAF, EEN KUNSTENAAR EN GEZONDHEIDSADVISEUR. 
  ALS EEN BEZOEKER EVEN STILSTAAT OM EEN FOTO, EEN FOTOCOLLAGE OF EEN ANDER WERK DAT IK HEB GEMAAKT OP MIJN BLOG, TE BEKIJKEN EN EROVER NA TE DENKEN, DAN BEN IK IN MIJN WERK GESLAAGD.
  BEKIJK DIT HELE BERICHT AUB
 • BLIJF GEÏNFORMEERD

  ABONNEER JE OP DIT BLOG D.M.V. E-MAIL
  WILT U WETEN WAT ONS BEZIGHOUDT? .
  U KUNT OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN VAN DEZE WEBSITE DOOR U AAN TE MELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF.

  WE HOUDEN ONZE ABONNEES OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, AANKOMENDE EVENEMENTEN, ALLERLEI TIPS, SPECIALE ACTIVITEITEN EN NOG VEEL MEER.

  WIJ HOUDEN EVENMIN VAN “SPAM” ALS U UW GEGEVENS WORDEN “NIET” GEDEELD AAN DERDEN

  VOEG JE BIJ DE MEER DAN 5.000 ANDERE ABONNEES

  DOE ZOALS ZIJ

 • IK HEB OOK REEDS IN DEZE GEPUBLICEERD

 • weinigen hebben er in geloofd

 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • DE TALRIJKE “GRATIS” TIPS EN ADVIEZEN KOSTEN TIJD EN GELD

  Steun deze blog met een kleine Bijdrage

  Het bijhouden van deze Blog kost Tijd, Energie en Geld. Elke "Vrijwillige" bijdrage kan me helpen om nog betere diensten te verlenen waar Iedereen van mee-geniet en zodat deze Prachtige Stad Wereldwijd bekend geraak. Alvast bedankt Theo-Herbots

  €5,00

 • Meest recente berichten

 • Enkele van mijn meer dan 800 Community-Leden. Er komen dagelijks 50 andere in Beeld

  • thekingsaltar
  • Joankags
  • Ankur Yadav
  • avanover
  • Marc De decker
  • Sebastián Iturralde
  • Quran Chapters
  • daniellecobbaertbe
  • annabellas
  • Joan ♈
  • Jiji
  • Dirk
  • BluntPathway
  • America On Coffee
  • riet
  • prophetpedia
  • Bea Thirion
  • IgnisDIARY
  • Teddydore💁‍♀️💖
  • Ritva Sillanmäki Photography
  • allinfoto
  • priyeshbanerjeept
  • SachinSharma
  • sloppy buddhist
  • penser studypoint
  • Guy_VO
  • Charly W. Karl
  • Theo Herbots
  • Arham Jamil
  • werkveilig - 6s4s
  • matteoforteto
  • Priest Louise Herbalist
  • A.
  • Lishaka Gulati
  • Theo-Herbots-Blogger & Fotografie een nieuwe manier van Bloggen en Fotografie
  • friedmont
  • imperialvanities
  • MOHAJER SEMAN SURAFEL
  • James Smith
  • Jevannel
  • Joy Arman
  • yassine 93
  • mijnnikonenik
  • Yolanda - Aspergers syndrom - Diktande - Annorlundaskap
  • paul0704
  • versesinked
  • #Mellissify
  • Chris Breebaart
  • Vangoidsenhoven Agnes
  • ollieherman
 • Bezoek ons op Facebook

 • Volg me op Twitter

 • BEKIJK EENS MIJN PROFIEL EN OOK MIJN ANDERE BELANGRIJKE WEBSITES

  Theo-Herbots-Blogger & Fotografie een nieuwe manier van Bloggen en Fotografie

  Theo-Herbots-Blogger & Fotografie een nieuwe manier van Bloggen en Fotografie

  Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil op deze Blog al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in categorieën alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

  Geverifieerde services

  Bekijk volledig profiel →

 • IK PUBLICEER IN DEZE CATEGORIEÊN