Kip noedelsoep

Kip noedelsoep Door 

De aromatische bouillon van Mary Cadogan zal je op een winteravond opwarmen – het bevat gember, wat vooral goed is voor verkoudheid.

Maar ook voor mensen die in de zomer graag ‘s avonds op hun terras zitten en het wat frisser begint te worden

  • Gezond
HoogtepuntVoedingsstofEenheid
Suikers1g
vezel0,6 g
eiwit26g
zout2,5 g

Ingrediënten: Kip noedelsoep

Bericht uit het Engels vertaald: Chicken noodle soup recipe | BBC Good Food


Methode: Kip noedelsoep

  • STAP 1 Giet de bouillon in een pan en voeg de kipfilet, gember en knoflook toe. Breng aan de kook, zet dan het vuur lager, dek gedeeltelijk af en laat 20 minuten sudderen, tot de kip gaar is.
  • STAP 2 Leg de kip op een plank en versnipper in hapklare stukjes met een paar vorken. Breng de kip terug naar de bouillon met de noedels, suikermaïs, champignons, lente-ui en sojasaus. Laat 3-4 minuten sudderen tot de noedels zacht zijn.
  • STAP 3 Schep in twee kommen en verdeel over de resterende lente-ui, munt- of basilicumblaadjes en chilipeper, indien gebruikt. Serveer met extra sojasaus.

Over mij Theo-Herbots (Den Theo)

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt.


Ik ben ook Onafhankelijk ORGANO™-Distributeur

Kip noedelsoep

Verneem er “ALLES” over onder het inschrijvingsformulier


Het groeiend succes van DIT GEWELDIGE DIGITAAL ONLINE MAGAZINE kan U hier beneden waarnemen door het steeds groeiend aantal Vrienden die zich inschrijvingen op de Nieuwsbrief Van International Digital magazine Theo-Herbots

De inschrijving is volledig “GRATIS” en zonder verdere verplichtingen

Al de kosten voor dit Magazine worden gedragen door Vrijwillige bijdragen. Voelt U zich geroepen om ook Uw Steun te geven dan kan dat via Deze Link


Vergeet niet om na inschrijving naar Jouw mailbox te gaan om op de bevestigingslink te klikken.

  • Dit is zo ingebouwd om U te beschermen tegen Spam
  • Ik Hou evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden.
  • U kan ten allen tijde terug uitschrijven
  • Abonneer je op onze nieuwsbrief voor toffe tips, campagnes en nieuwe dingen.
person performing coffee art

Ontvang nieuwe recepten in je inbox.

Voeg je bij 17K andere abonnees

Wij zijn ook aanwezig op Sociale-Media.

Het zou Geweldig zijn als We mekaar ook daar zouden ontmoeten


Kip noedelsoep

ORGANO™, opgericht in 2008 als Organo Gold, is toegewijd aan het brengen van de voordelen van de voedingsrijkdommen van de aarde aan mensen over de hele wereld via zijn premium producten die dagelijks kunnen worden gebruikt om te helpen een meer energieke en gezondere levensstijl te bereiken.

Over ORGANO™

#WeAreOrgano VERNEEM MEER KLIK ➡️HIER

Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Door Blogger-Network-Theo-Herbots

Beste lezer, Mijn naam is Theo-Herbots en ik ben een gepassioneerde blogger en fotograaf uit België. Ik heb altijd al een passie gehad voor het vastleggen van mooie momenten en het delen van mijn ervaringen met anderen. Op mijn blog schrijf ik over allerlei onderwerpen, zoals reizen, lifestyle, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het belangrijk om mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Naast mijn blog ben ik ook actief als fotograaf. Ik maak graag foto's van de natuur, steden en mensen. Mijn doel is om de schoonheid van het leven vast te leggen en anderen te laten zien hoe mooi de wereld kan zijn. Ik hoop dat je door het lezen van mijn blog en het bekijken van mijn foto's geïnspireerd raakt en geniet van al het moois dat het leven te bieden heeft. Met vriendelijke groet, Theo-Herbots Ps: Het zou Geweldig 👍zijn 1)indien U een reactie zou willen geven hier beneden 2) Mijn berichten zou willen delen op Sociale-Media met de Deelknoppen onder elk Bericht Alvast bedankt 😀💞

WEES NIET VERLEGEN, SCHRIJF HIER BENEDEN ⬇️⬇️ UW REACTIE ZIJ IS VAN HARTE WELKOM

Follow || Volg

Thanks || Bedankt

Follow us on Social Media

Ontdek meer van #Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder