TRANSLATE THIS BLOG HERE

De foto’s die ik hier ga publiceren, zijn niet mijn meest geliefde foto’s geworden omwille van de mooie vrouw die er op staat, maar omwille van de mooie liefde die ik zie tussen haar en haar paard.

Toen ik 18 was had ik net hetzelfde paard en daar was dezelfde liefde tussen mij en haar, kijk maar naar de foto’s, dat is “ECHTE LIEFDE” geen fake.

Deze vrouw heeft onlangs haar paard verloren en ik zag op haar Fb enorm veel reacties van medeleven, maar men kan wel begrip en medeleven voor iets of iemand hebben, maar het echt aanvoelen kan men enkel als men hetzelfde heeft gevoeld in zijn leven.

De warmte en liefde tussen paard en mens, de diepe vriendschap en genegenheid en dan de enorme pijn van het verlies.

Ik zag niet alleen de warmte en liefde van deze prachtige vrouw en haar geweldige paard, ik voelde het gewoon in mezelf, ik voelde terug de warmte en genegenheid die ik zelf ooit heb beleefd, ik voelde terug de wind rondom mij als ik in galop of draf door de velden ging;

“Ik voelde ook de pijn van het verlies

Evi ik beleef niet met je mee

Ik voel met je mee”

Vandaar de titel van dit bericht :”mijn meest geliefde foto’s”

Nu volgen de foto’s

En nu deze die ik het mooiste vind van allemaal

Deze prachtige foto’s zijn gemaakt door Evi Hendrickx uit

Net zoals andere Bloggers die me volgen terug de liefde voor de natuur of voor fotografie terug laten ontdekken hebben op een ogenblik dat ik door omstandigheden diep in de put zat, zo heeft Evi, me ook terug de liefde voor de paarden en andere dieren terug leren ontdekken en ben ik uit mijn dip geraakt.

Bedankt Evi en andere bloggers.

Maar door het herontdekken van mijn liefde voor paarden heb ik de moed gevonden om vannacht nog deze video met foto’s van paarden te maken

Door Blogger-Network-Theo-Herbots

Beste lezer, Mijn naam is Theo-Herbots en ik ben een gepassioneerde blogger en fotograaf uit België. Ik heb altijd al een passie gehad voor het vastleggen van mooie momenten en het delen van mijn ervaringen met anderen. Op mijn blog schrijf ik over allerlei onderwerpen, zoals reizen, lifestyle, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het belangrijk om mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Naast mijn blog ben ik ook actief als fotograaf. Ik maak graag foto's van de natuur, steden en mensen. Mijn doel is om de schoonheid van het leven vast te leggen en anderen te laten zien hoe mooi de wereld kan zijn. Ik hoop dat je door het lezen van mijn blog en het bekijken van mijn foto's geïnspireerd raakt en geniet van al het moois dat het leven te bieden heeft. Met vriendelijke groet, Theo-Herbots Ps: Het zou Geweldig 👍zijn 1)indien U een reactie zou willen geven hier beneden 2) Mijn berichten zou willen delen op Sociale-Media met de Deelknoppen onder elk Bericht Alvast bedankt 😀💞

7 gedachten over “Mijn meest geliefde foto’s Paarden// My most beloved photos Horses”
  1. Ik las dit ontroerend bericht.Afscheid moeten nemen van je paard moet ontzettend pijnlijk zijn.Je maatje moeten missen is verschrikkelijk en hopelijk kan je het een plaatsje geven.Ik wens je althans veel sterkte .

  2. ja,het is heel erg om je maatje/vriend te moeten missen,en het is zo mooi te zien “de liefde tussen mens en dier”.
    Maar waar is de liefde tussen de mensen gebleven?
    Daar is er haat,nijd en jaloezie, en deze liefde is veel belangrijker,
    de liefde tussen mensen is verkild, ook dat staat in de Bijbel !!!!
    Dit is een nadenkertje !!!!!

  3. Hierdie is ‘n roerende verhaal en die fotos en video is pragtig. Hier in Suid-Afrika is perde nie meer ‘n algemene gesig nie. Daar is nog perdryskole, maar dit het ook ‘n rykmans-hobby geword. Dankie vir die inloer op my blog, Theo.

  4. […] Josette is met haar 75 jaar de oudste kandidate. Opplaats 5 zijn we met Ketty Vanherle verzekerd van een goed resultaat en op plaats  6 staat de bekendste ex-Flik van Tienen, Rudy Struyf. Daarna volgt onze Partij-Secretaris Inge Morren. Op 7 en nieuwkomer en blauw konijn Dave Froidcoeur op 8 Advocate Laurence Fabre staat op 9 en de 10de plaats is voor Evi Serron. […]

WEES NIET VERLEGEN, SCHRIJF HIER BENEDEN ⬇️⬇️ UW REACTIE ZIJ IS VAN HARTE WELKOM

Follow || Volg

Thanks || Bedankt

Follow us on Social Media

Ontdek meer van #Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder