#Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

St-Germanuskerk in Tienen België ||St-Germanus Church in Tienen Belgium

St-Germanuskerk in Tienen België

St-Germanuskerk in Tienen België

De St-Germanuskerk in Tienen, België is een indrukwekkende gotische kerk gebouwd in de 13e eeuw. Het staat bekend om zijn prachtige architectuur en rijke geschiedenis. De kerk is een belangrijk onderdeel van het culturele erfgoed van de stad en wordt vaak bezocht door toeristen die de schoonheid en het belang van deze historische plek willen ervaren. De kerk herbergt ook veel waardevolle kunstwerken en relikwieën, die inzicht geven in de rijke religieuze traditie van de regio. De St-Germanuskerk is een plek van rust en bezinning die uitnodigt om verbinding te maken met het verleden en te genieten van de schoonheid van het heden.

De kerk heeft ook een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van Tienen en de omgeving. Zo werden er vroeger belangrijke beslissingen genomen en werden er verschillende evenementen georganiseerd. De kerk heeft veel meegemaakt, van branden en plunderingen tot restauraties en renovaties. Ondanks deze uitdagingen heeft de kerk zijn pracht en glorie weten te behouden en is het een belangrijke bron van trots voor de gemeenschap. Het is een plek waar mensen samenkomen om te bidden, te reflecteren en te genieten van de kunst en architectuur. Als je ooit in Tienen bent, is een bezoek aan de St-Germanuskerk een must.

De St-Germanuskerk heeft door de jaren heen veel veranderingen ondergaan en is een ware schat voor de stad Tienen. Om ervoor te zorgen dat deze prachtige kerk behouden blijft voor toekomstige generaties, zijn er regelmatig restauraties en renovaties nodig. Dit vereist niet alleen enorme financiële middelen, maar ook vakmanschap en toewijding. Gelukkig dragen veel mensen bij aan het behoud van de kerk, van lokale gemeenschapsleden tot internationale organisaties. De St-Germanuskerk is niet alleen een historische en culturele schat, maar ook een symbool van de kracht en veerkracht van de menselijke geest.

Belangrijke opmerking

Ik heb reeds eerder gemeld dat ik fotografie reeds van jongsaf in mijn hart droeg maar dat ik lange tijd gestopt ben door een resem van tegenslagen

Maar gestimuleerd door de foto’s van andere bloggers ben ik stilaan opnieuw begonnen.

doch vooral toen ik op deze facebookpagina

Ge zijt van Tienen als ge (facebook.com) zo’n prachtige foto’s zag geplaatst door fotografen over mijn prachtige Stad Tienen heb ik daar schuchter een paar foto’s op geplaatst.

Groot was mijn verbazing hoeveel likes ik daar binnenkreeg.

Wat me vooral aansprak waren de talrijke tips die ik binnenkreeg om verbeteringen aan te brengen.

Soms kleine details maar die een groot verschil kunnen maken als ik terug foto’s ga indienen voor fotowedstrijden. Ik ben dan ook van plan om foto’s die ik ga indienen eerst voor te leggen aan deze geweldige groep.

Alvast mijn oprechte dank aan al deze mensen


Een nieuwsbrief voor slimme Fotografie-Liefhebbers

Sluit je aan bij onze duizenden tevreden abonnees en ontvang wekelijks mails met inzichten en handig advies. Geen spam en geen ads, een belofte voor altijd.

Voeg je bij 18K andere abonnees

Genoten van deze creaties?

Vergeet zeker niet om verzamelingen (collections) te bekijken en vooral verzameling 9 (inspiration)

https://www.viewbug.com/member/Theo-Herbots-Photography


https://theo-herbots-fotograafintienen.com/


Mobiele versie afsluiten