• Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

  De wereld vanuit ieder perspectief
  Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

  Waar ontdekking nooit stopt

  Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

 • Vertalen ||Translate

 • BEKIJK DEZE VIDEO’S EN VERNEEM ALLE ONDERWERPEN DIE IK HIER GA BEHANDELEN ROND FOTOGRAFIE

Bezoek mijn Blog in een nieuw kleedje // Visit my Blog in a new look

Ik ben er nog hard aan aan het werken om deze Blog te verbeteren en om iedereen zijn weg op deze website te laten vinden.

Geef Uw mening hier beneden en ik hou er rekening mee bij de verdere uitwerking.

Maar ga nu naar de startpagina voor mijn welkomstwoord en de andere

Blog-Berichten KLIK==>> HIER<<

Vriendelijke groet en bedankt voor Uw bezoek en Uw vertrouwen

Advertenties
Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Één reactie op Bezoek mijn Blog in een nieuw kleedje // Visit my Blog in a new look

 1. perdebytjie zeggen:

  Ek vind dit nou baie makliker om jou blog oop te maak, Theo. Jou vorige formaat was so vol inligting, dat my rekenaar altyd opgehang het met die aflaai daarvan. Daarom het ek opgehou om dit te lees, al het dit ook hoe interessant gelyk. Ek wou jou al sê daarvan, maar ek wil nie graag mense kritiseer op hul persoonlike plekkies nie.Ek hoop hierdie gaan meer gebruikersvriendelik wees. Alle voorspoed daarmee!

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.