You can read this message on my blog in 110 languages

Ik heb mijn hele leven gewerkt en gezwoegd om mijn kinderen alles te geven waar hun hart naar verlangde.

Hun moeder was ziek, vaak stond ik er maandenlang alleen voor om voor hun te zorgen dat terwijl ik uit huis werken ging.

Toen zij nog heel klein waren en hun mama voor het eerst werd opgenomen in een psychiatrische instelling gedurende verschillende maanden, was dit een enorme opgave voor mij. Ik moest zorgen voor een opvang voor en na het school en om dit te kunnen doen moest ik op een andere plaats gaan werken. Om evenwel dit te kunnen waarmaken, moest ik me laten degraderen naar een lager niveau op het werk.

Dit hield in, lager inkomen, hoge medische kosten voor mijn vrouw en dan nog betalen voor de opvang.

En toch heb ik er steeds voor gezorgd dat zij niets tekort kwamen, zij hadden voldoende eten, fatsoenlijke kleren er kon zelfs jaarlijks een vakantie vanaf.

Ja ik heb ergens een fout gemaakt, om dit alles te kunnen volhouden en verwerken had ik energie nodig, veel energie en die energie zocht ik in ALCOHOL;

Evenwel op het ogenblik dat ik inzag dat dit ook niet de oplossing was heb ik op 24 maart 1999 beslist om volledig te stoppen met het gebruik van alcohol. Sedertdien heb ik geen druppel meer aangeraakt.

Evenwel bij haar laatste opname leerde hun mama in die instelling een andere man kennen ( en dit na 26 jaar huwelijk en toen ik reeds vier jaar geen druppel alcohol meer had aangeraakt), vroeg zij de echtscheiding aan en verloor ik “ALLES”, mijn vrouw, mijn huis en het ergste van alles mijn kinderen.

Ik heb het nooit gedaan om mijn kinderen tegen hun mama op te stoken, maar om het feit dat zij mij in de steek liet voor een andere man wit te wassen, beschuldigde zij mij wel en dit nog met allerlei leugens bovendien.

De kinderen hebben haar geloofd, bovendien kon ik hun de luxe en comfort niet meer geven zoals voordien

EN……..

  • Zij hebben mij volledig in de steek gelaten
  • Ik zie of hoor  mijn kinderen en kleinkinderen NIET MEER
  • NIET met Kerstmis
  • NIET met nieuwjaar
  • NIET met mijn verjaardag
  • NIET MET VADERDAG

DAAROM IS Vaderdag NIET VOOR MIJ

MAAR TOCH WENS IK VOOR ALLE VADERS, WAAR OOK TER WERELD OP ZONDAG EEN GELUKKIGE VADERDAG

Hier beneden geef ik een video in het Nederlands en één in het Engels voor ALLE papa’s

Daaronder geef ik een video in het Nederlands van hoe ik me voel

Theo Herbots the voice from #Tienen

Bron: Tender

Door Blogger-Network-Theo-Herbots

Beste lezer, Mijn naam is Theo-Herbots en ik ben een gepassioneerde blogger en fotograaf uit België. Ik heb altijd al een passie gehad voor het vastleggen van mooie momenten en het delen van mijn ervaringen met anderen. Op mijn blog schrijf ik over allerlei onderwerpen, zoals reizen, lifestyle, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het belangrijk om mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Naast mijn blog ben ik ook actief als fotograaf. Ik maak graag foto's van de natuur, steden en mensen. Mijn doel is om de schoonheid van het leven vast te leggen en anderen te laten zien hoe mooi de wereld kan zijn. Ik hoop dat je door het lezen van mijn blog en het bekijken van mijn foto's geïnspireerd raakt en geniet van al het moois dat het leven te bieden heeft. Met vriendelijke groet, Theo-Herbots Ps: Het zou Geweldig 👍zijn 1)indien U een reactie zou willen geven hier beneden 2) Mijn berichten zou willen delen op Sociale-Media met de Deelknoppen onder elk Bericht Alvast bedankt 😀💞

WEES NIET VERLEGEN, SCHRIJF HIER BENEDEN ⬇️⬇️ UW REACTIE ZIJ IS VAN HARTE WELKOM

Follow || Volg

Thanks || Bedankt

Follow us on Social Media

Ontdek meer van #Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder