MENSEN VAN GOEDE WIL || PEOPLE OF GOOD WILL

Advertenties

.ugb-686d556 .ugb-blockquote__item{background-color:#313131 !important;border-radius:0px !important;text-align:center !important}.ugb-686d556 .ugb-blockquote__item:before{background-color:#313131 !important}.ugb-686d556 .ugb-blockquote__quote{fill:#7bdcb5 !important;opacity:0.3;width:150px !important;height:150px !important;top:19px !important}.ugb-686d556 .ugb-blockquote__text{color:#ffffff}.ugb-686d556.ugb-blockquote{background-color:#111111}.ugb-686d556.ugb-blockquote:before{background-color:#111111}@media screen and (min-width:1025px){.ugb-686d556.ugb-blockquote{padding-top:80px !important;padding-bottom:80px !important}}

Breng mensen van goede wil
geen schade toe

Hoewel kwaadwillige mensen beweren dat iedereen slecht is, zijn er toch ook veel goede mannen en vrouwen op de wereld. Misschien heb je wel het geluk gehad er een aantal persoonlijk te kennen.

In feite wordt de samenleving draaiende gehouden door mannen en vrouwen die van goede wil zijn. Mensen die openbare functies bekleden, opiniepeilers en mensen die in particuliere bedrijven hun werk doen, zijn voor het merendeel mensen van goede wil.

Als ze er niet zouden zijn, waren ze al lang opgehouden anderen ten dienste te staan.

Als ze er niet zouden zijn, waren ze al lang opgehouden anderen ten dienste te staan.

Zulke mensen kunnen gemakkelijk worden aangevallen, het is nu juist hun eigen fatsoen, dat hun er van weerhoudt zichzelf al te veel te beschermen. Toch is het voortbestaan van het merendeel van de bevolking afhankelijk van deze mensen.

De gewelddadige crimineel, de fanatieke propagandist en de op sensatie beluste media, zij leiden allemaal onze aandacht gemakkelijk af van het keiharde , alledaagse feit dat de samenleving helemaal niet zou kunnen functioneren zonder mensen van goede wil.

Omdat zij zorgen voor de veiligheid op straat , onze kinderen onderwijzen, rondgaan met de thermometer, branden blussen en op rustige toon verstandige woorden spreken, zien wij gemakkelijk over het hoofd dat het de mensen van goede wil zijn die er voor zorgen dat de samenleving blijft draaien en dat de mens op deze aardbol in leven blijft.

Soms staan zulke mensen bloot aan agressie: het is dan ook hard nodig dat er straffe maatregelen worden voorgelegd en doorgevoerd om hen te verdedigen en ervoor te zorgen dat hun geen schade wordt toegebracht, want ons eigen voortbestaan en dat van onze familieleden en vrienden is van hen afhankelijk

.ugb-787e3f3 .ugb-blockquote__item{background-color:#313131 !important;border-radius:0px !important;text-align:center !important}.ugb-787e3f3 .ugb-blockquote__item:before{background-color:#313131 !important}.ugb-787e3f3 .ugb-blockquote__quote{fill:#7bdcb5 !important;opacity:0.3;width:150px !important;height:150px !important;top:19px !important}.ugb-787e3f3 .ugb-blockquote__text{color:#ffffff}.ugb-787e3f3.ugb-blockquote{background-color:#111111}.ugb-787e3f3.ugb-blockquote:before{background-color:#111111}@media screen and (min-width:1025px){.ugb-787e3f3.ugb-blockquote{padding-top:80px !important;padding-bottom:80px !important}}

De weg naar een gelukkig leven is veel makkelijker te volgen als we de mensen van goede wil steunen

Een voorbeeld hier beneden van gebrek aan respect aan mensen van goede wil, is dat er vaak zelfs geen respect meer is voor onze overledenen.

Ik heb de foto’s binnengekregen van een goede vriend, iemand die ook kan bestempeld worden als iemand van goede wil.

Aan de ingang van het kerkhof waar zijn dierbare echtgenote begraven ligt, staat er dit bord

ondanks dit bord tonen de volgende foto’s het gebrek aan respect voor de medemens, zelfs voor de overledenen

Het voorbeeld hierboven is een voorbeeld hoe het niet moet

Maar dat het ook anders kan, kan U zien in de video’s hier beneden

.ugb-9990791 .ugb-blockquote__item{background-color:#313131 !important;border-radius:0px !important;text-align:center !important}.ugb-9990791 .ugb-blockquote__item:before{background-color:#313131 !important}.ugb-9990791 .ugb-blockquote__quote{fill:#7bdcb5 !important;opacity:0.3;width:150px !important;height:150px !important;top:19px !important}.ugb-9990791 .ugb-blockquote__text{color:#ffffff}.ugb-9990791.ugb-blockquote{background-color:#111111}.ugb-9990791.ugb-blockquote:before{background-color:#111111}@media screen and (min-width:1025px){.ugb-9990791.ugb-blockquote{padding-top:80px !important;padding-bottom:80px !important}}

De weg naar een Gelukkig leven, loopt parallel aan de weg naar de waarheid
Bekijk de video’s hoe ik dit doe en waarom ik dit doe KLIK ==>>HIER

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%