Waarom jij nooit meer over antioxidanten hoeft te denken

Prachtig en leerzaam artikel en ik vind er niets in dat ik zou kunnen tegenspreken en ook al spreekt het het nut tegen van het bijnemen van de voedingssupplementen die ik verkoop, ga ik het toch herbloggen.
Er mag niet vergeten worden dat de voedingswaarde van de voeding de laatste jaren sterk achteruitgegaan is.
In mijn bericht https://groetenuittienen.blog/2017/11/14/i-am-proud-ik-ben-fier/ heb ik een video toegevoegd waarom ik voedingssupplementen gebruik en bovendien zijn het natuurlijke middellen, bekijk het maar eens op mijn Blog.
In elk geval bedankt voor het prachtige artikel
Vriendelijke Groet
Theo

Over Tafel

Eigenlijk lijkt alles wat je weet over gezond eten continue te veranderen, maar gelukkig is er รฉรฉn rots in de branding waar je altijd op kunt rekenen; de antioxidant! Het is de eenhoorn onder de voedingsstoffen, want het redt je van hart- en vaatziekten, voorkomt kanker en zorgt voor een jeugdige gloed op je huidje, en je krijgt het ook nog eens binnen met chocola, koffie, thee en wijn. Winning! Het is dan ook geen verrassing dat voedselproducenten steevast groots op de verpakkingen vermelden dat er antioxidanten in hun producten zit. Fruitsapjes zouden er vol mee zitten, het was dรฉ reden dat we met zijn allen aan het chia-zaad en de aรงai-bessen zijn gegaan en de schappen van de drogist staan vol met betร -caroteen en Q-10-pillen om je tekort aan antioxidanten aan te vullen. En nu gaan wij je vertellen dat je voortaan al die producten links mag laten liggenโ€ฆ

View original post 1.019 woorden meer

Advertenties

Kom maar op met je reactie! !! ๐Ÿ—ฃ ๐Ÿ“› ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’ฌ

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: