Read this message on my blog in 110 languages

Orkaan Irma zorgde de afgelopen dagen voor heel wat leed op de Caraïben. Maar liefst 13 mensen lieten het leven bij de passage van Irma, 95% van de huizen en auto’s op de eilanden Barbuda en Sint Maarten zijn vernield. Intussen wacht Florida, ten zuiden van Miami, bang af. Nog voor de passage van de orkaan in de Verenigde Staten, lijkt het erop dat Donald Trump al getroffen werd door dit verwoestende natuurfenomeen. Ook het vakantiehuis van de Amerikaanse president Donald Trump op het Caraïbische eiland Sint Maarten kreeg het immers zwaar te verduren.

Chateau de Palmiers telt negen slaapkamers en twee zwembaden. Aangezien zelfs de allersterkste gebouwen op Sint Maarten verwoest zijn, is de kans enorm groot dat ook Trumps villa met de grond gelijk werd gemaakt door orkaan Irma. (Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Belga)

Bron: Ook Trump getroffen door Irma

Voetnoot Theo Herbots the voice from #Tienen

Het is Jammer voor President Trump zijn prachtige huis zou vernietigd zijn,

MAAR hij zal geen honger lijden, hij zal altijd nog een dak boven het hoofd hebben, hij zal niets tekort hebben, hij zal nog altijd de financiële mogelijkheid hebben om alles terug op te bouwen

MAAR WAT MET DE GEWONE INWONERS?

De meesten van hen hebben NIETS meer, geen huis, geen eten, geen drinken, niets meer van levensnoodzakelijke benodigdheden en de meesten van hen zullen NIET in de mogelijkheid zijn om zich dit terug te verwerven WAT MET DEZEN,? EN HOE ZAL HET  VERDER GAAN ALS DE VOLGENDE ORKAAN OP HUN AFKOMT?

pabloIf You're Solid with Victims Hurricanes Harvey, Irma ... Share this message

Bron: Crescendo

Bewaren

Door Blogger-Network-Theo-Herbots

Beste lezer, Mijn naam is Theo-Herbots en ik ben een gepassioneerde blogger en fotograaf uit België. Ik heb altijd al een passie gehad voor het vastleggen van mooie momenten en het delen van mijn ervaringen met anderen. Op mijn blog schrijf ik over allerlei onderwerpen, zoals reizen, lifestyle, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het belangrijk om mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Naast mijn blog ben ik ook actief als fotograaf. Ik maak graag foto's van de natuur, steden en mensen. Mijn doel is om de schoonheid van het leven vast te leggen en anderen te laten zien hoe mooi de wereld kan zijn. Ik hoop dat je door het lezen van mijn blog en het bekijken van mijn foto's geïnspireerd raakt en geniet van al het moois dat het leven te bieden heeft. Met vriendelijke groet, Theo-Herbots Ps: Het zou Geweldig 👍zijn 1)indien U een reactie zou willen geven hier beneden 2) Mijn berichten zou willen delen op Sociale-Media met de Deelknoppen onder elk Bericht Alvast bedankt 😀💞

Eén gedachte over “Video Also Trump hit by Irma// Ook Trump getroffen door Irma”

WEES NIET VERLEGEN, SCHRIJF HIER BENEDEN ⬇️⬇️ UW REACTIE ZIJ IS VAN HARTE WELKOM

Follow || Volg

Thanks || Bedankt

Follow us on Social Media

Ontdek meer van #Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder