• WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

  Welkom op deze geweldige Blog

  Award Winning blogIk ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

 • TRANSLATE INTO 110 LANGUAGES

5 fotografie tips die je nooit wilt vergeten ||5 photography tips you will never want to forget

We vroegen een getalenteerde fotograaf en communitylid van onze community sarahallegra om enkele tips te delen over hoe je een soepele en efficiënte fotoshootsessie kan houden.

Lees hieronder!

 by

1. Besteed tijd aan het leren kennen van uw model.

Dit is, in mijn ervaring, de belangrijkste factor in het krijgen van geweldige foto’s.

Of je nu een portret maakt om hun persoonlijkheid te laten zien of dat ze in wezen een personage gaan portretteren, zoals in het grootste deel van mijn werk, het is absoluut essentieel om een relatie met je model te vormen.

 by

2. Wees duidelijk in uw richting.

Je doel gaat variëren afhankelijk van uw stijl van fotografie, maar zorg ervoor dat u communiceert wat het ook is dat je wilt zien van uw model.

Vaak vind ik het het gemakkelijkst om de pose of uitdrukking aan te tonen waar ik voor ga.

Schetsen werken ook; zelfs eenvoudige stok cijfers! Modellen kunnen geen gedachten lezen, dus zorg ervoor dat je je concept aan hen uitdrukt op een manier die ze begrijpen!

Nooit lachen om hen of ze voelen wat ze doen is dom of verkeerd. Het is misschien niet wat je wilt, in welk geval je nodig hebt om ze vriendelijk te omleiden.

Een zin te beginnen met “Laten we dit proberen …” is een goede plek om te beginnen.

 by

3. Probeer ongemak te minimaliseren.

Er zijn veel dingen die ongemakkelijk kunnen zijn voor uw model; vroege gesprekstijden, ijskoude wind of warme lichten, ongemakkelijke poses en verrassingen in de natuur.

De kans is groot, je niet kan voorkomen elk ongemakkelijk element dat uw model zal tegenkomen, maar probeer om het te minimaliseren.

Krijg je instellingen tracht en erachter te komen welke framing het beste is voordat u uw model vraagt om te waden in de ijskoude vijver, zodat ze daar zal zijn voor de kortst mogelijke tijd.

Dan hou een aantal dikke handdoeken klaar voor haar zodra je klaar bent!

Denk na over wat je zou willen in de plaats van het model (Thermos van hete koffie misschien?) en doe je best om dat haar aan te bieden.

 by

4. Neem de shoot serieus, maar wees niet serieus.

Je hoeft niet te proberen een stand-up comic te zijn; Ik ben vrij gereserveerd en introvert, maar je moet altijd aangenaam en knap met uw modellen omgaan . Als je wat dingen vind om om te lachen, zal iedereen een veel betere tijd hebben!

Wees bereid om zelf ook te lachen!

 by

5. Houd oogcontact.

Zelfs de meest doorgewinterde modellen voelen zich meestal een beetje nerveus vlak voor het strippen vooral met een nieuwe fotograaf.

Het spreekt vanzelf dat je jezelf moet gedragen in de meest professionele manier (hoewel nogmaals, een paar grappen kan helpen om iedereen een comfortabel gevoel te geven).

Houd de stemming licht noch professioneel.

In het algemeen raad ik aan om nooit een naaktmodel aan te raken, maar als het absoluut onvermijdelijk is, zorg er dan voor dat je duidelijk om toestemming vraagt en uitlegt wat je eerst moet doen.

 by

Verneem meer over mij als Curator Bij VieuwBug

MIJN VIEUWBUG-KANAAL

OP DIT KANAAL DOE IK MEE
AAN FOTOWEDSTRIJDEN

BEKIJK DE FOTO’S

MIJN FOTOVERZAMELINGEN

Ik heb hier talrijke prachtige
Fotoverzamelingen aangemaakt

bekijk de verzamelingen

MIJN AWARDS

Ik heb reeds heel wat Top-awards behaald
En nog heel wat andere

BEKIJK ZE

EN NOG VEEL MEER

SBEKIJK ALLES

DOE HET HIER

Nieuw

Mijn Portfolio

Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.080 andere abonnees

 • EERSTE MAAL OP DEZE BLOG? BEKIJK DAN DEZE VIDEO

 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.080 andere abonnees

 • DE TALRIJKE “GRATIS” TIPS EN ADVIEZEN KOSTEN TIJD EN GELD

  Steun deze blog met een kleine Bijdrage

  Het bijhouden van deze Blog kost Tijd, Energie en Geld. Elke "Vrijwillige" bijdrage kan me helpen om nog betere diensten te verlenen waar Iedereen van mee-geniet en zodat deze Prachtige Stad Wereldwijd bekend geraak. Alvast bedankt Theo-Herbots

  €5,00