TRANSLATE THIS BLOG HERE

Alhoewel ik in deze Blog niet teveel campagne wilde voeren rond de verkiezingen omwille van het feit, dat ik binnen de andere Partijen ook heel wat Vrienden heb die dan misschien een andere ideologie en andere meningen hebben maar waar er toch een Wederzijds Respect is; wil ik voor éénmaal toch nog een bericht omtrent de Verkiezingen publiceren.

Waarom?

Het heeft me enorm geroerd hoe mooi de mensen #van Open-Vld-Tienen me in de video hier beneden hebben beschreven en hoe zij er de nadruk hebben op gelegd op mijn twee belangrijste Hobby’s / Passies: Bloggen En Fotograferen.

Sinds ik door zware tegenslagen eind 2010 en het verlies van een Dierbaar Iemand (ik ga hier geen beschrijvingen rond geven), ben ik beginnen te Bloggen en sedert kort 25 Juli 2018 ook terug beginnen te fotograferen, meer als een vlucht weg van pijnlijke  emoties.

De prachtige manier hoe De Mensen van #Open-Vld-Tienen, mijn Zienswijzen, Mijn doelstellingen en mijn Hobbys / Passies rond Bloggen en Fotograferen in beeld hebben gebracht, maken dat het niet langer een vlucht, weg van mijn emoties zal zijn, maar een ander doel

Mijn Prachtige Stad #Tienen, Wereldwijd bekend maken bij het steeds groeiende aantal Volgers op deze Blog, met mijn Foto’s en mijn berichten en om zo Het Toerisme, De Economie de werkgelegenheid en het Algemeen Welzijn voor Iedereen  in #Tienen te bevorderen.

Bekijk ook eens mijn video met mijn Doelstellingen hier beneden

Als U meer omtrent mijn Politieke Ambities wilt vernemen, Bezoek dan mijn Website

Wie is Theo-Herbots==>>

en als U er dan toch bent, bezoek dan zeker ook de Website Open-Zone en via daar de website van Open-Vld-Tienen om meer te vernemen over de andere Kandidaten, De activiteiten, De Tiense Frietjes en aboneer U op de Nieuwsbrief om steeds als allereerste van al onze Nieuwtjes op de hoogte te blijven.

Voor onmiddellijke Toegang KLIK ==>>HIER<<

Nogmaals mijn oprechte dank aan Het Team van #Open-Vld-Tienen voor de Prachtige Video en het Fantastische Werk

Vriendelijke Groet

Inlichtingen nodig? Opmerkingen die U liever niet publiek wilt geven? doe het via Het Contactformulier hier beneden

 

Twijfel Niet Langer

Door Blogger-Network-Theo-Herbots

Beste lezer, Mijn naam is Theo-Herbots en ik ben een gepassioneerde blogger en fotograaf uit België. Ik heb altijd al een passie gehad voor het vastleggen van mooie momenten en het delen van mijn ervaringen met anderen. Op mijn blog schrijf ik over allerlei onderwerpen, zoals reizen, lifestyle, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het belangrijk om mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Naast mijn blog ben ik ook actief als fotograaf. Ik maak graag foto's van de natuur, steden en mensen. Mijn doel is om de schoonheid van het leven vast te leggen en anderen te laten zien hoe mooi de wereld kan zijn. Ik hoop dat je door het lezen van mijn blog en het bekijken van mijn foto's geïnspireerd raakt en geniet van al het moois dat het leven te bieden heeft. Met vriendelijke groet, Theo-Herbots Ps: Het zou Geweldig 👍zijn 1)indien U een reactie zou willen geven hier beneden 2) Mijn berichten zou willen delen op Sociale-Media met de Deelknoppen onder elk Bericht Alvast bedankt 😀💞

WEES NIET VERLEGEN, SCHRIJF HIER BENEDEN ⬇️⬇️ UW REACTIE ZIJ IS VAN HARTE WELKOM

Follow || Volg

Thanks || Bedankt

Follow us on Social Media

Ontdek meer van #Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder