FOTO-TOP-AWARD Ik had het nooit durven dromen

Toen ik een paar jaar geleden een foto inzond bij ViewBug om mee te dingen aan een Internationale Fotowedstrijd, had ik meteen de eerste Prijs.

De Foto hier beneden is mijn 23-STE FOTO-TOP-AWARD

FOREST WALK IN ST-JORIS-WEERT BELGIUM from theoherbots Award winner on ViewBug.

VERNEEM MEER HIER BENEDEN

Fotografie is onze passie

Gemaakt in San Diego om een gemeenschap van visuele creatieven wereldwijd te versterken.

ViewBug is een plek om geïnspireerd te worden en erkenning te krijgen.

Wie we zijn

Onze twee mede-oprichters (en fotofanaten) kwamen samen om een oplossing te vinden om makers in een leuke en veilige omgeving te versterken.

We hebben een unieke fotografie community en foto sharing site die samenwerking bevordert en creativiteit beloont.

Wij geloven in de kracht van creativiteit

Wat we doen

We verbinden miljoenen visuele makers in een community met fotografietools om hen te helpen hun ambacht te verkennen en te laten groeien. 

 Hoe we het doen

Door middel van onze unieke set van producten – fotowedstrijdenfoto-uitdagingenportfolio websitesfotografie logo’s en fotografie klassen – geven we fotografen over de hele wereld de beste tools om creatief te zijn en showcase hun kunst.

Waarom we het doen

Wij zijn fotografieliefhebbers en zijn verliefd op deze vorm van beeldende kunst. Onze missies zijn eenvoudig: we willen de beste tools bieden om fotografen wereldwijd sterker te maken. 

BEKIJK MIJN VIEWBUG-PROFIEL HIER BENEDEN

Photos2,171

Awards6371,

Followers3325,

Contests31

Challenges106

Collections112

Door Blogger-Network-Theo-Herbots

Beste lezer, Mijn naam is Theo-Herbots en ik ben een gepassioneerde blogger en fotograaf uit België. Ik heb altijd al een passie gehad voor het vastleggen van mooie momenten en het delen van mijn ervaringen met anderen. Op mijn blog schrijf ik over allerlei onderwerpen, zoals reizen, lifestyle, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het belangrijk om mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Naast mijn blog ben ik ook actief als fotograaf. Ik maak graag foto's van de natuur, steden en mensen. Mijn doel is om de schoonheid van het leven vast te leggen en anderen te laten zien hoe mooi de wereld kan zijn. Ik hoop dat je door het lezen van mijn blog en het bekijken van mijn foto's geïnspireerd raakt en geniet van al het moois dat het leven te bieden heeft. Met vriendelijke groet, Theo-Herbots Ps: Het zou Geweldig 👍zijn 1)indien U een reactie zou willen geven hier beneden 2) Mijn berichten zou willen delen op Sociale-Media met de Deelknoppen onder elk Bericht Alvast bedankt 😀💞

Eén gedachte over “MIJN || MY 23-STE FOTO-TOP-AWARD”

WEES NIET VERLEGEN, SCHRIJF HIER BENEDEN ⬇️⬇️ UW REACTIE ZIJ IS VAN HARTE WELKOM

Follow || Volg

Thanks || Bedankt

Follow us on Social Media

Ontdek meer van #Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder