#Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

Wat is Internationaal Magazine Theo-Herbots? || What is International Magazine Theo-Herbots?


Er wordt de komende dagen nog hard aan gewerkt voor verdere verbetering


Welkom bij Theo-Herbots-Online tijdschrift

Wat is Internationaal Magazine Theo-Herbots?

Ongelooflijk hoe een klein idee kon uitgroeien tot zoiets geweldigs

Wat begon uit Nieuwsgierigheid (Bloggen), werd een Hobby, daarna een passie en uiteindelijk dit Internationaal-Digitaal-Magazine


Wat is Internationaal Magazine Theo-Herbots?

Jouw gids voor wereldnieuws en entertainment

Sinds de oprichting in 2021 door Theo-Herbots is Theo-Herbots-Online tijdschrift jouw bron voor al het wereldnieuws en entertainment.

Of je nu graag leest over de laatste nieuwe modetrends of je wilt tips voor vakantiebestemmingen, Fotografie, Geschiedenis, Gezondheid-Advies en veel meer 

Theo-Herbots-Online tijdschrift heeft het allemaal in huis.

Bekijk ons ruim aanbod aan artikelen en stil je dagelijkse honger naar nieuws en updates!


Wat is Internationaal Magazine Theo-Herbots? Over ons

Een kijkje in onze Online tijdschrift

Sinds onze oprichting in 2021 houden wij de hoogste standaarden aan voor eerlijke berichtgeving terwijl we verhalen schrijven over een verscheidenheid aan belangrijke onderwerpen.

Bij Theo-Herbots-Online tijdschrift geloven we in transparantie en behandelen we onze gewaardeerde lezers met het nodige respect.

We staan altijd open voor feedback en opbouwende kritiek over onze bijdragen, want dat helpt ons om beter materiaal te kunnen leveren in de toekomst.


Wat is Internationaal Magazine Theo-Herbots? Leer ons beter kennen

Wie wij zijn

Theo-Herbots-Online tijdschrift rapporteert over alle recente ontwikkelingen in de wereld van kunst, cultuur, sport, eten, gezondheid en meer.

Als bekwame copywriter heb ik passie voor mijn werk.

Ik ben er om jou van boeiende verhalen te voorzien over de onderwerpen die jou het meeste interesseren.

Als Online tijdschrift zijn wij een onafhankelijke en betrouwbare stem in deze branche.


Wat meer over ons

Jouw Online tijdschrift

Theo-Herbots-Online tijdschrift is er om jou te voorzien van een ruim aanbod aan kwalitatieve nieuwsartikelen en verhalen die een grote verscheidenheid aan interessante onderwerpen dekken.

We zijn trots op onze combinatie van premium berichtgeving met onze specifieke redactionele touch en toewijding aan eerlijkheid.

We omschrijven onszelf vaak als

het licht in de vuurtoren in dit medialandschap.


Theo-Herbots-Online tijdschrift

Al jouw favoriete onderwerpen op één plek

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het wereldnieuws?

Theo-Herbots-Online tijdschrift is dé plek voor al jouw nieuwsberichten.

Al sinds 2021 boeien wij onze lezers met onderwerpen die hen het meest interesseren.

Van kunst tot cultuur en de culinaire wereld, van sport tot berichten vers van de pers; ons team is gepassioneerd aan het werk om een ruim aanbod aan artikelen te voorzien die aansluiten bij jouw interesses.


Recente

krantenkoppen

Alle recente hoogtepunten binnen handbereik

Opgericht door Theo-Herbots in 2021 is Theo-Herbots-Online tijdschrift uitgegroeid tot een vooraanstaande en grensverleggende uitgever van online tijdschriften.


Waarom is een digitaal Tijdschrift Belangrijk?

Een digitaal tijdschrift kan belangrijk zijn om verschillende redenen. Het is een milieuvriendelijke manier om jouw content te publiceren en te delen. Je gebruikt geen papier, geen inkt en geen brandstoffen voor de distributie. Bovendien kan het helpen om tijd en kosten te besparen en meer inzicht te krijgen in processen.


Er zijn verschillende voordelen van een digitaal tijdschrift. 

Het is wereldwijd beschikbaar en er is geen papierverspilling. De kosten van distributie zijn lager en de aflevering is sneller dan bij een gedrukte versie. Bovendien kun je via hyperlinks eenvoudig verwijzen naar andere artikelen in het tijdschrift of externe informatie op het internet. Een digitaal tijdschrift kan ook interactief en dynamisch zijn door bijvoorbeeld video’s, interactieve infographics, tijdlijnen en games.

Een digitaal tijdschrift kan online worden verspreid, bijvoorbeeld via e-mail en is beschikbaar op tablet, mobiel en desktop. Je kunt het dus lezen waar en wanneer je wilt op je telefoon, iPad of laptop


Het grote internationale succes is te danken aan mijn vertaalprogramma

Het voordeel van een vertaalprogramma op mijn blog (Tijdschrift) is dat ik mijn lezers kan bedienen in meerdere talen en zo mijn doelgroep kan vergroten. Een vertaalprogramma kan mijn Tijdschrift automatisch of met behulp van professionele vertalers omzetten in een andere taal.

In het begin moesten de Bezoekers zelf hun taal aanduiden, maar ik ondervond spoedig dat vele bezoekers niet de moeite namen om dit te doen.

Dan heb ik een vertaalprogramma geïnstalleerd waarbij gans de Website onmiddellijk werd vertaald in de taal waarin De Browser van de bezoekers was ingesteld. Niet minder dan 112 talen !!!, zelfs in andere lettertekens zoals Chinees of Arabisch


Er zijn verschillende manieren om het succes van een digitaal magazine te laten groeien. 

Dit digitaal magazine is bovendien een unieke tool zijn om mijn bedrijf te laten groeien door middel van video, fotografie, pakkende visuals en sprekende teksten om mijn bedrijf, product of dienst op een aantrekkelijke manier te presenteren aan mijn doelgroep. 


Wat is Internationaal Magazine Theo-Herbots? Hoe ik tewerk ga

Een digitaal magazine is een effectieve manier om je doelgroep op een aansprekende en vernieuwende manier te bereiken. Met een digitaal magazine komt je content tot leven door middel van foto’s, filmpjes, geluiden en animaties1. Om mijn doelgroep te betrekken bij mijn merk, heb je emotie nodig. Met een digitaal magazine wordt lezen beleven en zal je boodschap beter onthouden worden dan met een statisch magazin.

Je kunt het digitaal magazine helemaal naar je eigen wens samenstellen om een blijvende impressie achter te laten bij je doelgroep1. Er zijn verschillende manieren om je doelgroep te bereiken, zoals SEO, SEA, vakbladen, Youtube, Google Ads, magazines, e-mailmarketing en radio2. De juiste aanpak verschilt per bedrijf en doelgroep2

Je kunt je digitale magazine interactief maken door het toevoegen van interactieve functies zoals video’s, GIF’s, links, bijschriften en tags1. Er zijn verschillende online-middelen beschikbaar die me kunnen helpen bij het maken van een interactief digitaal magazine zonder dat je programmeer- of ontwerpvaardigheden nodig hebt1. (Die heb ik evenwel wel en maak er ook gebruik van)


Wat is Internationaal Magazine Theo-Herbots?

Met allerlei tools en plugins kun je snel en eenvoudig een interactief digitaal magazine maken zonder dat je uitgebreide computerkennis nodig hebt2.

Evenwel die computerkennis heb ik wel (ook als het gaat om programmeren en ik gebruik het hier ook)

Je kunt je digitale magazine personaliseren door gebruik te maken van online tijdschriftmakers zoals Canva (Ik heb hiermee reeds meer dan duizend ontwerpen gemaakt). Deze tool bied sjablonen voor professionele tijdschriftomslagen die je kunt aanpassen aan je eigen redactionele stijl12. (Of zelfs video’s en Blogbanners, ik durf me daar gerust een specialist in noemen, verken mijn website en Je zal het zelf merken)

Je kunt een eigen foto of illustratie uploaden om je tijdschriftomslag te perfectioneren en afbeeldingen van hoge kwaliteit toevoegen om je online tijdschrift een professionelere uitstraling te geven12. Je kunt ook je eigen tekst toevoegen en een lettertype en lettergrootte kiezen die je tekst gemakkelijk leesbaar maken2.


Wat is Internationaal Magazine Theo-Herbots? Hoe promoot ik het?

Er zijn verschillende manieren om je digitale magazine te promoten. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van social media om je magazine te delen met je volgers en potentiële lezers1. Je kunt ook adverteren op social media platformen zoals Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter om een gericht publiek te bereiken1. (Ik maak hier gretig gebruik van)

Je kunt ook gebruik maken van e-mailmarketing door je digitale magazine te delen met je e-maillijst of door het op te nemen in je e-mailhandtekening1. Daarnaast kun je ook gebruik maken van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachine-adverteren (SEA) om beter gevonden te worden in de zoekmachines1.


Waarom zijn mensen achterdochtig om zich in te schrijven

op de Nieuwsbrief en wat doe ik er aan

Mensen zijn soms achterdochtig om zich in te schrijven op een nieuwsbrief omdat ze bang zijn voor spam, te veel e-mails of ongewenste reclame. Ze willen ook niet hun persoonlijke gegevens delen met bedrijven die ze niet vertrouwen of kennen. Daarom is het belangrijk om als nieuwsbriefuitgever de volgende tips te volgen:


Waarom schrijven zich zoveel mensen in op mijn Nieuwsbrief

Mensen schrijven zich in op mijn nieuwsbrief omdat ze aanbiedingen willen ontvangen, op de hoogte willen blijven, recent een aankoop hebben gedaan of om informatie te krijgen in relatie tot hun interesses.


Opgelet:

Ik bied niet alleen belangrijke informatie aan mijn vele Volgers, ik bied hun ook de kans om zich online geweldige producten aan te schaffen. Met de opbrengst hiervan kan ik dit Tijdschrift constant blijven uitbreiden en U nog betere informatie verschaffen.

Ik breng U naar deze Geweldige Online-Winkel. (Let wel kies na het inloggen rechtsboven Uw Land en Taal)


Dit wordt mijn nieuwe welkompagina

Bekijk hier beneden 10 van onze meest recente berichten.


  • Bekijk hier beneden het widget dat ik begin juni 2017 op deze site geplaatst heb.
  • Dit werkt volledig automatisch, elke nieuwe bezoeker wordt geregistreerd achter de vlag van het land waar de bezoeker zich bevindt.
  • Telkens er een nieuwe bezoeker in een ander land er bij komt, komt er ook een nieuwe vlag bij..
  • Dus bekijk het eens hier beneden
Free counters!

Bedankt voor Uw bezoek en Uw Vertrouwen

Theo-Herbots-Wix-NL

Mobiele versie afsluiten