Gratis Miljoenen Foto’s

Wat is het?

De missie van Pexels is om je fotografie te helpen het volgende niveau te bereiken – om je merk, je bereik, je vaardigheden, je carriรจre, je kansen en de vreugde die je passie je brengt te stimuleren. Leden van de Pexels Heroes Community zijn de beste en meest vertrouwde fotografen op de site.

Wie kan meedoen?

Het redactieteam van Pexels doorzoekt de wereld naar het beste en het helderste, dus als je hebt getikt, betekent dit dat je slechts een klik verwijderd bent van deelname aan de community. Als we je hebben gemist, kun je jezelf hieronder nomineren! Helden gaat niet alleen over het herkennen van bekwame fotografen, het is ook een teken van vertrouwen. Blijf foto’s delen op Pexels en je bent goed op weg om een โ€‹โ€‹deel van Heroes te worden.

Waarom meedoen?

Foto’s delen is nog maar het begin. Deelnemen aan Heroes betekent dat je een herkenningsteken krijgt op je Pexels-profiel, exclusieve voordelen van onze partners vasthoudt, uitnodigingen scoort naar online masterclasses met relevante thought leaders, contact legt met collega-fotografen en meer. ==>>

Advertenties

3 Comments on “Gratis Miljoenen Foto’s

Kom maar op met je reactie! !! ๐Ÿ—ฃ ๐Ÿ“› ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’ฌ

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: