BERICHT OMTRENT VERSLAVINGEN, ZELFDODING EN ARMOEDE

{email_subject} /* CLIENT-SPECIFIC STYLES */ #outlook a{padding:0;} /* Force Outlook to provide a “view in browser” message */ .ReadMsgBody{width:100%;} .ExternalClass{width:100%;} /* Force Hotmail to display emails at full width */ .ExternalClass, .ExternalClass p, .ExternalClass span, .ExternalClass font, .ExternalClass td, .ExternalClass div {line-height: 100%;} /* Force Hotmail to display normal line spacing */ body, table, td, a{-webkit-text-size-adjust:100%; -ms-text-size-adjust:100%;} /* Prevent WebKit and Windows mobile changing default text sizes */ table, td{mso-table-lspace:0pt; mso-table-rspace:0pt;} /* Remove spacing between tables in Outlook 2007 and up */ img{-ms-interpolation-mode:bicubic;} /* Allow smoother rendering of resized image in Internet Explorer */ /* RESET STYLES */ body{margin:0; padding:0; height:100% !important; margin:0; padding:0; width:100% !important;} img{border:0; height:auto; line-height:100%; outline:none; text-decoration:none; max-width: 100%!important} table{border-collapse:collapse !important;} /* MOBILE STYLES */ @media screen and (max-width: 525px) { /* ALLOWS FOR FLUID TABLES */ table[class=”wrapper”]{ width:100% !important; } /* ADJUSTS LAYOUT OF LOGO IMAGE */ td[class=”logo”]{ text-align: left; padding: 20px 0 20px 0 !important; } td[class=”logo”] img{ margin:0 auto!important; } /* USE THESE CLASSES TO HIDE CONTENT ON MOBILE */ td[class=”mobile-hide”]{ display:none;} img[class=”mobile-hide”]{ display: none !important; } img[class=”img-max”]{ max-width: 100% !important; /*width: 100% !important;*/ height:auto !important; } /* FULL-WIDTH TABLES */ table[class=”responsive-table”]{ width:100%!important; } /* UTILITY CLASSES FOR ADJUSTING PADDING ON MOBILE */ td[class=”padding”]{ padding: 10px 5% 15px 5% !important; } td[class=”padding-copy”]{ padding: 10px 5% 10px 5% !important; text-align: center; } td[class=”padding-meta”]{ padding: 30px 5% 0px 5% !important; text-align: center; } td[class=”no-pad”]{ padding: 0 0 20px 0 !important; } td[class=”no-padding”]{ padding: 0 !important; } td[class=”section-padding”]{ padding: 50px 15px 50px 15px !important; } td[class=”section-padding-bottom-image”]{ padding: 50px 15px 0 15px !important; } /* ADJUST BUTTONS ON MOBILE */ td[class=”mobile-wrapper”]{ padding: 10px 5% 15px 5% !important; } table[class=”mobile-button-container”]{ margin:0 auto; width:100% !important; } a[class=”mobile-button”]{ width:80% !important; padding: 15px !important; border: 0 !important; font-size: 16px !important; } } /* Header */ .header-logo { text-align: center!important; } @media all and (max-width: 640) { .header-table td { width: 100%!important; } .header-logo { text-align: center!important; } } /* Last posts */ @media all and (max-width: 525px) { .hero-table { width: 100%!important; max-width: 100%!important; } .hero-table-right { margin-top: 20px; } } /* Text */ /* Html */ .html-td p { font-family: Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 16px; } /* Columns */ @media only screen and (min-width:480px) { .mj-column-per-50 { width: 50% !important; max-width: 50%; } } @media only screen and (min-width:480px) { .mj-column-per-33 { width: 33.333333333333336% !important; max-width: 33.333333333333336%; } } @media only screen and (min-width:480px) { .mj-column-per-25 { width: 25% !important; max-width: 25%; } } /* A single full post */ @media all and (max-width: 480px) { .single-post-gallery img { max-width: 40%; } } /* List */ @media all and (max-width: 480px) { .list-text .mobile { font-size: 20px; } } /* Gallery */ .gallery-medium { box-sizing: border-box; width: 280px; height: 200px; max-width: 100%!important; overflow: hidden; display: inline-block; text-align: center; padding: 0; margin: 5px; } @media all and (max-width: 480px) { .gallery-thumbnail-img { max-width: 45%; } .gallery-medium { max-width: 100%!important; height: auto; display: block; margin-bottom: 10px; } }
<!–[if mso]>
<![endif]–>
Theo-Herbots-Internet-Blogging-Fanclub Join the club. More than 4800 others have already done this
<!–[if mso]>
<![endif]–>
<!–[if mso]>
<![endif]–>

YOU CAN READ EVERYTHING IN 110 LANGUAGES ON MY NEW WEBSITE

3 GROTE MAATSCHAPPELIJKE PROBLEMEN

_  Verslavingen ✅

_  Zelfdodingen ✅

_ Armoede ✅

<!–[if mso]>
<![endif]–>
<!–[if mso]>
<![endif]–>
You are invited to MY NEW WEBSITE
<!–[if mso]>
<![endif]–>
<!–[if mso]>
<![endif]–>
BEZOEK MIJN NIEUWE WEBSITE
<!–[if mso]>
<![endif]–>
<!–[if mso]>
<![endif]–>
OVER | ABOUT
<!–[if mso]>
<![endif]–>
<!–[if mso]>
<![endif]–>
<!–[if mso]>
<![endif]–>
<!–[if mso]>
<![endif]–>
<!–[if mso]>
<![endif]–>
<!–[if mso]>
<![endif]–>

Ik ben in het leven spijtig genoeg van heel nabij geconfronteerd geweest met alle drie deze problemen.

Ik kan me dan ook ervaringsdeskundige noemen op dit gebied

Jarenlang ben ik een goede bron geweest voor diegenen die inspiratie, hulp of advies zochten.

Ik heb uiteindelijk besloten om die rol ook echt uit te dragen.
Ik begon te schrijven over mijn passies, mijn gedachten en nieuwsgierige verwonderingen over onze wereld.

Ik begon Theo-Herbots-Blogging met een missie om anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en ik ben er sinds die tijd mee bezig geweest.

Neem de tijd om de blog te verkennen, lees enkele interessante blogs en aarzel niet om contact op te nemen als je samen aan een project wilt werken.

Ik geloof dat je alles dat je in huis hebt moet gebruiken als je wilt gedijen in de gekke wereld van vandaag; je persoonlijkheid, je gevoel voor humor en vooral je hart.

<!–[if mso]>
<![endif]–>
<!–[if mso]>
<![endif]–>
WEBSITE✅ ==>> >”> >”>
<!–[if mso]>
<![endif]–>
<!–[if mso]>
<![endif]–>
Modify your subscription    |    View online
<!–[if mso]>
<![endif]–>
<!–[if mso]>
<![endif]–>

WIJ ZIJN OOK AANWEZIG OP DE SOCIAL-MEDIA HIER BENEDEN

<!–[if mso]>
<![endif]–>
<!–[if mso]>
<![endif]–>
<!–[if mso]>
<![endif]–>
<!–[if mso]>
<![endif]–>
IT Consulting & Services Theo-Herbots
Potterijstraat 151 / 3300 Tienen
copy right: all rights reserved IT Consulting & Services Theo-Herbots
<!–[if mso]>
<![endif]–>

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

One thought on “BERICHT OMTRENT VERSLAVINGEN, ZELFDODING EN ARMOEDE

  1. Theo-Herbots-Ervarings-Deskundige alcoholisme ||Theo-Herbots-Experiential-Expert Alcoholism - Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf 5 september 2020 at 13:28

    […] Overwinnen van een verslaving […]

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%