• Vertalen ||Translate

  • Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

    De wereld vanuit ieder perspectief
    Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

    Waar ontdekking nooit stopt

    Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

Belangrijk bericht voor Mijn WordPress-Volgers //Important Message for My WordPress Followers

You can read this message on my Blog in 110 languages

Voor het maken van al mijn verschillende Blogs, heb ik heel veel te danken aan Tips en Adviezen die ik binnenkrijg van andere Bloggers.

Deze Tips en Adviezen passen niet goed op deze site, daarom ben ik begonnen met een totaal nieuwe Blog waar ik zelf Tips en Adviezen rond Bloggen geef Hoe een Blog of Website te starten, maar ook een plaats waar andere Bloggers hun Tips en Adviezen kunnen delen met andere Bloggers wereldwijd.

Diegenen die reeds een WordPress-Blog hebben volg me daar en deel Uw Tips en Adviezen onder https://maaksneleneenvoudiguweigenwebsiteofblog.wordpress.com/2017/07/17/blogging-tips-en-adviezen/

Diegenen die nog geen Blog hebben schrijf U in op de Nieuwsbrief

Vriendelijke Groet

Theo Herbots the voice from #Tienen

Bron: Savor

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Advertenties
Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.