20+ Uitstekende Blog Postideeën voor eindeloze bloggen |20+ Excellent Blog Post ideas for endless

20+ Excellent Blog Post ideas for endless | You can translate this article on my website in 110 languages

Uitstekende blog postideeën

De populariteit van blogs neemt snel toe en de voordelen zijn nog steeds overdreven. Een blog is van belang voor elk soort expertbedrijf. Het internet en de webontwikkeling zijn merkbaar in ons leven. Dus, de voordelen van bloggen of het opzetten van een website worden onmogelijk te negeren.

In deze digitale wereld is bloggen de beste activiteit die iedereen kan ondernemen. Bloggen is de ultieme oplossing voor persoonlijke en professionele groei. Bloggen heeft veel nieuwe mogelijkheden, vooral omdat een blog door iedereen in het universum kan worden gezien.

Bloggen begint mainstream te worden en elke blogger is op zoek naar fantasierijke manieren om zijn inhoud te promoten en verkeer te stimuleren. Het belangrijkste aan contentmarketing is dat je verschillende technieken en trucs moet volgen om de bezoekers te stimuleren je blog te promoten .

Vraag je je af hoe je je blog een boost kunt geven of waar moet je over bloggen om de lezers aan te moedigen om je blog te lezen? Ik heb enkele verbluffende ideeën over verschillende schrijfstijlen die je helpen je website of blog populair te maken.

1. Persoonlijk verhaal

Een persoonlijke verhalende stijl is net als essay schrijven of over het ware verhaal. Deze blog helpt de lezers je persoonlijke ervaring te tonen en kan ook een praktisch advies geven. Dit type blog is mogelijk niet het trefwoord, maar het zijn nog steeds waardevolle toevoegingen aan je blog. Door persoonlijke verhalen te delen, kan het ook rechtstreeks betrekking hebben op uw bedrijf op een persoonlijk niveau dat u helpt uw merk effectief op te bouwen .

Verhaal tijdlijn blog sjabloon

U kunt uw persoonlijke verhaal beginnen met deze verbazingwekkende Story Timeline Blog-sjabloon. Het is een gemakkelijke en snelle manier om uw verhaal te delen met de wereld met een aantrekkelijke lay-out.

2. Lijsten

Listicles

Listicles-stijl is een van de beste blogtypen die waardevolle inhoud biedt aan de lezers. Een lijst is een artikel gepresenteerd in de vorm van een lijst. Het is gemakkelijk te leren en te implementeren. Listicles zijn een verbluffende vorm van content voor elk merk dat graag reclame wil maken voor het verkeer. Listicles heeft een aantal koppen die de lezer volledig aanspreekt om verder te lezen. Dit type blog bevat interne links naar uw website voor een gedetailleerde uitleg die goed is voor zoekmachines. Met de blog Listicles kunt u eenvoudig uw expertise onder de aandacht brengen.

Google houdt van liefdeslijsten soort blog omdat het een onderverdeling en vol met zoekwoorden heeft die u of uw bedrijf helpt hoog te scoren in zoekopdrachten op internet. Listicle-blog zelf heeft voors en tegens omdat sommige mensen zeggen dat het gebrek aan kwaliteit is. Maar ik denk dat listicle de beste blogstijl is, omdat het je een andere manier biedt om jezelf of je bedrijf op een creatieve manier uit te drukken .

Dit artikel is een goed voorbeeld voor blogs van blogs 50+ Best beoordeelde veelzijdige WordPress-thema's van ThemeForest .

3. How-To Artikel

Hoe u een blogstijl kunt gebruiken, is een goede manier om uw waardevolle lezers instructies te geven . Dit type artikel is de beste manier om uw bloglezers te helpen een specifiek probleem op te lossen. Het is relatief eenvoudig om te schrijven, maar je moet je blog weloverwogen plannen. 'Hoe titels te begeleiden' laten zien hoe uw doelgroep zoekmachines gebruikt.

Mensen hebben meestal een hekel aan leesinstructieboeken, daarom moet je bij het schrijven van dit type blog bestuderen wat de vereisten van je lezer zijn. Houd uw blog eenvoudig en duidelijk om te volgen.

Beste voorbeeld: hoe u een door uzelf gehoste WordPress-blog in enkele minuten lanceert

4. Beginnersgidsen

Beginnersgidsen stijlpost is continu populair omdat beginners in elke branche graag meer willen weten en leren. Het helpt om te voldoen aan de vereisten van de beginner en biedt geweldige inhoud voor uw website. Het moedigt SEO aan omdat dit type blog andere termen heeft voor een uitleg.

Beginnersgidsen worden zeer succesvol en genereren organisch zoekverkeer. Het is altijd een belangrijk onderdeel van de nieuwelingen.

Hier is het beste voorbeeld: Beginner's Guides to WordPress User Roles and Permissions .

5. Veelgestelde vragen [Veelgestelde vragen]

FAQ

De veelgestelde vragen-blogstijl is een ander uitstekend bericht waarin wordt ingegaan op bloggers van beginners. Dit type blogpost is het beste voor het beantwoorden van veelgestelde vragen aan uw bezoekers en gegroepeerd onder een specifiek onderwerp. eCommerce-website of elke andere website die interactie met klanten heeft, kan een FAQ-pagina maken. U kunt geweldige inhoud verzamelen die uw SEO kan helpen. Het Google-algoritme gebruikt ook veelgestelde vragen als onderdeel van zijn kennis.

6. Interviews

 Interviews

Een blog met een interviewstijl is een fascinerende post wanneer een auteur een interessant persoon interviewt om een ​​specifiek verhaal of specifieke expertise te delen.

Het is een geweldige manier om relaties op te bouwen met experts uit de sector of influencers die een interview hebben. Dit type blog helpt bij het opdoen van kennis van een professional.

Controleer ook: Bloggen-hacks die elke blogger moet weten

7. Productrecensies

Productbeoordeling is de beste en betrouwbare bron voor een online bedrijf om verkeer te genereren. Het kan een inkomstenstroom genereren voor bloggers. Tegenwoordig merkt iedereen productbeoordelingen op voordat hij koopt. Omdat het uw website en uw klanten helpt om de juiste beslissing te nemen. Als bloggers inkomsten willen genereren met je blog, kun je een blog schrijven en deze koppelen aan productpagina's via partnerlinks.

8. Productreleases of updates

Dit type blog is vooral nodig voor de website, die meestal nieuwe producten uitbrengt of hun producten bijwerkt. Dit type blog helpt haar klanten om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten. Dit is een andere techniek die meer verkeer naar uw website leidt. Het belangrijkste aan dit type blog is dat het je helpt je blogpost te maken als een countdown voor de productlancering.

Vond, het beste voorbeeld: Avartan Slider introduceert een breed scala aan nieuwe functies en opties .

9. Infographic

De Infographic-post is de huidige trend. De infographic helpt om uw blogpositie te verbeteren en het verkeer te stimuleren. De Infographic kan gemakkelijk worden gedeeld en genereert koppelingen als ingesloten code. Het is een geweldige manier om uw inhoud te visualiseren met het juiste formaat en verschillende visuele tips. Het is gemakkelijk te lezen en de onmiddellijke aandacht van bezoekers te grijpen. Het is leuk om te lezen en iedereen houdt van infographics.

10. Grappige verhalen

grappige verhalen

Dit type bericht is meestal handig voor publicatie tijdens vakanties, het einde van de week of de dag. Dit grappige bericht is niet nodig dat het gerelateerd is aan je normale blog. Dit type bericht creëert humor op sociale netwerken. Je kunt dit type blog puur voor de lol maken.

11. Nieuws uit de industrie

Dit is de beste blogstijl die doorgaans oneindig veel verkeer naar uw website levert, omdat actuele zaken of de nieuwste trends die van belang zijn voor uw website, een enorme invloed hebben op uw lezers. Normaal gesproken wil iedereen graag weten wat de nieuwste trends zijn, dus het schrijven van een blog over de nieuwste niche promoot uw website in een mum van tijd.

12. Huidige evenementen

Bloggen over actuele gebeurtenissen is een uitstekende manier om beginners te motiveren terwijl ze beginnen. Dagelijks zijn er talloze bronnen beschikbaar waar iedereen naar uitkijkt. De huidige gebeurtenissen hebben een beter aspect van de toekomstige wereld.

13. Videoblogs

Videoblogs

Videoblogs of Vloggen is populairder geworden in dit huidige scenario. In plaats van blogs te schrijven, plaatst nu iedereen een videoblog. Het trekt gemakkelijk kijkers aan. Vloggen is de beste manier om veel inhoud te bespreken met relatief eenvoudige en korte tijd.

14. Twitter-bericht

Twitter is het beste platform met een passie voor microblogging. Mensen en bedrijven twitteren roekeloos over lanceringen, nieuwe ideeën en promotie-evenementen. Je kunt gewoon populaire tweets verzamelen en je gedachten delen. Twitter kan een geweldige ondersteuning zijn voor bloggers.

15. Lokaal nieuws

Lokaal nieuws is een andere manier om de blog te schrijven over lokaal nieuws om je heen. Dit type blog kan handig zijn om een ​​bedrijf te runnen dat in de community werkt.

16. Galerij en album plaatsen

Een galerij- en albumpost is een eenvoudige en gemakkelijke post met een compilatie van afbeeldingen. Het is een tutorial voor lezers die informatie uit afbeeldingen geeft. Dit type blog is redelijk geschikt voor fotografen die hun afbeeldingen willen laten zien.

Controleer ook: Hoe geld verdienen met bloggen?

17. Recept

Recept blogstijl trekt gemakkelijk de lezers. Het starten van een receptblog is perfect voor een voedselkenner. Maar het is een vrij moeilijke taak en vereist specifieke vaardigheden en strategie. Als u nauwkeurige metingen en aantrekkelijke kookinstructies geeft, is het geweldig voor lezers en helpt het ook bij SEO.

18. Virtuele realiteit

Virtual Reality en Augmented Reality hebben wereldwijd veel aandacht gekregen. Op VR / AR gebaseerde gebruikersinterface kan een potentiële transformatie in wisselwerking brengen met werknemers en klanten. U kunt eenvoudig een blog schrijven over trending-technologie en gemakkelijk veel verkeer genereren.

19. Internet der dingen

Internet of Thing lijkt overal te zoemen. IoT-experts schrijven er een blog over om meer bekendheid te geven aan deze nieuwe technologie. Als u ervoor kiest om de blog over IoT te schrijven, moet u dit onderwerp onder de knie hebben. Omdat er zoveel mensen in de branche zijn die verwachten dat de dingen op dit gebied gaande zijn.

20. Over succes en mislukkingen gesproken

Om te schrijven over succes en mislukkingen over jezelf, is het geen gemakkelijke taak omdat niemand eerlijk kan zijn met hun falen. Blogger kan zijn succes- en mislukkingverhaal op zo'n manier schrijven dat lezers uit uw verhaal zullen inspireren.

21. Recycle oude berichten

Last but not least, als je een aantal blogposts op je website hebt staan, kun je je populaire blogs updaten of verbeteren. U kunt eenvoudig analyses van Google Analytics uitvoeren, waarmee u een goed idee krijgt van welk bericht het meest succesvol is geweest. De bijgewerkte blogpost zal populairder zijn met de nieuwe informatie. Het is een van de geweldige ideeën om meer verkeer van je oude berichten te ontvangen.

Laatste woorden:

Als u uw schrijfstijl gaat veranderen, kunt u een van de hierboven genoemde blogstijl kiezen die meer verkeer naar uw website leidt. Ik hoor graag van jullie hoe dit blog je heeft geholpen. Deel uw mening alstublieft in opmerkingen.

Lees ook

Overweeg naar deze artikelen te linken:

Over uit het Engels vertaald Bron Admin

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Commentaar

VINDT HIER BENEDEN DE CATEGORIËN WAARIN  IK PUBLICEER.

SMAKEN VERSCHILLEN MAAR U ZAL GEGARANDEERD WEL IETS NAAR UW SMAAK VINDEN

TOCH NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? GEEN ERG ONDER CATEGORIEÊN VINDT U EEN ZOEK-WIDGET, BRENG GEWOON UW KEYWORD OF ZOEKTERM EN U ZAL GEGARANDEERD VINDEN WAT U ZOEKT

WAT KAN U NOG TERUGVINDEN OP DEZE WEBSITE?

Neem even rustig de tijd, bekijk de slider hier beneden en ga dan naar de Blog / Nieuwsbrief

"We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat."

Walt Disney

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 5.052 andere abonnees

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Beste internet-nieuws ter wereld!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang meteen het beste en meest actuele nieuws.
Wij houden evenmin van spam als U, Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden.
Alvast bedankt voor Uw inschrijving en Uw Vertrouwen.
Theo-Herbots (Den-Theo)

Voeg je bij 5.052 andere abonnees

HIER BENEDEN MIJN LAATSTE 20 BERICHTEN

53 PRACHTIGE NATUURFOTO’S! ||53 BEAUTIFUL NATURE PHOTOS!

Door Theo Herbots | 7 augustus 2020

Mijn website volledig vernieuwd || My website completely renewed

Door Theo Herbots | 5 augustus 2020

De meest impactvolle foto’s van vorige maand ||The most impactful photos from last month

Door Theo Herbots | 2 augustus 2020

Suikerrock verplaatst naar 2021! || Sugar rock moved to 2021!

Door Theo Herbots | 1 augustus 2020

In Memoriam

Door Theo Herbots | 30 juli 2020

Hoe lekker eten fotograferen ||How to photograph good food

Door Theo Herbots | 29 juli 2020

Wat is SEO

Door Theo Herbots | 29 juli 2020

Luk Peeters mijn Gids op Fototocht ||My Guide on Photo Tour

Door Theo Herbots | 28 juli 2020

BELANGRIJK BERICHT WORDPRESS ||IMPORTANT WORDPRESS MESSAGE

Door Theo Herbots | 26 juli 2020

Hoe fotgrafeer je insecten? ||How do you photograph insects?

Door Theo Herbots | 25 juli 2020

Een gesprek met Nikon ambassadeur Maaike Schauer ||A conversation with Nikon ambassador Maaike Schauer

Door Theo Herbots | 24 juli 2020

65 Portret fotografie Ideeën ||65 Portrait photography Ideas

Door Theo Herbots | 23 juli 2020

O.L.V Ten Poelkerk Tienen ||O.L.V. Ten Poelchurch Tienen Belgium

Door Theo Herbots | 22 juli 2020

7 snelle tips voor modefotografie ||7 quick tips for fashion photography

Door Theo Herbots | 21 juli 2020

3 manieren waarop je foto’s je leven letterlijk kunnen verbeteren || 3 ways your photos can literally improve your life

Door Theo Herbots | 21 juli 2020

6 Widlife Fotografie Tips ||6 Widlife Photography Tips

Door Theo Herbots | 20 juli 2020

Hoe win je foto wedstrijden ||HOW TO WIN PHOTO CONTESTS

Door Theo Herbots | 20 juli 2020

FOTO’S BLOEMENKLEURCOMBINATIES-THEOHERBOTS ||PHOTOS FLOWER COLOR COMBINATIONS-THEO HERBOTS

Door Theo Herbots | 19 juli 2020

A BEAUTIFUL COLLECTION OF IN THE WILD ANIMALS ||EEN MOOIE COLLECTIE VAN DIEREN IN HET WILD

Door Theo Herbots | 18 juli 2020

Video-foto’s 100 mooiste paddenstoelen || Video photos 100 most beautiful mushrooms

Door Theo Herbots | 16 juli 2020

BEDANKT DAT U DIT WILT DELEN MET UW VOLGERS VIA DE DEELKNOPPEN HIER BENEDEN, VELEN ZULLEN HET WAARDEREN

Klaar om meer te ontdekken?

BEZOEK DE BLOG | NIEUWSBRIEF

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

3 reacties op 20+ Uitstekende Blog Postideeën voor eindeloze bloggen |20+ Excellent Blog Post ideas for endless

 1. Sparkyjen zeggen:

  Cool. I tried my best to follow. What I got is that you are a talented website/blog/videoblog/ designer. I also got that you love what you do, and are happy to be of service to others who need your expertise. I suspect that you are able to translate sites to whatever language is desired. Brilliant.I wish you much success, and the highest and best creative endeavors possible. Thanks for sharing!

  • Thank you for this heart-warming compliment.
   It gives me the courage to continue on the chosen path.
   Know that most of the inspiration I have acquired comes from other Bloggers.
   In the future I will fully focus my Blog on giving information to other Bloggers and I hope I can inspire others to start a Blog myself.
   Again, thank you very much
   Greetings
   Theo-Herbots

 2. Pingback:Wat is SEO - Theo-Herbots-Freelance-#Fotografie in #Tienen

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • VRAGEN? OPMERKINGEN?

  NEEM GERUST CONTACT

  Vragen stellen,
  Afspraken maken
  En veel meer
  Onze Website doet al het werk voor U
  Alles vanop een en dezelfde plaats? tijd en moeite gespaard voor U

 • WAT IK NOG MEER DOE MET FOTOGRAFIE

  BEKIJK HET HIER

  Foto's
  Onderscheidingen
  Wedstrijden
  Uitdagingen
  Collecties

 • Community :ENKELE VAN DE VELE ANDERE WORDPRESS-BLOGGERS DIE ME VOLGEN

  • Mohamad Al Karbi
  • Sohair
  • Yolanda - Aspergers syndrom - Diktande - Annorlundaskap
  • aerial79
  • Theo Herbots
  • angelicmoonfairy
  • thebibliophilewriter
  • tornado1961
  • charlypriest
  • Dirk
  • Sparkyjen
  • sheenmeem
  • Gmt
  • Nabeel
  • No Time For Pants
  • Pavithrah Tharmaseelan
  • Vikas Shelat
  • Freya *
  • henk50
  • Mr. NahasFinance
  • beathirion
  • Blewbird
  • wrong
  • thisisaastha
  • lesjumelles13
  • Adefemi Olajide
  • anodes63
  • lucas dewaele
  • Anna Liwun
  • Allard
  • orededrum
  • riet
  • annabellas
  • Ramazan Dengiz
  • A.
  • VictoriaDutu
  • Astradie
  • Rishika Kakar
  • sandra
  • Maxwell Gad
  • Food Kalaakar - It's All About Food
  • yocolector
  • myalborada
  • justashleynita
  • Mehran Zour
  • Eilidh Sienna
  • Miyoshi
  • perdebytjie
  • rdanckaert
  • Anouk - DiknaarDun