#Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

#Theo-Herbots Mijn Google-Maps-Timeline || My Google Maps Timeline

person with toy airplane on world map #Theo-Herbots Mijn Google-Maps-Timeline

-Herbots Mijn Google-Maps-Timeline

-Herbots Mijn Google-Maps-Timeline ||My Google Maps Timeline

wat is

Google Maps Timeline is een persoonlijke kaart die je helpt om routes en reizen die je hebt gemaakt en plaatsen die je hebt bezocht te onthouden, op basis van je locatiegeschiedenis1. Hier zijn enkele belangrijke functies:

Je kunt je tijdlijn op elk moment bewerken en je locatiegeschiedenis verwijderen via Tijdlijn1. Als je instellingen zoals Web- en app-activiteit hebt aangezet en je daarna de locatiegeschiedenis uitzet of er locatiegegevens uit verwijdert, worden er misschien nog steeds locatiegegevens in je Google-account opgeslagen wanneer je andere sites, apps en services van Google gebruikt1.


-Herbots Mijn Google-Maps-Timeline

Google Maps Timeline kan nuttig zijn om verschillende redenen:

  1. Herinneringen: Het helpt je om je reizen en bezoeken aan verschillende plaatsen te onthouden. Je kunt terugkijken op de plaatsen die je hebt bezocht, de routes die je hebt genomen, en de ervaringen die je hebt gehad.
  2. Organisatie: Het kan je helpen om je reizen te organiseren door je een overzicht te geven van waar en wanneer je bent geweest. Dit kan handig zijn voor het plannen van toekomstige reizen of voor het bijhouden van zakelijke reizen.
  3. Foto’s: Als je foto’s maakt met Google Foto’s, worden deze weergegeven op je tijdlijn op de plaats en tijd dat ze zijn genomen. Dit kan een leuke manier zijn om je reizen visueel te herinneren.
  4. Bewerken en delen: Je kunt je tijdlijn bewerken om fouten te corrigeren, details toe te voegen of ongewenste informatie te verwijderen. Je kunt ook delen waar je bent geweest met anderen, als je dat wilt.
  5. Privacy: Hoewel sommige mensen zich zorgen kunnen maken over privacy, heb je volledige controle over je locatiegeschiedenis en kun je deze op elk moment bewerken of verwijderen.

Houd er echter rekening mee dat het gebruik van Google Maps Timeline afhankelijk is van persoonlijke voorkeuren en behoeften. Sommige mensen vinden het nuttig, terwijl anderen het misschien niet nodig hebben.


-Herbots Mijn Google-Maps-Timeline

Google Maps Timeline kan handig zijn bij het plannen van reizen. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen:

  1. Maak een nieuwe Google Map voor je bestemming: Ga naar Google Maps op je computer en log in met hetzelfde Google-account dat je op je mobiele apparaat gebruikt1. Klik vervolgens op ‘Menu’ en selecteer ‘Mijn Kaarten’ om een nieuwe kaart te maken2.
  2. Voeg locaties toe aan je kaart: Zoek naar plaatsen die je wilt bezoeken tijdens je reis en voeg ze toe aan je kaart2. Je kunt restaurants, bezienswaardigheden of zelfs hele steden toevoegen2.
  3. Pas je locatiepinnen aan en kleurcodeer ze: Je kunt de pinnen op je kaart aanpassen om ze te organiseren. Je kunt bijvoorbeeld verschillende kleuren gebruiken voor verschillende soorten locaties, zoals restaurants, hotels en bezienswaardigheden3.
  4. Maak lagen in Google Maps om je dag-tot-dag reisplan te plannen: Je kunt lagen maken voor elke dag van je reis, zodat je gemakkelijk kunt zien wat je elke dag gaat doen3.
  5. Voeg rijrichtingen toe aan je kaart: Als je een roadtrip plant, kun je rijrichtingen tussen locaties toevoegen aan je kaart3.
  6. Download je aangepaste Google Map naar je telefoon: Zodra je klaar bent met het plannen van je reis, kun je de kaart downloaden naar de Google Maps-app op je telefoon voor gemakkelijke toegang tijdens het reizen3.
  7. Deel je kaart met vrienden: Als je met anderen reist, kun je de kaart delen zodat iedereen toegang heeft tot het reisplan3.

Houd er rekening mee dat deze stappen betrekking hebben op het gebruik van Google My Maps, dat een beetje anders is dan Google Maps Timeline, maar nog steeds een nuttig hulpmiddel kan zijn voor het plannen van reizen


Onze nieuwsbrief staat bomvol geweldige Deals, Tips en Adviezen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor toffe tips, campagnes en nieuwe dingen. Wij houden evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden.

Vergeet niet om na inschrijving naar Uw mailbox te gaan om op de bevestigingslink te drukken. Dit is zo ingebouwd om U te beveiligen tegen Spam

Een nieuwsbrief voor slimme Mensen

Sluit je aan bij onze duizenden tevreden abonnees en ontvang regelmatig mails met inzichten en handig advies. Geen spam en geen ads, een belofte voor altijd.

.

Voeg je bij 18K andere abonnees

  1. Door Jouw inschrijving en reacties ben Jij mijn grootste inspiratiebron.
  2. Wat mij drijft om te innoveren en te evolueren.
  3. Wat mij motiveert om er elke dag voluit voor te gaan. Want Jij verdient enkel het allerbeste


Wij zijn ook aanwezig op Sociale Media hier beneden.


Jouw reactie hier beneden (onder gerelateerde berichten) is zeer welkom

Omdat door Jouw opmerkingen ik informatie verzamel om deze Blog nog te verbeteren.







Wat Begon uit:

  • Nieuwsgierigheid
  • Werd een Hobby en
  • Daarna een passie
  • Ik ga geen enkel onderwerp uit de weg

Volg en Deel via Sociale-Media hier beneden ⬇️⬇️

Mobiele versie afsluiten