• Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  WORD LID 😀😍
  DOE MEE 💙
  Het heeft veel voordelen om lid te worden van deze Blog✅
  Wilt u weten wat ons bezighoudt? ✅.
  U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief. ✅
  We houden onze abonnees op de hoogte van Het laatste nieuws,✅
  Aankomende evenementen,✅
  Allerlei tips,✅
  speciale activiteiten✅
  En nog veel meer.✅
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U ✅
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden;✅
  U ZAL ER GEEN SPIJT VAN KRIJGEN ❗❗

  Voeg je bij 5.168 andere abonnees

Bestaat er zoiets als te veel inhoud van hoge kwaliteit?

TEVEEL KWALITEIT_InPixio Mijn diploma

Sommige bloggers schrijven altijd geweldige inhoud. Alles wat ze maken is van de hoogste kwaliteit. Betekent dit dat deze bloggers nooit hun website hoeven op te ruimen? Nou, we hebben slecht nieuws … Zelfs als je inhoud echt geweldig is, kun je er nog steeds te veel van hebben. In dit bericht zal ik je vertellen waarom te veel inhoud (over hetzelfde onderwerp) problematisch kan zijn voor SEO. En ik zal wat tips geven om die problemen op te lossen. Ten slotte zal ik je door het proces van het samenvoegen van twee artikelen laten praten.

Waarom leidt teveel inhoud tot SEO-problemen?Als u veel over een soortgelijk onderwerp schrijft, krijgt u een grotere kans om te lijden onder het kannibaliseren van zoekwoorden. Als u uw artikelen op dezelfde onderwerpen en dezelfde zoekwoorden richt, concurreert u feitelijk met uw eigen inhoud. Google toont een of twee resultaten van hetzelfde domein in de zoekresultaten. Als u een domein met een hoge autoriteit bent, kunt u mogelijk drie resultaten behalen.

Meer lezen: Wat is zoekwoordkannibalisatie? »

Het oplossen van het SEO-probleem van te veel inhoud van hoge kwaliteit

Geen paniek! Er zijn veel sites die inhoud blijven toevoegen en geweldig doen in SEO. Denk bijvoorbeeld aan nieuwssites. U kunt veel van de SEO-problemen oplossen met een zeer goede en hiërarchische sitestructuur.

Google beschouwt de artikelen met de meeste interne links die naar hen verwijzen de belangrijkste inhoud op uw website. Zoek uit welke artikelen het belangrijkst zijn en zorg ervoor dat u hiernaar verwijst. Dit klinkt eenvoudig, maar het is een hoop werk, vooral als uw site groot is. U moet met de hand geselecteerde, relevante links toevoegen die handig zijn voor iemand die uw website bezoekt. Automatisering levert geen kwaliteitsresultaten op.

Blijf lezen: rangorde met die hoeksteeninhoud! »

Inhoud combineren

Het hebben van te veel inhoud van hoge kwaliteit op uw website betekent niet dat u de helft weg moet gooien. Ongeveer een jaar geleden begonnen we te merken dat we bij Yoast last hadden van kannibalisatie met zoekwoorden. Sindsdien combineren we veel artikelen. Het combineren van artikelen is niet zo verschillend van het schrijven van een nieuw artikel. Goede voorbereiding is de helft van het werk. Laat me uitleggen hoe je dat moet doen:

Stap 1: Welke URL?De eerste stap bij het combineren van twee (of meer) artikelen is het bepalen van de URL die u wilt behouden. Welke van de artikelen trok het meeste verkeer aan? Ik zou aanraden om de URL van het artikel dat het meest succesvol was in de zoekmachines te behouden.

Stap 2: beslis een nieuw berichtAls je artikelen wilt combineren, heb je waarschijnlijk twee (of misschien wel meer) verhalen. Twee artikelen met een iets ander doel en een ander bericht. Wat wordt de boodschap van de nieuwe post?

Als u met uw bericht wilt komen, kunt u proberen een vraag te formuleren die door uw nieuwe tekst moet worden opgelost. We verwijzen naar zo’n vraag als de centrale vraag van een tekst. De nieuwe blogpost is het antwoord op uw centrale vraag. Het kan zijn dat uw nieuwe artikel dezelfde boodschap heeft als een van de artikelen die u wilt combineren. Het kan ook een nieuw (breder) bericht zijn. Zorg ervoor dat je de tijd neemt om erover na te denken.

Stap 3: Bepaal de structuur van uw tekstMaak een nieuwe structuur. Welke informatie zou in welke volgorde moeten komen? Je hebt al enkele mooie alinea’s in je ‘oude’ artikelen. Denk in deze stap gewoon na over de volgorde van de informatie die u wilt presenteren. Voor meer informatie over hoe een goede tekststructuur kan worden bedacht, lees mijn artikel over het instellen van een duidelijke tekststructuur.

Stap 4: schrijf enkele nieuwe paragrafenJe zult waarschijnlijk wat nieuwe paragrafen moeten schrijven. Je introductie en je conclusie zullen waarschijnlijk iets moeten veranderen. Misschien moet u een extra alinea schrijven om ervoor te zorgen dat het nieuwe artikel een logische structuur heeft

Stap 5: Herschrijf je oude paragrafenIn deze stap plak ik alle inhoud in de juiste volgorde in uw backend. U hebt bij stap 3 nagedacht over de volgorde waarin u de informatie wilt presenteren. In stap 4 heeft u wat nieuwe informatie geschreven. Nu heb je alle inhoud en hoef je alleen maar wat te herschrijven. De paragrafen uit de oude artikelen hebben waarschijnlijk een aantal wijzigingen nodig. Ze moeten in het nieuwe formaat passen. Zorg ervoor dat ze zodanig zijn herschreven dat ze in de nieuwe post passen.

Stap 6: Verwijderen en omleidenU kunt nu alle oude berichten verwijderen (behalve het nieuwe en gecombineerde artikel). Natuurlijk, leid die berichten om naar de geweldige nieuwe die je net hebt gemaakt.

Stap 7: Publiceer die geweldige inhoud opnieuw!U hebt nu een nieuw artikel gemaakt. Ik zou het als zodanig behandelen en het opnieuw publiceren op uw website. De gecombineerde inzichten van die oude artikelen zijn waardevol voor uw lezers. Vergeet niet om het ook op sociale media en in uw nieuwsbrief te delen!

Conclusie over te veel inhoud van hoge kwaliteit

Het is mogelijk om te veel inhoud van hoge kwaliteit op uw website te hebben. Als je al een tijdje blogt, is het bijna onvermijdelijk om te veel geweldige artikelen te hebben. U zult waarschijnlijk lijden aan het kannibaliseren van zoekwoorden. Dat betekent niet dat je die inhoud weg moet gooien! Werk aan uw sitestructuur, zorg ervoor dat uw interne koppelingsstructuur foutloos is. Dat is veel werk, maar het loont zich in uw ranglijst. Combineer ook artikelen die over vergelijkbare onderwerpen gaan. Maak gewoon een geweldig nieuw gecombineerd artikel. Veel succes met het opruimen van die site!

Lees verder: De ultieme gids voor inhoud SEO »

Next

Get Creative!

Bekijk al de Blogging-Tips

KLIK ==>>HIER

VINDT HIER BENEDEN DE CATEGORIËN WAARIN  IK PUBLICEER.

SMAKEN VERSCHILLEN MAAR U ZAL GEGARANDEERD WEL IETS NAAR UW SMAAK VINDEN

TOCH NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? GEEN ERG ONDER CATEGORIEÊN VINDT U EEN ZOEK-WIDGET, BRENG GEWOON UW KEYWORD OF ZOEKTERM EN U ZAL GEGARANDEERD VINDEN WAT U ZOEKT

WAT KAN U NOG TERUGVINDEN OP DEZE WEBSITE?

Neem even rustig de tijd, bekijk de slider hier beneden en ga dan naar de Blog / Nieuwsbrief

“We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat.”

Walt Disney

HIER BENEDEN MIJN LAATSTE 20 BERICHTEN

BEDANKT DAT U DIT WILT DELEN MET UW VOLGERS VIA DE DEELKNOPPEN HIER BENEDEN, VELEN ZULLEN HET WAARDEREN

BEKIJK ALLES KLIK ==>>HIER

Klaar om meer te ontdekken?

BEZOEK DE BLOG | NIEUWSBRIEF

Klik hier
Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Welkom bij Theo-Herbots- De bron waar je altijd op kunt vertrouwen 💙Mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content.💥 Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal ik ook jouw eigen passies doen ontbranden.❤ VERGEET NIET HIER BENEDEN EEN REACTIE TE GEVEN ZODAT IK WEET WAT U HET MEESTE BOEIT EN WELKE AANPASSINGEN AAN DE BLOG KAN AANBRENGEN✅✅ EN OOK EENS VOLLEDIG NAAR BENEDEN TE SCHROLLEN, ZODAT U GEEN BELANGRIJKE INFORMATIE 💌 MIST THEO 😀😍

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt! Als ervaren en bedreven Fotojournalist streeft Theo-Herbots-Foto-Journalist er altijd naar om zijn services zo goed mogelijk te verbeteren. Feedback helpt Theo-Herbots-Foto-Journalist beter te begrijpen waar zijn Lezers naar op zoek zijn, zoals de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends in de fotojournalistiek. Gezondheid of eender wat

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • MEER OVER MIJ

 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  Voeg je bij 5.168 andere abonnees

 • MIJN BLOG IS MINDER LEUK ZONDER U
  IK BEN EEN STUDENT VAN HET LEVEN; IK ZIE SCHOONHEID IN DE NATUUR, MENSEN EN DE WERELD OM ME HEEN, KLEINE DETAILS EN COMPLEET ZICHT. 
  ZONDER HET VERMOGEN OM EEN IDEE OF CONCEPT TE VERWEZENLIJKEN, ZOU KUNST NIET BESTAAN. 
  MIJN WERK IS EEN CONSTANTE ZOEKTOCHT NAAR DE BESTE MANIER OM DE IDEEËN DIE IK HEB OVER MEZELF EN DE WERELD WAARIN IK LEEF TE INTERPRETEREN. 
  IK BEPERK ME NIET TOT ÉÉN MEDIUM, STIJL OF CONCEPT. 
  INSPIRATIE EN IDEEËN VERANDEREN. 
  MIJN KENNIS VERANDERT EN GROEIT. ELK STUK DAT IK MAAK, IS TEGELIJKERTIJD EEN VERLENGSTUK VAN HET VERLEDEN, WAAR IK VANDAAN KOM EN WAT IK HEB GELEERD, EN EEN VOORUITBLIK OP DE TOEKOMST, WAAR IK HEEN GA. 
  IK BESCHOUW MEZELF NIET ALLEEN ALS EEN FOTOGRAAF, ZOALS SOMMIGEN MISSCHIEN DENKEN ALS ZE NAAR MIJN WERK KIJKEN.
  IK BEN EEN SCHRIJVER, EEN FOTOGRAAF, EEN KUNSTENAAR EN GEZONDHEIDSADVISEUR. 
  ALS EEN BEZOEKER EVEN STILSTAAT OM EEN FOTO, EEN FOTOCOLLAGE OF EEN ANDER WERK DAT IK HEB GEMAAKT OP MIJN BLOG, TE BEKIJKEN EN EROVER NA TE DENKEN, DAN BEN IK IN MIJN WERK GESLAAGD.
  BEKIJK DIT HELE BERICHT AUB
 • BLIJF GEÏNFORMEERD

  ABONNEER JE OP DIT BLOG D.M.V. E-MAIL
  WILT U WETEN WAT ONS BEZIGHOUDT? .
  U KUNT OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN VAN DEZE WEBSITE DOOR U AAN TE MELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF.

  WE HOUDEN ONZE ABONNEES OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, AANKOMENDE EVENEMENTEN, ALLERLEI TIPS, SPECIALE ACTIVITEITEN EN NOG VEEL MEER.

  WIJ HOUDEN EVENMIN VAN “SPAM” ALS U UW GEGEVENS WORDEN “NIET” GEDEELD AAN DERDEN

  VOEG JE BIJ DE MEER DAN 5.000 ANDERE ABONNEES

  DOE ZOALS ZIJ

 • IK HEB OOK REEDS IN DEZE GEPUBLICEERD

 • weinigen hebben er in geloofd

 • Meest recente berichten