Help deze site nog beter te maken

Het maken van deze site

  • kost veel TIJD
  • Kost veel ENERGIE
  • Om hem nog te verbeteren moet ik investeren in widgets tegen BETALING UIT EIGEN ZAK
  • Ik doe alles “GRATIS” voor mijn bezoekers

Omdat ik dit alles volledig “GRATIS” doe voor mijn talrijke bezoekers, is elke bijdragen hoe klein of groot ook welkom om deze site nog te verbeteren. Gebruik de knop hier Beneden.

Theo-Herbots dankt U van harte in naam van de vele bezoekers voor Uw bijdrage die mijn Diensten nog enorm zal kunnen verbeteren. Moest het zijn dat de betaalknop niet verschijnt, doe het dan via de weg via de foto hier beneden

 

OM DEZE BLOG TE VERBETEREN MET ALLERLEI NIEUW WIDGETS (DIE MOETEN BETAALD WORDEN)

Theo-Herbots dankt U voor Uw bijdrage. 2€ (de prijs van één koffie)

€2,00

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

One thought on “Help deze site nog beter te maken

  1. 7 "Fotografie-Tips" ||7 "Photography Tips" - Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf 10 oktober 2020 at 10:25

    […] Mijn eerste tip is om de foto voor te stellen. Voor mij begint het maken van de beelden in mijn hoofd lang voordat ik de camera aanraak. Wanneer de klanten contact met mij opnemen, is het eerste ding om zich voor te stellen hoe ze precies zien hun verhaal verteld, het milieu, het gevoel … Alles. […]

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%