#Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

Foto’s van De Serre in het Stadspark in Tienen ||photo’s of De Serre in the City Park in Tienen

Een Foto van De Serre in het Stadspark in Tienen van voor de verbouwingen met op de achtergrond De O.L.V Ten-Poelkerk

De Serre is een iconische plek in het Stadspark van Tienen. De plek is inmiddels flink verbouwd, maar op deze foto is nog te zien hoe het er voorheen uitzag. Het is een prachtige plek om te genieten van de natuur en tot rust te komen. Op de achtergrond van de foto is de imposante Onze-Lieve-Vrouw Ten-Poelkerk te zien, die al sinds de middeleeuwen het stadsbeeld van Tienen bepaalt. Het is een bijzondere combinatie van historie en natuur die deze plek zo geliefd maakt bij de inwoners van Tienen en de vele bezoekers die de stad jaarlijks trekt.

Foto's van De Serre in het Stadspark in Tienen

Ik heb deze foto ook gemaakt in Zwart-Wit

omdat het de sfeer van de plek nog beter tot uiting laat komen. De oude bomen en het groen om de Sere geven een gevoel van rust en tijdloosheid, wat door het gebruik van zwart-wit nog versterkt wordt. Daarnaast zorgt het ontbreken van kleur ervoor dat de aandacht volledig naar de compositie en de details van de foto gaat, waardoor de kijker de kans krijgt om de schoonheid van deze plek te waarderen. Het is een prachtige herinnering aan hoe de Sere er vroeger uitzag en een eerbetoon aan de geschiedenis en de natuur van Tienen.
Theo-Herbots-Fotograaf in Tienen


De mooie Vrouw op de voorgrond (eerste afbeelding) was aanwezig op mijn verzoek en ik heb haar mee op de foto geplaatst omdat zij de schoonheid en charme van Tienen weerspiegelt.

De stad heeft namelijk veel te bieden, van historische gebouwen en bezienswaardigheden tot gezellige terrasjes en leuke winkeltjes. Het is dan ook een aanrader om bij een bezoek aan De Serre en de Onze-Lieve-Vrouw Ten-Poelkerk ook de rest van de stad te verkennen. Vergeet vooral niet om te genieten van de lokale lekkernijen, zoals de bekende Tiense suikerklontjes en het heerlijke streekbier. Tienen is een stad die je niet snel zal vergeten!


Een nieuwsbrief voor slimme Fotografieliefhebbers

Sluit je aan bij onze duizenden tevreden abonnees en ontvang wekelijks mails met inzichten en handig advies. Geen spam en geen ads, een belofte voor altijd.

Voeg je bij 18K andere abonnees

Bezoek me op Vieuwbug voor meer foto’s


Bezoek ook mijn Fotoportfolio

Mobiele versie afsluiten