Site pictogram #Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

Theo-Herbots Curator bij Vieuwbug

Theo-Herbots Curator bij Vieuwbug


Eerst wil ik U in bijgaande video meer uitleg geven

Wat Vieuwbug is. Deze video is weliswaar in het Engels, maar ik denk niet dat dit voor de meeste van mijn Volgers een probleem zal geven)

wat is de functie van Curator bij Vieuwbug?

Een curator bij Viewbug heeft als taak om de beste en meest inspirerende foto’s te selecteren en deze te highlighten op de website. Zij of hij is verantwoordelijk voor het bekijken van duizenden foto’s die dagelijks worden geüpload en selecteert de beste foto’s op basis van hun kwaliteit, originaliteit en creativiteit. Een curator heeft dus een belangrijke rol in het bepalen van de visuele identiteit van Viewbug en zorgt ervoor dat alleen de beste foto’s op de website te zien zijn.

Ik ben fier dat ik hier op zeer korte tijd ben opgeklommen tot curator

Als curator bij Viewbug heb ik de kans om dagelijks te worden geïnspireerd door de vele fotografen en hun prachtige werken. Ik ben trots op mijn taak om de beste foto’s te selecteren en te highlighten op de website, en ik ben me ervan bewust dat dit bijdraagt aan de visuele identiteit van Viewbug. Het is een uitdagende taak, maar ik vind het geweldig om de originaliteit en creativiteit van de fotografen te zien en de beste foto’s te kunnen selecteren. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om mijn passie voor fotografie uit te oefenen in deze rol als curator.

Naast het selecteren van de beste foto’s, is het ook belangrijk voor een curator om de fotografen te ondersteunen en aan te moedigen om hun vaardigheden te blijven ontwikkelen.

Ik probeer daarom ook feedback te geven aan de fotografen wiens foto’s niet geselecteerd zijn, zodat zij weten wat zij kunnen verbeteren om wellicht de volgende keer wel in aanmerking te komen voor highlighting op de website. Het is geweldig om te zien hoe sommige fotografen groeien en zich ontwikkelen in hun vaardigheden en uiteindelijk hun foto’s wel geselecteerd worden. Overall, is het een geweldige taak om curator te zijn bij Viewbug en ik kijk uit naar wat de toekomst brengt.

Ikzelf zal natuurlijk ook blijven foto’s indienen en meedoen aan

contest en chalenges, bekijk deze en mijn behaalde Awards

Het is belangrijk voor mij als curator om ook zelf actief te blijven op Viewbug en deel te nemen aan de verschillende contests en challenges. Dit helpt mij niet alleen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de fotografie, maar het stelt mij ook in staat om te ervaren hoe het is om deel te nemen aan de wedstrijden en de uitdagingen die daarbij komen kijken. Ik vind het geweldig om mijn eigen foto’s te delen en feedback te ontvangen van andere fotografen op de website. Ik ben ook trots op de awards die ik heb behaald en ik hoop nog vele meer te winnen in de toekomst. Als curator kan ik anderen inspireren en aanmoedigen om deel te nemen aan de wedstrijden en hun eigen fotografische vaardigheden te ontwikkelen.

Ik zal natuurlijk ook blijven publiceren op deze Blog het is daarom goed als U zich niet alleen inschrijft op Vieuwbug, maar ook op De Nieuwsbrief van deze Blog

Als curator bij Viewbug ben ik gepassioneerd over het delen van mijn kennis en ervaringen met anderen. Daarom zal ik ook blijven publiceren op deze blog en mijn inzichten en tips delen over fotografie en het selecteren van de beste foto’s. Ik moedig iedereen aan om zich niet alleen in te schrijven op Viewbug, maar ook op de nieuwsbrief van deze blog, zodat zij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de fotografie en kunnen leren van andere fotografen. Samen kunnen we de visuele identiteit van Viewbug versterken en de wereld inspireren met onze prachtige foto’s.

Een nieuwsbrief voor slimme Fotoliefhebbers

Sluit je aan bij onze duizenden tevreden abonnees en ontvang wekelijks mails met inzichten en handig advies. Geen spam en geen ads, een belofte voor altijd.

Voeg je bij 18K andere abonnees

Bekijk enkele foto’s die ik onlangs nog heb geselecteerd

Theo-Herbots Curator bij Vieuwbug

Mobiele versie afsluiten