• Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  WORD LID 😀😍
  DOE MEE 💙
  Het heeft veel voordelen om lid te worden van deze Blog✅
  Wilt u weten wat ons bezighoudt? ✅.
  U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief. ✅
  We houden onze abonnees op de hoogte van Het laatste nieuws,✅
  Aankomende evenementen,✅
  Allerlei tips,✅
  speciale activiteiten✅
  En nog veel meer.✅
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U ✅
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden;✅
  U ZAL ER GEEN SPIJT VAN KRIJGEN ❗❗

  Voeg je bij 5.166 andere abonnees

5 Photography Tips You’ll Never Want to Forget | 5 fotografietips die u nooit meer zult vergeten

We vroegen een getalenteerde fotograaf en communitylid van onze community  sarahallegra om enkele tips te delen over hoe je een soepele en efficiënte fotosessie kunt houden. Lees hieronder!

 door

1.  Besteed tijd aan het leren kennen van uw model.

Naar mijn ervaring is dit de belangrijkste factor bij het maken van geweldige foto’s. Of je nu een portret maakt om te pronken met hun persoonlijkheid of als ze in wezen een personage gaan portretteren, zoals in de meeste van mijn werk, het is absoluut essentieel om een ​​relatie met je model te vormen.

 door

2.  Wees duidelijk in uw richting. 

Je doel zal variëren, afhankelijk van je stijl van fotograferen, maar zorg ervoor dat je communiceert wat je ook van je model wilt zien. Vaak vind ik het het gemakkelijkst om de houding of uitdrukking te demonstreren waar ik voor ga. Schetsen werken ook; zelfs eenvoudige stokfiguren! Modellen kunnen gedachten niet lezen, dus zorg ervoor dat u uw concept aan hen uitdrukt op een manier die zij begrijpen! Lach ze nooit uit of laat ze voelen dat wat ze doen dom of verkeerd is. Het is misschien niet wat je wilt, in dat geval moet je ze vriendelijk omleiden. Een zin die begint met “Laten we dit proberen …” is een goede plek om te beginnen.

 door

3.  Probeer ongemak te minimaliseren.

Er zijn veel dingen die ongemakkelijk kunnen zijn voor uw model; vroege beltijden, ijskoude wind of hete lichten, ongemakkelijke poses en verrassingen in de natuur. De kans is groot dat je niet elk oncomfortabel element dat je model tegenkomt gladstrijkt, maar probeer het te minimaliseren. Maak je instellingen recht en bereken je lijst voordat je je model vraagt ​​om in de ijskoude vijver te waden, zodat ze daar zo kort mogelijk in kan zijn. Zorg dan voor een paar dikke handdoeken voor haar zodra je klaar bent! Denk na over wat je zou willen in de plaats van het model (Thermos van warme koffie misschien?) En doe je best om dat voor haar te bieden.  

 door

4.  Neem de shoot serieus, maar wees niet serieus.

Je hoeft niet te proberen een stand-up strip te zijn; Ik ben behoorlijk gereserveerd en introvert, maar je moet altijd aangenaam en knap zijn met je modellen. Als je sommige dingen kunt vinden om om te lachen, zal iedereen het veel beter hebben! Wees ook bereid om jezelf uit te lachen!

 door

5.  Houd oogcontact .

Zelfs de meest doorgewinterde modellen voelen zich meestal een beetje nerveus vlak voordat ze gaan strippen, vooral met een nieuwe fotograaf. Het spreekt voor zich dat je je op de meest professionele manier moet gedragen (maar nogmaals, met een paar grappen kun je iedereen op zijn gemak stellen). Houd het sfeerlicht toch professioneel. Over het algemeen raad ik aan om nooit een naaktmodel aan te raken, maar als het absoluut onvermijdelijk is, moet u duidelijk om toestemming vragen en eerst uitleggen wat u moet doen.

 door

MEER TIPS VIA MIJN ACCOUNT

Volg me op Facebook

Klik hier

HIER BENEDEN MIJN LAATSTE BLOGBERICHTEN

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Welkom bij Theo-Herbots- De bron waar je altijd op kunt vertrouwen 💙Mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content.💥 Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal ik ook jouw eigen passies doen ontbranden.❤ VERGEET NIET HIER BENEDEN EEN REACTIE TE GEVEN ZODAT IK WEET WAT U HET MEESTE BOEIT EN WELKE AANPASSINGEN AAN DE BLOG KAN AANBRENGEN✅✅ EN OOK EENS VOLLEDIG NAAR BENEDEN TE SCHROLLEN, ZODAT U GEEN BELANGRIJKE INFORMATIE 💌 MIST THEO 😀😍

Één reactie op 5 Photography Tips You’ll Never Want to Forget | 5 fotografietips die u nooit meer zult vergeten

 1. Pingback:NIEUWSBRIEF MAART 2020 || NEWSLETTER MARCH 2020 - THEO-HERBOTS-BLOG & PHOTOGRAPHY_NEWSLETTER

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt! Als ervaren en bedreven Fotojournalist streeft Theo-Herbots-Foto-Journalist er altijd naar om zijn services zo goed mogelijk te verbeteren. Feedback helpt Theo-Herbots-Foto-Journalist beter te begrijpen waar zijn Lezers naar op zoek zijn, zoals de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends in de fotojournalistiek. Gezondheid of eender wat

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • MEER OVER MIJ

 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  Voeg je bij 5.166 andere abonnees

 • MIJN BLOG IS MINDER LEUK ZONDER U
  IK BEN EEN STUDENT VAN HET LEVEN; IK ZIE SCHOONHEID IN DE NATUUR, MENSEN EN DE WERELD OM ME HEEN, KLEINE DETAILS EN COMPLEET ZICHT. 
  ZONDER HET VERMOGEN OM EEN IDEE OF CONCEPT TE VERWEZENLIJKEN, ZOU KUNST NIET BESTAAN. 
  MIJN WERK IS EEN CONSTANTE ZOEKTOCHT NAAR DE BESTE MANIER OM DE IDEEËN DIE IK HEB OVER MEZELF EN DE WERELD WAARIN IK LEEF TE INTERPRETEREN. 
  IK BEPERK ME NIET TOT ÉÉN MEDIUM, STIJL OF CONCEPT. 
  INSPIRATIE EN IDEEËN VERANDEREN. 
  MIJN KENNIS VERANDERT EN GROEIT. ELK STUK DAT IK MAAK, IS TEGELIJKERTIJD EEN VERLENGSTUK VAN HET VERLEDEN, WAAR IK VANDAAN KOM EN WAT IK HEB GELEERD, EN EEN VOORUITBLIK OP DE TOEKOMST, WAAR IK HEEN GA. 
  IK BESCHOUW MEZELF NIET ALLEEN ALS EEN FOTOGRAAF, ZOALS SOMMIGEN MISSCHIEN DENKEN ALS ZE NAAR MIJN WERK KIJKEN.
  IK BEN EEN SCHRIJVER, EEN FOTOGRAAF, EEN KUNSTENAAR EN GEZONDHEIDSADVISEUR. 
  ALS EEN BEZOEKER EVEN STILSTAAT OM EEN FOTO, EEN FOTOCOLLAGE OF EEN ANDER WERK DAT IK HEB GEMAAKT OP MIJN BLOG, TE BEKIJKEN EN EROVER NA TE DENKEN, DAN BEN IK IN MIJN WERK GESLAAGD.
  BEKIJK DIT HELE BERICHT AUB
 • BLIJF GEÏNFORMEERD

  ABONNEER JE OP DIT BLOG D.M.V. E-MAIL
  WILT U WETEN WAT ONS BEZIGHOUDT? .
  U KUNT OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN VAN DEZE WEBSITE DOOR U AAN TE MELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF.

  WE HOUDEN ONZE ABONNEES OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, AANKOMENDE EVENEMENTEN, ALLERLEI TIPS, SPECIALE ACTIVITEITEN EN NOG VEEL MEER.

  WIJ HOUDEN EVENMIN VAN “SPAM” ALS U UW GEGEVENS WORDEN “NIET” GEDEELD AAN DERDEN

  VOEG JE BIJ DE MEER DAN 5.000 ANDERE ABONNEES

  DOE ZOALS ZIJ

 • IK HEB OOK REEDS IN DEZE GEPUBLICEERD

 • weinigen hebben er in geloofd

 • Meest recente berichten