Bent U ook Single? Are you also single?

You can translate this message into 110 languages at the bottom of this post on my site

BENT U OOK SINGLE EN BENT U HET ALLEEN ZIJN OOK BEU?

lees dan dit bericht

Sinds ik begin 2011  single geworden ben  (ik ga daar voorlopig niet meer over  zeggen van het hoe en het waarom), heb ik het vaak moeilijk gehad om de eenzaamheid te dragen.

Dus op moeilijke ogenblikken zocht ik  contacten via het internet.

Dit werd evenwel meestal een ontgoocheling.

Veel misbruiken, contacten werden gelegd maar meestal was het dan zo dat er dan moest voor betaald worden om verder te kunnen SMSen, chatten of eender wat of de contacten werden onderbroken.

Dat en nog vele andere ontgoochelingen,

Daarom heb ik besloten om een eigen Dating-Platform te maken dat voor iedereen GRATIS IS

BEKIJK HET Voor onmiddellijke Toegang

KLIK ==>>HIER<<

DE NEDERLANDSTALIGE VERSIE

KLIK==>>HIER<<

via Authentic

#Theo|Herbots|Magazine

Dating ⇒Friendship⇒Love⇒Wedding?

 

Getagd , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Één reactie op Bent U ook Single? Are you also single?

 1. Pingback:Theo is terug // Theo is Back – #Theo|Herbots|Magazine Love 💘,Joy 😃 And Happiness 💌

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • NEEM GERUST CONTACT

 • WAT U HIER BENEDEN ALLEMAAL KAN DOEN

 • BEZOEK DE HOMEPAGINA

  BEKIJK HET HIER

  En verneem het
  Hoe van deze Blog.
  Het waarom van deze Blog.
  EEN BLOG
  Voor U
  Samen met U
  Samen door U