OFFICIËLE WEBSITE VAN THEO-HERBOTS-FREELANCE-JOURNALIST

Journalist. Auteur. Denker. Vragensteller.

Welkom op mijn persoonlijke website en blog.

Welkom op mijn persoonlijke website en blog.

Hier vind je verhalen waaraan ik als professioneel journalist heb gewerkt, maar ook persoonlijkere teksten over hedendaagse ontwikkelingen.

De tijd dat journalistiek vooral over scoops ging, is voorbij.

Het wordt steeds belangrijker om te weten wie de persoon is die achter een nieuwsbericht schuilgaat.

Op mijn website vind je daarom niet alleen mijn werk, maar leer je mij ook persoonlijk beter kennen.

leer mij ook persoonlijk beter kennen.

ALLES OVER THEO-HERBOTS-FREELANCE-JOURNALIST

Journalist & auteur

Mijn persoonlijke website, waarop ik zowel mijn professionele journalistieke werk als mijn persoonlijke overpeinzingen kan delen.

Ik hoop bij te dragen aan een beter inzicht in de wereld.

Door deze missie moet ik dikwijls verschillende rollen aannemen, van journalist en auteur tot innovator.

Lees hieronder een selectie van mijn werk

variërend van gepubliceerde artikelen en boeken tot informelere blogposts.

THEO-HERBOTS-FREELANCE-JOURNALIST

Overpeinzingen van een Journalist

Overpeinzingen van een Journalist

Zeker nu digitale en online-technologieën de printindustrie steeds verder ontwrichten, vind ik het belangrijk om een plek te hebben waar ik met een breder publiek in contact kan komen.

Hier vind je voorbeelden van mijn werk, van gepubliceerde nieuwsberichten tot persoonlijkere stukken.

Ik heb de afgelopen jaren voor verschillende organisaties gewerkt en dit werk kun je hieronder bekijken

 

OVER

Maak kennis met Theo-Herbots-Freelance-Journalist

Theo-Herbots-Freelance-Journalist

Goede journalistiek zorgt ervoor dat lezers betrokken blijven, met pakkende verhaallijnen en interessante perspectieven.

Als professioneel verhalenverteller sta ik bekend om mijn evenwichtige en eerlijke verslaggeving en een eigen perspectief op doorslaggevende gebeurtenissen.

In mijn werk probeer ik lezers niet alleen te informeren,

Maar ook te interesseren voor de wereld om hen heen.

MIJN BIOGRAFIE

Theo-Herbots-Freelance-Journalist – Journalist

Ik werk al sinds mijn jeugd als journalist. Ik verdiep me graag in de projecten waaraan ik werk en stort me volledig op het onderzoek en de productie van nieuwswaardige verhalen.

Ik ben een nieuwsgierige en ondernemende Journalist met interesse in de nieuwste trends op het gebied van digitale media en de toekomst van online storytelling.

de toekomst van online storytelling.

ALLES OVER THEO-HERBOTS-FREELANCE-JOURNALIST

Journalist & auteur

Welkom op mijn persoonlijke website, waarop ik zowel mijn professionele journalistieke werk als mijn persoonlijke overpeinzingen kan delen.

Ik hoop bij te dragen aan een beter inzicht in de wereld.

Door deze missie moet ik dikwijls verschillende rollen aannemen, van journalist en auteur tot innovator.

Lees hieronder een selectie van mijn werk, variërend van gepubliceerde artikelen en boeken tot informelere blogposts.

New York Skyline

MEER OVER MIJ

Maak kennis met Theo-Herbots-Freelance-Journalist

Goede journalistiek zorgt ervoor dat lezers betrokken blijven, met pakkende verhaallijnen en interessante perspectieven.

Als professioneel verhalenverteller sta ik bekend om mijn evenwichtige en eerlijke verslaggeving en een eigen perspectief op doorslaggevende gebeurtenissen.

In mijn werk probeer ik lezers niet alleen te informeren, maar ook te interesseren voor de wereld om hen heen.

NOG MEER OVER MIJ

Mijn journalistieke start

Als bekwame Journalist heb ik voor een aantal zeer gerenommeerde uitgevers mogen werken.

Als professioneel verhalenverteller met wortels in Tienen beschik ik over de juiste achtergrond en ervaring om een breed scala aan nieuwswaardige zaken te belichten.

Mijn stukken blinken uit door boeiende verhaallijnen, evenwichtige perspectieven en een unieke schrijfstijl.

THEO-HERBOTS-LEVENSVERHALEN-SCHRIJVER

Bekroond Schrijver Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver is een bekende Schrijver die ervaring heeft met schrijven in verschillende formats. 
Ik vind het fantastisch dat ik over 

de hele wereld een lezerspubliek heb weten te ontwikkelen. Bekijk enkele van mijn aanbevolen werken, persvermeldingen en auteursinformatie hieronder

OVER MIJ

Wie is Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver?

Schrijven is voor mij als Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver altijd een hobby geweest. Het was echter niet altijd iets waarvan werd gedacht dat er brood mee verdiend kon worden. 
Nadat ik op twaalfjarige leeftijd  in 1965 een wedstrijd  voor een toneelstuk op de toenmalige BRT (Belgische Radio en TV) had gewonnen, realiseerde ik me toen reeds  dat ik iets waardevols met de wereld te delen had en ging ik fulltime schrijven.

Sinds ik mijn passie in een beroep veranderde, heb ik als Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver veel geschreven en onderzoek ik voortdurend nieuwe thema’s, genres en ideeën. 
Het is ongelooflijk hard werken, maar ik ben nooit gelukkiger dan wanneer ik aan mijn bureau ga zitten en de openingswoorden voor een nieuw boek of verhaal op papier zet.

Ik voel me nog gelukkiger te weten dat mijn werk Wereldwijd wordt gewaardeerd.

Wat U hier beneden gaat zien is geen trukage maar realiteit.

Dit widget heb ik pas in juni 2018 op mijn Website aangebracht en past automatisch om de 24 u het aantal bezoekers aan

Laat U verbazen in hoeveel landen  deze site reeds op nauwelijks één jaar is bezocht

 Free counters! Free counters!
Vriendelijke Groet

Ik ben ook fotojournalist

EEN EERSTEKLAS FOTOJOURNALIST

Voorbij het nieuws

Als talentvolle fotograaf ben ik sinds 2015 werkzaam als Fotojournalist en beschikt over een indrukwekkend aantal vaardigheden op het gebied van fotojournalistiek en documentaire fotografie.
Zowel bij korte opdrachten als langlopende onderzoeksprojecten is het mijn voornaamste drijfveer om meer inzicht in de wereld te creëren door middel van intrigerende beelden.

RECENSIES

Lovende recensies

Lovende recensies

Als ervaren en bedreven Fotojournalist streeft Theo-Herbots-Foto-Journalist er altijd naar om zijn services zo goed mogelijk te verbeteren. 
Feedback helpt Theo-Herbots-Foto-Journalist beter te begrijpen waar zijn opdrachtgevers naar op zoek zijn, zoals de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends in de fotojournalistiek. 

MAAK KENNIS MET DE FOTOJOURNALIST

Verhalen met visie

Een grote belangstelling voor cultuur en antropologie in combinatie met een levenslange passie voor fotografie leidde mij als fotograaf ertoe een carrière als Fotojournalist na te jagen.

Als  creatieve professional leg ik  al sinds 2015 speciale momenten over heel de wereld vast en is daarbij uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde fotografen in de regio van Tienen

WELKOM OP DE WEBSITE VAN THEO-HERBOTS-FOTO-JOURNALIST

De juiste momenten vastleggen Theo-Herbots-Foto-Journalist is een fotojournalist met jarenlange ervaring op het gebied van nieuws, cultuur en het hedendaagse visuele ritme. 
Het belangrijkste onderdeel van zijn werk als fotojournalist is het zich in kunnen leven in andere mensen. 
Achter elk gezicht schuilt een verhaal en elk mens beschikt over wijsheden waar anderen van kunnen leren. Wilt je een reis of campagne vastleggen? Je wilt een humanitair project laten fotograferen, waar dan ook ter wereld?

 Bekijk eens mijn Portfolio

Ik heb reeds heel wat Internationale Fotowedstrijden gewonnen

Awards

Natuurfotografie

Theo-Herbots-Natuur en Landschapsfotograaf: avonturen mee naar huis brengen 

 Waar ontdekking nooit stoptAls een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.
Mijn camera en ik

De wereld ontdekken

Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds 1972 heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Dierenfotografie

Fotograferen van dierenvriendjes

Fotograferen van dierenvriendjes

Welkom bij Theo-Herbots-Fotografie. Mijn doel als fotograaf voor huisdieren is om kunstwerken te maken die zowel de persoonlijkheid als hart en ziel van vierbenige familieleden overbrengen.We willen het verschil maken in de wereld door een verschil te maken in het leven van de eigenaren waarmee we samenwerken. We schenken hen iets waar ze voor de rest van hun leven van kunnen en zullen genieten. Voor meer informatie over onze fotografie, contacteer ons.  
Van het nederige begin tot het succes van vandaag
Wie zijn wij 2018 was het begin van een ongelofelijk traject voor Theo-Herbots-Fotografie. 
Dat is het jaar dat ik begon met het nemen van foto’s van geliefde pluizige, geschubde en gevederde leden van het gezin. Sindsdien heb ik zowel vele pluizige huisdieren voor mijn lens gehad als sommige diersoorten waarvan ik nooit had gedroomd ze ooit van dichtbij te mogen bewonderen. 
Van foto’s met de dieren alleen tot foto’s samen met de kinderen en andere leden van de familie, we hebben ze allemaal vastgelegd. Laten we dus ook jouw fotoalbum aandikken! Bel me 0497127049.  

Huwelijksfotografie

Jullie perfecte dag

Jullie perfecte dag

Theo-Herbots-Fotografie werd opgericht in 2015 om perfecte momenten, echte emotie en rauwe schoonheid vast te leggen. Als Hobby-Huwelijksfotograaf ben ik constant gefocust op unieke momenten om de sfeer van de dag vast te leggen. Welk type huwelijk je ook wilt, Theo-Herbots-Fotografie staat klaar om de magie vast te leggen. Neem gerust contact op als je meer wilt weten over mijn diensten of tarieven. 

Portret-Fotografie

Theo-Herbots Portretfotografie

Creatief momenten vastleggen

Voor Theo-Herbots Portretfotografie is fotograferen meer dan alleen een Hobby. Het is een echte levenslange passie. Ik  hou ervan echte momenten vast te leggen en kan mijn foto’s op interessante en unieke manieren inlijsten.

Neem voor meer informatie contact op.  

Het verhaal van Theo-Herbots Portretfotografie Een bekwame Portret fotograaf
Met een interesse in technologie en kunst werd fotografie al snel een passie voor mij als Portret fotograaf. 

Ik  begon met het fotograferen van familieleden, vrienden en de natuur en ontwikkelde al snel een eigen persoonlijke stijl. Een beslissing maken over een carrière in de fotografie in 2018 was de eenvoudigste keuze die ik ooit heb gemaakt en heb daarna nooit meer teruggekeken.
Ik  gebruik de best beschikbare apparatuur en voer vooraf uitvoerig overleg met klanten om een beter inzicht te krijgen in hun visie en voorkeuren. Als u meer te weten wilt komen, neem dan gerust contact op. 

Straatfotografie

THEO-HERBOTS-STRAATFOTOGRAAF

THEO-HERBOTS-STRAATFOTOGRAAF

Al het moois in het alledaagse leven Theo-Herbots-Fotografie verandert het gewone in het buitengewone met zijn vermogen om de subtiele schoonheid van het dagelijks leven vast te leggen. 
Theo-Herbots-Fotografie ziet als een doorgewinterde Straatfotograaf wat anderen niet zien. Neem contact op om meer te weten te komen over mijn stijl en werk.

OVER THEO-HERBOTS-FOTOGRAFIE

Het ritme van de straten vastleggen

Theo-Herbots-Fotografie heeft altijd het vermogen gehad om schoonheid te zien waar hij zich ook bevindt.​

Van jongs af aan heb ik mij ondergedompeld in de wereld van de kunst en raakte hij geïnteresseerd in het vastleggen van straattaferelen in Tienen en omgeving.
Mijn stijl, die meestal als eerlijk en modern wordt geclassificeerd, heeft hem een toegewijde aanhang opgeleverd. Neem contact op voor meer informatie.

HET COMPLETE VERHAAL

Een ander soort fotograaf Professioneel worden op het gebied van fotografie was geen snelle of gemakkelijke reis die Theo-Herbots-Fotografie aflegde.

Hij begon het leven via een lens te verkennen al van in zijn jeugd en door geduldig zijn vaardigheden te ontwikkelen, heeft  een indrukwekkende reputatie opgebouwd als een Straatfotograaf in Tienen en omgeving.
Hij gebruikt zijn foto’s om de kant van het leven te laten zien waar mensen niet altijd op letten. Hoewel zijn foto’s misschien wat van de glamour van andere soorten fotografie missen, beschikt hij over de vaardigheden en het begrip die nodig zijn om de perfecte foto te maken.  
Stadse held
Theo-Herbots-Fotografie heeft een oog voor het vastleggen van de magie van het alledaagse in Tienen en omgeving. Er is iets extreem eerlijks en duidelijks aan het soort foto’s die gemaakt worden en daarom is hij  al vanaf het begin af aan aangetrokken door dit genre.
Verken de website voor meer informatie over Theo-Herbots-Fotografie en om meer van het werk te zien.  

Bloemenfotografie

Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie

Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie

Perfecte tuinfotografie Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie is een freelance Bloemen en planten fotograaf, gevestigd in Tienen, en beschikbaar voor zowel eenmalige projecten als opdrachten op lange termijn.
Zoveel elementen moeten samenkomen op het juiste moment om een mooi plaatje te kunnen creëren; van opstelling tot belichting en weersomstandigheden,
Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie weet hoe intimiderend het kan zijn om afbeeldingen te produceren die precies goed moeten zijn.
Maar desondanks houdt hij als talentvolle fotograaf van elke stap in het proces van fotograferen van adembenemende uitzichten. Verken de website en neem gerust contact op voor meerinformatie.  

Stilleven-Fotografie

Theo-Herbots-Stilleven-Fotografie is een bekroonde Stilleven fotograaf wiens werk te zien is geweest in een groot aantal Wedstrijden.
Ik leg zowel de nadruk op de algehele ervaring van de klanten en op het creëren van de perfecte foto.
Ik begon de fotografiereis op jonge leeftijd en besloot dit in 2018 professioneel na te streven.
Met fotografie die natuurlijk, ontspannen en prachtig verlicht is, heeft Theo-Herbots-Stilleven-Fotografie een kalme en leuke benadering van elk van zijn projecten.  

Evenementen-Fotografie

Ik ben een professionele Evenementen fotograaf en ook een verhalenverteller. Ik heb jaren aan ervaring en begrijp hoe ik een evenement door middel van foto’s uit kan beelden. 
Professioneel en betrouwbaar. Theo-Herbots-Evenementen-Fotografie beeldt jouw verhaal uit zoals het plaatsvond. Laat mij de digitale auteur zijn van je volgende evenement. Neem contact met mij op voor meer informatie. 

 Kinderfotografie

Fotograferen van kinderen

Fotograferen van kinderen

Mensen beschouwen een Kinder-fotograaf niet altijd als kunstenaar en velen vinden het zelfs een beetje gek. Maar Theo-Herbots-Fotografie neemt het heel serieus.
Sinds 2000 is het mijn persoonlijke missie om de persoonlijkheid van Kinderen en datgene wat hun zo speciaal maakt, vast te leggen. 

BEZOEK OOK EENS MIJN BUSINESS.SITES

Mijn belangrijkste

Theo-Herbots-Journalist op Google

https://theo-herbots-journalist.business.site/

MAAR BEZOEK OOK MIJN ANDERE

HIER BENEDEN

Theo-Herbots-Online-biowinkel 
 Theo-Herbots-Gezondheid-Advies
Theo-Herbots-Gezonde en Heerlijke Recepten 
 Theo-Herbots-Gewichtscontrole
Alles over het Internet

THEO-HERBOTS

BEDANKT VOOR

  • UW BEZOEK
  • UW VERTROUWEN
  • UW REACTIES
  • UW INSCHRIJVING OP DE NIEUWSBRIEF
  • EN DELEN OP SOCIAL-MEDIA
VERNEEM MEER OVER MIJ
Klik hier

Door Blogger-Network-Theo-Herbots

Beste lezer, Mijn naam is Theo-Herbots en ik ben een gepassioneerde blogger en fotograaf uit België. Ik heb altijd al een passie gehad voor het vastleggen van mooie momenten en het delen van mijn ervaringen met anderen. Op mijn blog schrijf ik over allerlei onderwerpen, zoals reizen, lifestyle, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het belangrijk om mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Naast mijn blog ben ik ook actief als fotograaf. Ik maak graag foto's van de natuur, steden en mensen. Mijn doel is om de schoonheid van het leven vast te leggen en anderen te laten zien hoe mooi de wereld kan zijn. Ik hoop dat je door het lezen van mijn blog en het bekijken van mijn foto's geïnspireerd raakt en geniet van al het moois dat het leven te bieden heeft. Met vriendelijke groet, Theo-Herbots Ps: Het zou Geweldig 👍zijn 1)indien U een reactie zou willen geven hier beneden 2) Mijn berichten zou willen delen op Sociale-Media met de Deelknoppen onder elk Bericht Alvast bedankt 😀💞

WEES NIET VERLEGEN, SCHRIJF HIER BENEDEN ⬇️⬇️ UW REACTIE ZIJ IS VAN HARTE WELKOM

Follow || Volg

Thanks || Bedankt

Follow us on Social Media

Ontdek meer van #Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder