5000+ Fotoawards ||5000+ Photo Awards

Advertenties

Eerst even kennis maken met Vieuwbug

Wie we zijn

Onze twee mede-oprichters (en fotofanaten) kwamen samen om een oplossing te vinden om makers in een leuke en veilige omgeving te versterken.

We hebben een unieke fotografie community en foto sharing site die samenwerking bevordert en creativiteit beloont.

Wij geloven in de kracht van creativiteit

Wat we doen

We verbinden miljoenen visuele makers in een community met fotografietools om hen te helpen hun ambacht te verkennen en te laten groeien. 

 Hoe we het doen

Door middel van onze unieke set van producten – fotowedstrijdenfoto-uitdagingenportfolio websitesfotografie logo’s en fotografie klassen – geven we fotografen over de hele wereld de beste tools om creatief te zijn en showcase hun kunst.

Waarom we het doen

Wij zijn fotografieliefhebbers en zijn verliefd op deze vorm van beeldende kunst. Onze missies zijn eenvoudig: we willen de beste tools bieden om fotografen wereldwijd sterker te maken. 

Dit was de uitleg van Vieuwbug zelf.

Nu wat meer persoonlijke uitleg.

Welke soorten van Prijzen zijn er?

  1. Een de wedstrijden ingericht door Vieuwbug zelf en waar er door Wereldbefaamde Fotografen wordt gekozen welke foto de beste is en een Award verdient.

Maar er is ook een prijs van foto’s waar de leden kunnen op stemmen om te zien wie een prijs verdient, dit zijn de Prijzen van de Community.

2) De leden die hun verdienste hebben bewezen mogen ook wedstrijden inrichten rond bepaalde onderwerpen. Hier werkt het net hetzelfde.

Diegene die de wedstrijd heeft ingericht mag vrij oordelen welke foto hij het beste vind en een Award geven. Maar ook de leden van De Comunity mogen hun stem uitbrengen

3) Topchoises. Fotografen die met hun foto’s binnen de top-dertig beste foto’s vallen krijgen TopClass

4) leden mogen hun waardering betuigen door het geven van Awards

Bekijk al mijn 5000+ Awards

Ik breng er U naartoe

Als dank aan “ALLEN” die hiertoe hebben bijgedragen

Door hun Steun, Hun aanmoedigingen, Hun Raadgevingen

deze video

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%