Gratis Miljoenen Foto’s

Wat is het?

De missie van Pexels is om je fotografie te helpen het volgende niveau te bereiken – om je merk, je bereik, je vaardigheden, je carrière, je kansen en de vreugde die je passie je brengt te stimuleren. Leden van de Pexels Heroes Community zijn de beste en meest vertrouwde fotografen op de site.

Wie kan meedoen?

Het redactieteam van Pexels doorzoekt de wereld naar het beste en het helderste, dus als je hebt getikt, betekent dit dat je slechts een klik verwijderd bent van deelname aan de community. Als we je hebben gemist, kun je jezelf hieronder nomineren! Helden gaat niet alleen over het herkennen van bekwame fotografen, het is ook een teken van vertrouwen. Blijf foto’s delen op Pexels en je bent goed op weg om een ​​deel van Heroes te worden.

Waarom meedoen?

Foto’s delen is nog maar het begin. Deelnemen aan Heroes betekent dat je een herkenningsteken krijgt op je Pexels-profiel, exclusieve voordelen van onze partners vasthoudt, uitnodigingen scoort naar online masterclasses met relevante thought leaders, contact legt met collega-fotografen en meer. ==>>

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

3 thoughts on “Gratis Miljoenen Foto’s

 1. marylou – Lier – Ik hou ontzettend van wandelen en natuur opsnuiven,mijn fototoestel is mijn bestje maatje.Ik trek er veel op uit om te kamperen of verdwijn voor uren in mijn tuin
  natuurfreak 27 oktober 2018 at 11:33

  Dat is mooi voor diegene die er naar zoeken maar ik download nooit foto’s.

 2. Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots – Potterijstraat 151 / 3300 Tienen België – Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌
  #Theo-Herbots-Fotografie-Blog ||#Tienen 27 oktober 2018 at 12:55

  Volledig mee eens.
  Trouwens gij hebt me geinspireerd om zelf ook terug te beginnen (ik ben volop aan het sparen voor het nodige materiaal)
  Maar voor mensen die een Blog of website hebben en die zelf geen foto’s maken, kan het een bron zijn om foto’s te downloaden, op hun site te plaatsen, zonder auteursrecht te overtreden.
  De foto’s die ik op mijn account heb geplaatste (van dit bericht) heb ik gemaakt me mijn i-phone.
  Het is niet zo goed als die van jou, maar het is een begin.
  Eerst leren stappen, vooraleer beginnen te lopen.
  Bedankt voor jouw reactie en Uw steun.
  Theo

 3. Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots – Potterijstraat 151 / 3300 Tienen België – Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌
  #Theo-Herbots-Fotografie-Blog ||#Tienen 2 november 2018 at 10:40

  Dag Marilou,
  Vindt je deze foto’s die ik zelf heb gemaakt beter?
  https://groetenuittienen.blog/2018/11/02/herfst-wandeling-langs-de-grote-gete-autumn-walk-along-the-great-gete/

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%