Herfst-Wandeling langs De Grote Gete |Autumn Walk along the Great Gete

Gewoonlijk als ik De Natuur intrek, neem ik geen i-phone mee omdat ik al mijn zintuigen wil richten op de Natuur

Evenwel aangemoedigd door andere Bloggers en daar mijn fototoestel stuk is, heb ik hem nu toch meegenomen op mijn wandeling langs De Grote Gete in Tienen OM FOTO’S TE MAKEN; Het is nog voor verbetering vatbaar, maar ik moet nog leren werken met die i-phone

Advertenties

2 Comments on “Herfst-Wandeling langs De Grote Gete |Autumn Walk along the Great Gete

  • Bedankt Anne-Marie, Zulke opmerkingen moedigen me aan om verder te doen. Voor mij is fotografie vroeger altijd iets geweest als een poging om op beeld vast te leggen hoe ik dingen van uit mijn zintuigen waarneem.
   Sedert het verlies van mijn vrouw jaren geleden is dat allemaal stilgevallen.
   Het is voor mij een zeer grote en moeilijke stap geweest om terug te beginnen.
   Nogmaals bedankt voor jouw aanmoediging.
   Groetjes
   Theo

   Like

Kom maar op met je reactie! !! πŸ—£ πŸ“› 😘 πŸ’¬

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: