• Vertalen ||Translate

  • Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

    De wereld vanuit ieder perspectief
    Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

    Waar ontdekking nooit stopt

    Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

Aankondiging nieuwe rubriek // Announcement new heading

You can read this message on my blog in 110 languages

Gezien deze Blog gegroeid is van het brengen van berichtgeving rond activiteiten in Tienen tot iets zeer persoonlijks, ga ik het wel blijven doen van allerlei dingen rond Tienen te publiceren, maar ga ik er ook persoonlijke accenten beginnen in te leggen zoals deze nieuwe rubriek ( My favorite videos / Mijn lievelingsvideo’s)

Vandaag start de eerste reeks. Ik ga dagelijks op You Tube lijsten aanmaken en telkens als ik een reeks heb ga ik deze aanbrengen op deze blog.

U kunt op mijn YouTube kanaal reeds heel wat andere reeksen van uiteenlopende aard terugvinden

Hier de serie over Leo Rojas

Advertenties
Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.