Vliegende dokter is een feit ||Flying doctor is a fact

Videospeler van: YouTube (PrivacybeleidVoorwaarden)

© Aangeboden door Business AM

In de afgelegen onherbergzame regio van Lake District in Noord-Engeland hebben artsen een zogenaamde jet-pack getest dat hen naar mensen kan brengen die in gevaar verkeren. Ze doen dat in een fractie van de tijd die het zou kosten om dat per auto of te voet te doen.

Vergelijkingen met een James Bond-film zijn gerechtvaardigd: op videobeelden (zie onder) is te zien hoe uitvinder Richard Browning een paar meter boven de grond zweeft en voorwaarts beweegt. Op zijn armen en op zijn rug zijn kleine motoren gemonteerd.

De technologie is ontwikkeld door de Britse Gravity Industries en zorgt voor een drastische vermindering van de reactietijd in onherbergzame omgevingen. Dat moet toelaten levens te redden.

“Het potentieel is gewoon enorm,” aldus Andy Mawson, die normaal noodvluchten per helikopter uitvoert.

90 seconden i.p.v. 25 minuten

In een testsimulatie moest een 10-jarig meisje dat van de rotsen was gevallen worden geholpen. Ze was bij haar val ernstig gewond geraakt aan haar benen. Nadat hij de coördinaten van het slachtoffer had gekregen bereikte Browning met zijn jet-pack het meisje in amper 90 seconden. Hij vloog daarbij over rotsachtige heuvels en ruwe landschappen.

De arts kon dan haar verwondingen beoordelen en zorgen voor behandeling ter plaatse. Volgens een woordvoerder van het bedrijf zouden hulpverleners te voet 25 minuten over het traject hebben gedaan.

De jet-pack heeft een maximale snelheid van 51 kilometer per uur en kan tot 3.600 meter hoog vliegen.

Het Lake District in Noord-Engeland is populair is bij wandelaars, ondanks het ruwe terrein en de snel veranderende weersystemen. Volgens de Lake District Search en Mountain Rescue Association waren er in 2019 ruim 584 noodoproepen om hulp.

The post Vliegende dokter is een feit appeared first on Business AM.

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

2 thoughts on “Vliegende dokter is een feit ||Flying doctor is a fact

 1. shivatje – Antwerpen – Een mannelijk persoon met de naam Bruno, die probeert gewoon door het leven te gaan. Van de kleine dingen des leven probeert te genieten. Ik zal ook altijd proberen klaar te staan voor de mede mensen, en waar ik ze verder in kan helpen, mogen ze mijn steun verwachten. Mededogen is voor me dan heel belangrijk in het leven. Mijn gezin is mijn hart, en daarom leef ik vanuit mijn hart naar iedereen toe. Mijn kinderen en kleinkinderen zijn mijn alles Antwerpen is dan ook mijn stad daar ik woon
  shivatje 30 september 2020 at 07:52

  Ik zag het ook gisteren op tv. Kan wel van pas komen om snel te handelen.

  Aum Shanthi

 2. Theo-Herbots-Journalist-Fotograaf-Gezondheidsconsulent – Potterijstraat 151 / 3300 Tienen – You can translate everything into 110 Languages with the Google-Translate-Widget on the Websites Welkom op deze “ENIGE” en “UNIEKE” Blog die “ANDERS” is dan “ANDERS” Ik ben een Fotograaf en Blogger maar ook Gezondheid en Internet-Specialist, Mijn Blog is Minder leuk😀 zonder U ✅ VERGEET NIET mijn Blog, Nieuwsbrief te bekijken Ik hou er ook van om de allerlaatste snufjes op gebied van Websites en Internet uit te proberen en toe te passen Theo-Herbots-Gezondheidsconsulent Als gecertificeerd Gezondheidsconsulent sinds 2000, heb ik geleerd dat elk moment met twijfel, angst of druk kan worden gebruikt als katalysator voor een nieuwe start. Uw weg naar optimale gezondheid begint hier.😀 BEZOEK ME OP WELKOMSTWOORDE EN CONTACT IN DE MENUBALKEN VERNEEM "ALLES" over mij
  Theo Herbots 30 september 2020 at 07:59

  Ja maar het enige waar ik voor vrees is dat het ook verder zal ontwikkeld worden voor militaire doeleinden of zelfs als het in handen valt van terroristen, voor terroristische aanslagen.
  Groetjes, Theo
  en bedankt voor Uw reactie

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%