Getuigenissen💓💓 Testimonials op deze Blog Groeten uit Tienen

Hartverwarmend 💓💓als men dergelijke reacties krijgt

als men dergelijke reacties krijgt

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Fotograaf, Blogger en Journalist, te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op een niveauhorizon, was het misschien iets dat ik niet had gecorrigeerd in de post of tijdens shoots.

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is een kunst en niet alle kunstenaars worden altijd begrepen. Ik neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken

Bekijk hier beneden de laatste 100 reacties

Aarzel niet en voeg de Uwe ook toe gans onderaan dit bericht

  1. Dank u om het te plaatsen. Eigenlijk als ik hier over nadenk ,als je ziek,besmetting of Corona hebt zou he…

  2. Bedankt voor jouw roerende woorden Bea. Ik zal er rekening mee houden wanneer ik traditioneel mijn kerstboodschap met De Wereld…

  3. Je staat niet stil, mooie cité, Lekkere recepten en eenvoudig te maken,. ja het zal een hele andere kerst, nieuwjaar…

Voor de eerste maal hier?

Doe me een plezier

  • Geef een reactie onder al mijn Berichten
  • Geef me een vijfsterrenbeoordeling
  • Deel al mijn berichten op Social-Media met de Social-Media-Deelknoppen . Velen zullen U dankbaar zijn, want zij gaan die informatie ontvangen waar zij reeds lang zitten op te wachten

Wat betreft

Reacties op deze Blog

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Fotograaf, Blogger en Journalist, te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op een niveauhorizon, was het misschien iets dat ik niet had gecorrigeerd in de post of tijdens shoots.

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is een kunst en niet alle kunstenaars worden altijd begrepen. Ik neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken

Blijf steeds als “ALLEREERSTE” op de hoogte van het allerlaatst op Blog Groeten uit Tienen

Vergeet niet om na het inschrijven naar uw mailbox te gaan om op de bevestigingslink te klikken, dit is zo ingebouwd om u te beveiligen tegen Spam.

Wij houden evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden

E-MAILADRES

Abonneren

E-MAILADRES

Abonneren

Voeg je bij 7.126 andere abonnees

Misschien bent U meer actief op Sociale-Media?

Dan kan U mijn berichten van deze Geweldige Blog ook daar volgen

Of ook op

volg me ook op YouTube

Wij zijn ook aanwezig op andere Sociale Media

Het zou Geweldig zijn om U ook daar te kunnen ontmoeten

Geef er nu een lap op ⬇️⬇️

Geef een reactie ⬇️

Geef een vijfsterrenbeoordeling ⬇️

Gebruik de Social-Media-Deelknoppen ⬇️

Theo-Herbots Gezondheid-Blog & Fotografie || Health-Blog & Photography

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil op deze Blog al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in categorieën alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag
Share on Social Media
%d bloggers liken dit: