Theo Herbots over The Lord of the Rings

Advertenties

Theo Herbots over The Lord of the Rings

You can translate all my posts and pages in 110 languages with the Google translator at the top of the website ⬆️⬆️,

Gedurende gans de maand Januari stelt WordPress mij dagelijks 2 tot 3 vragen, in de categorieën #Bloganuary en #Dayprompt waar ik hier de antwoorden op geef. Op die manier krijgen mijn prachtige Volgers een totaal beeld over de Auteur op deze Blog.

WordPress-Interview: Has a book changed your life?WordPress-Interview: Heeft een boek je leven veranderd?


Theo Herbots over The Lord of the Rings

The Lord of the Rings is een epische[1] high-fantasy roman[a] van de Engelse schrijver en geleerde J.R.R. Tolkien. Het verhaal speelt zich af in Midden-aarde, bedoeld als aarde op een bepaald moment in het verre verleden, en begon als een vervolg op Tolkiens kinderboek The Hobbit uit 1937, maar ontwikkelde zich uiteindelijk tot een veel groter werk. The Lord of the Rings, geschreven in fasen tussen 1937 en 1949, is een van de best verkochte boeken ooit geschreven, met meer dan 150 miljoen verkochte exemplaren. [2]

De titel verwijst naar de belangrijkste antagonist van het verhaal, de Dark Lord Sauron, die in een eerder tijdperk de Ene Ring creëerde om de andere Ringen van Macht te regeren die aan mensendwergen en elfen werden gegeven, in zijn campagne om heel Midden-aarde te veroveren. Van een huiselijk begin in de Shire, een hobbitland dat doet denken aan het Engelse platteland, strekt het verhaal zich uit over Midden-aarde, na de zoektocht om de One Ring te vernietigen, voornamelijk door de ogen van de hobbits FrodoSamMerry en Pippin.

Hoewel het vaak een trilogie wordt genoemd, was het werk door Tolkien bedoeld als één deel van een tweedelige set samen met The Silmarillion[3][T 2] Om economische redenen werd The Lord of the Rings in de loop van een jaar van 29 juli 1954 tot 20 oktober 1955 gepubliceerd in drie delen[3][4] getiteld The Fellowship of the RingThe Two Towers, and The Return of the King. . Het werk is intern verdeeld in zes boeken, twee per deel, met verschillende bijlagen van achtergrondmateriaal. Sommige latere edities drukken het hele werk in één deel af, volgens de oorspronkelijke bedoeling van de auteur.

Theo Herbots over The Lord of the Rings

Tolkiens werk is, na aanvankelijk gemengde ontvangst door het literaire establishment, het onderwerp geweest van een uitgebreide analyse van de thema’s en oorsprong ervan. Invloeden op dit eerdere werk, en op het verhaal van The Lord of the Rings, omvatten filologie, mythologie, christendom, eerdere fantasiewerken en zijn eigen ervaringen in de Eerste Wereldoorlog.

The Lord of the Rings is sindsdien vele malen herdrukt en vertaald in minstens 38 talen[b] De blijvende populariteit heeft geleid tot talrijke verwijzingen in de populaire cultuur, de oprichting van vele samenlevingen door fans van Tolkiens werken,[5] en de publicatie van vele boeken over Tolkien en zijn werken. Het heeft vele afgeleide werken geïnspireerd, waaronder schilderijen, muziek, films, televisie, videogames en bordspellen. Het heeft bijgedragen aan het creëren en vormgeven van het moderne fantasy-genre, waarbinnen het wordt beschouwd als een van de grootste boeken aller tijden.

Theo Herbots over The Lord of the Rings

Maar geen nood, vanaf Februari publiceer ik dan terug in volgende categorieën


Graag geef ik Jou een rondleiding doorheen deze Geweldige Website

https://videos.files.wordpress.com/GTmdrXW4/den-theo-brengt-zon-in-uw-leven-1.mp4

Wat begon uit nieuwsgierigheid,

werd een hobby, daarna een passie. Ik wil op deze Blog al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Sociale-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in categorieën alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots 


Natuurlijk nieuwsgierig

Het wordt ons allemaal verteld: “leef je leven ten volle”. Ik ben bezig om precies dat te doen. Met deze Blog kan ik mijn passie kwijt en kan ik mijn trouwe lezers een indruk geven van wat me inspireert in deze gekke wereld.

Dus ga er lekker voor zitten en lees rustig verder.

Deze Blog heeft veel waarde toegevoegd aan mijn leven en ik hou ervan de mogelijkheid te hebben mijn passies, gedachten, Foto’s en Video’s te delen met mijn trouwe lezers. Lees verder en geniet ervan.

Over mij

Het verhaal

Wat is het dat een ieder van ons drijft in deze wereld? Voor mij is het deze Blog Sinds ik in 2017 als blogger begon, heb ik een gevoel van voldoening gevonden in mijn eigen leven.

Ik geniet ervan over mijn passies te schrijven, over wat me interesseert, wat andere mensen interesseert en dit met de wereld te delen.

Deze Blog wint er elke dag volgers bij en daarmee ook succes.

Jarenlang speelde ik onbewust een behulpzame rol voor bekenden die inspiratie, hulp of advies zochten. In 2017 besloot ik om van die rol mijn professie te maken en er bewust mee bezig te zijn.

Ik begon over mijn passies, mijn gedachten en mijn ongebruikelijke gedachtegangen over onze maatschappij te schrijven. Ik ben deze Blog begonnen met de missie anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en het is een overweldigend succes geworden.

THEO-HERBOTS: De bron waar je altijd op kunt vertrouwen

Ik heb altijd geloofd in het oude gezegde dat we het leven ten volle moeten leven. Ik ben hier om dat te doen. Deze Blog dient als een vat om mijn enorme interesses, Foto’s en Video’s te delen en om mijn lezers een idee te geven van wat mij inspireert in deze steeds veranderende wereld.

ALLE INFORMATIE

In een notendop

Ik geloof dat openhartig en authentiek zijn de sleutel is om te bloeien in de virtuele wereld van vandaag. Mijn blog is een plek waar het vieren van iemands persoonlijkheid, gevoel voor humor en hart de kern vormen van de missie van mijn site.

Verbinding maken met de wereld is wat me ertoe bracht om Deze Blog te starten.

Sinds ik dit project lanceerde, bloeit de blog en heeft hij snel een trouwe aanhang van fans opgebouwd. Om te zien waar ik mee bezig ben, blader je door mijn site, kom je meer te weten over wat me drijft en ontdek je ook wat jou interesseert.


Hoe kan je niets doen wanneer alles waar je ooit over gedroomd hebt

Onze nieuwsbrief staat bomvol geweldige deals. Mis ze niet!

Ga van supergebruiker naar superondersteuning
Ondersteuning van lezers zoals u helpt ons om de lichten aan te houden en de artikelen te laten komen.
Onze leden krijgen ook het hele jaar toegang tot exclusieve inhoud en coole voordelen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor toffe tips, campagnes en nieuwe dingen.

Voeg je bij 7.097 andere abonnees

Misschien bent U meer actief op

Dan kan U mijn berichten van deze Geweldige Blog ook daar volgen.

De snelste en eenvoudigste manier om mijn berichten te volgen (ook de leuke berichten van mijn andere Blogs)

Meteen kan U daar de berichten delen met Uw Volgers

Velen zullen U dankbaar zijn, want zij gaan die informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn Doe het met De Sociale-Media-Knoppen hier beneden.

Het zou Geweldig zijn indien U hier beneden een reactie zou willen geven

Ik heb het geluk dat ik niet veel negatieve feedback van mijn werk krijg. Maar alle kleine opmerkingen die ik heb ontvangen, heb ik altijd als opbouwende kritiek opgevat.

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Fotograaf, Blogger en Journalist, te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op een niveauhorizon, was het misschien iets dat ik niet had gecorrigeerd in de post of tijdens shoots.

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is een kunst en niet alle kunstenaars worden altijd begrepen. Ik neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken.

Wie dacht dat deze site geen succes ging worden, had het mis

Laat U verbazen in hoeveel landen  deze site reeds is bezocht. Mijn Streefdoel in 2020 was 200.000 Bezoekers, maar kijk zelf maar eens hoeveel het er ondertussen zijn geworden

  • Bekijk hier beneden het widget dat ik begin juni 2017 op deze site geplaatst heb.
  • Dit werkt volledig automatisch, elke nieuwe bezoeker wordt geregistreerd achter de vlag van het land waar de bezoeker zich bevindt.
  • Telkens er een nieuwe bezoeker in een ander land er bij komt, komt er ook een nieuwe vlag bij..
  • Dus bekijk het eens hier beneden

Vindt U mijn berichten

Vriendelijke Groet

Ik sta open voor Uw steun

HIER BENEDEN ⬇️

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%