#Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

#Theo-Herbots begint opnieuw te fotograferen || starts shooting again

scenic view of a lightning in the sky #Theo-Herbots begint opnieuw te fotograferen

-Herbots begint opnieuw te fotograferen

De inhoud van dit bericht geeft op effectieve wijze de redenen weer voor mijn pauze met fotograferen en mijn beslissing om opnieuw te beginnen.

Ik was gestopt met fotograferen om drie redenen

Reden 1

Ik was gedemotiveerd om verder te fotograferen nadat ik geen toegang meer had tot mijn account voor fotowedstrijden, waar ik 6000 foto’s en diverse fotocollecties had opgeslagen.

Hoewel het verliezen van al mijn foto’s en verzamelingen ontmoedigend was, laat ik me niet ontmoedigen en begin terug met fotograferen!

Vermits de foto’s nog wel zichtbaar zijn, ga ik de beste terug downloaden en start ik terug met een nieuw account, volledig terug vanaf nul


Reden 2

Ik was gedemotiveerd om verder te fotograferen nadat ik tijdens een val met de fiets, mijn fototoestel onherstelbaar vernietigd was.

Het kan erg ontmoedigend zijn wanneer je hobby of passie door omstandigheden abrupt tot stilstand komt. Het is begrijpelijk dat ik daardoor geen zin meer had om verder te fotograferen.


Reden drie

Daarnaast kwam het ontbreken van financiële middelen om een nieuw toestel aan te schaffen ook een belangrijke factor . Het is belangrijk om te onthouden dat tegenslagen onderdeel zijn van het leven en dat het soms nodig is om even afstand te nemen van je passie. Maar ik vond voldoende motivatie om weer te beginnen met fotograferen en kan ik mijn creativiteit weer tot uiting brengen.


Evenwel:

Toen ik gisteren tijdens een indoor-activiteit even naar buiten ging om een luchtje te scheppen, zag ik het mooie tafereel hier beneden.

Ik haalde spontaan mijn Gsm boven en maakte de foto hier beneden



-Herbots begint opnieuw te fotograferen

Ik heb ondertussen mijn defect fototoestel terug boven gehaald en met onderdelen die ik van een goede Vriend heb gehad het terug hersteld.

Vanaf nu neem ik de draad terug volledig op en begin ik terug regelmatig foto’s te nemen en ga ik ze hier op deze Blog plaatsen en op mijn nieuw Wedstrijd-Account


Een nieuwsbrief voor “IEDEREEN”

Sluit je aan bij onze duizenden tevreden abonnees en ontvang wekelijks mails met inzichten en handig advies. Geen spam en geen ads, een belofte voor altijd.

Voeg je bij 18K andere abonnees

Ik zou het geweldig vinden indien U een reactie zou willen geven in het reactieformulier hier beneden (onder gerelateerde berichten)

Wij zijn ook aanwezig op Sociale-media (knoppen hier beneden). Ik zou het fijn vinden indien we mekaar ook daar zouden kunnen ontmoeten


Meer uitleg waarom mij volgen op De Nieuwsbrief en Sociale Media

Mobiele versie afsluiten