#Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf -Photographer

Foto’s eerste sneeuw 2024 in Tienen || Photos first snow 2024 in Tienen

Foto's eerste sneeuw 2024 in Tienen

Foto’s eerste sneeuw 2024 in Tienen


Het had overdag en ‘s nachts voor het eerst in vele jaren hard gesneeuwd, maar voor de volgende dag gaf het weerbericht volle zon.
Ideaal om prachtige winterfoto’s te maken.
Prachtig zonlicht op de verse sneeuw.
Maar ik moest ook snel zijn omdat door de volle zon de sneeuw ook snel zou smelten

Ik trok mijn warme winterjas aan, zette mijn muts op en pakte mijn camera. Ik liep richting het centrum van Tienen waar ik de mooiste plekjes wist te vinden. Het was rustig op straat, de meeste mensen bleven binnen vanwege de kou en het gladde wegdek. Maar ik genoot van de stilte en de witte pracht om me heen. De bomen waren bedekt met een dun laagje sneeuw en de straten waren omgetoverd tot een winterwonderland. Ik maakte foto na foto, van de Sint-Germanuskerk tot aan het stadhuis. Het was alsof ik in een sprookje was beland. Toen ik genoeg foto’s had gemaakt, ging ik naar huis en warmde ik mezelf op met een kop warme chocolademelk. Wat een mooie dag was het geweest. Ik hoopte stiekem dat het snel weer zou gaan sneeuwen.



Onderweg, maakte ik een grote omweg door de natuur om ook daar


te genieten van de sneeuwpracht. Het was adembenemend om te zien hoe de bomen en struiken bedekt waren met een dikke laag glinsterende sneeuw. Het leek wel alsof de wereld even tot stilstand was gekomen en alles bedekt was met een magische witte deken. Ik hoorde alleen het kraken van de sneeuw onder mijn voeten terwijl ik rustig mijn weg vervolgde. Ik maakte nog wat foto’s van de omgeving, maar besefte al snel dat het onmogelijk was om de schoonheid van de natuur volledig vast te leggen. Het was een moment dat ik voor altijd in mijn geheugen zou koesteren. Na een lange wandeling keerde ik terug naar huis, nog steeds vol verwondering over de prachtige sneeuwlandschappen die ik had gezien. Ik kon niet anders dan dankbaar zijn voor deze onvergetelijke ervaring.




























Foto’s eerste sneeuw 2024 in Tienen Foto’s bevroren sneeuw en mist


Na de prachtige foto’s van gisteren volgde er een nacht met vorst en mist. De aan vriezende mist gaf deze prachtige beelden. bevroren sneeuw en mist

De combinatie van bevroren sneeuw en mist zorgde voor een magisch landschap. De bomen waren bedekt met een laagje rijp en de takken bogen door onder het gewicht van de ijskristallen. Het leek wel alsof de wereld voor even stil stond en alles bedekt was onder een deken van wit en grijs. Het was koud, maar het uitzicht was adembenemend mooi. Langzaam maar zeker begon de mist op te trekken en kwam de zon tevoorschijn. Het landschap veranderde weer en de bevroren sneeuw begon te smelten. Maar de herinnering aan deze betoverende ochtend zal nog lang blijven hangen.












Vergeet niet om na inschrijving naar Uw mailbox te gaan om op de bevestigingslink te drukken. Dit is zo ingebouwd om U te beveiligen tegen Spam

  1. Door Jouw inschrijving en reacties ben Jij mijn grootste inspiratiebron.
  2. Wat mij drijft om te innoveren en te evolueren.
  3. Wat mij motiveert om er elke dag voluit voor te gaan. Want Jij verdient enkel het allerbeste

Een nieuwsbrief voor slimme

Fotografieliefhebbers

Sluit je aan bij onze duizenden tevreden abonnees en ontvang wekelijks mails met inzichten en handig advies. Geen spam en geen ads, een belofte voor altijd.

Voeg je bij 18K andere abonnees

Bekijk mijn foto’s op vieuwbug

Vieuwbug is een geweldige website waarop je jouw foto’s kunt delen met de rest van de wereld. Je kunt jouw foto’s uploaden naar jouw account en ze vervolgens delen met jouw vrienden en familie. Het is ook mogelijk om jouw foto’s te delen met de gehele Vieuwbug-community, waardoor je een groter publiek kunt bereiken.

Op Vieuwbug kun je ook de foto’s van anderen bekijken en reacties achterlaten. Het is een geweldige manier om inspiratie op te doen en om nieuwe fotografen te ontdekken. Daarnaast biedt Vieuwbug ook verschillende tools om jouw foto’s te bewerken en te verbeteren, waardoor je nog mooiere resultaten kunt behalen.

Dus waar wacht je nog op?

doe zoals ik

Maak vandaag nog een account aan op Vieuwbug en begin met het delen van jouw mooiste foto’s!

Neem gerust eerst een kijkje

Neem even de tijd in deze zo gejaagde en stresserende Wereld om tot rust te komen en te genieten van al dit moois

Bekijk mijn Foto’s

Bekijk mijn Awards

Bekijk mijn fotoverzamelingen

Met Vieuwbug heb je de mogelijkheid om jouw fotografievaardigheden te verbeteren en te delen met anderen die dezelfde passie hebben. Door de verschillende tools en functies die deze website biedt, kun je jouw foto’s naar een hoger niveau tillen en ze laten opvallen tussen de massa. Door jouw foto’s te delen op Vieuwbug, kun je ook deel uitmaken van een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die elkaar kunnen inspireren en ondersteunen. Dus waarom zou je niet vandaag nog beginnen met het delen van jouw creativiteit op Vieuwbug? Wie weet wat voor geweldige dingen eruit kunnen voortkomen.

Mobiele versie afsluiten