Blog in de kijker / Blog in the spotlight

TRANSLATE THIS BLOG HERE

Select Language

 

Ik heb in het verleden reeds vaker Blogs van anderen in de kijker gezet onder allerlei rubrieken.

Maar  een nieuw jaar een nieuw begin, ik heb de outfit van mijn Blog volledig aangepast met nieuwe template, dus waarom ook niet een speciale rubriek “Blog in de kijker”

Waarom nu net deze Blog?

Sedert ik begin 2011 mijn vrouw verloren heb, heeft de eenzaamheid altijd zwaar doorgewogen en toch heb ik nooit de stap kunnen zetten om een nieuwe relatie te beginnen.

Ik heb er in het verleden reeds een artikel aan geweid en ik heb er zo’n hartverwarmende reacties op gekregen, dat ik meer aandacht ga geven aan: https://groetenuittienen.blog/, Vreugde en Geluk.

Vandaar dat ik deze Blog als eerste dit jaar in de kijker ga zetten, omdat ik de gedichten omtrent https://groetenuittienen.blog/ die er daar gebracht worden zo prachtig vindt.

Heeft U ook een Blog rond dit thema?, zet dan gerust een reactie onder het artikel met een link naar Uw Blog of artikel onderaan het bericht (gewoon een mooie reactie geven mag natuurlijk ook)

Hier volgt de link

https://groetenuittienen.blog/2017/11/12/al-wat-ik-mis-is-https://groetenuittienen.blog/-%e2%9d%a4%ef%b8%8f%ef%b8%8f%f0%9f%92%98%f0%9f%91%84/

The essence of Poetry

Hier beneden via het Bron: bericht de toegang tot de prachtige gedichten

Bron: optimisticlifeat30 – The essence of Poetry

via Viable

 

Advertenties

3 comments

  1. Hartelijk bedankt voor jouw medeleven.
   Mijn vrouw komt er niet mee terug, maar zulk een medeleven verzacht wel de pijn.
   Ok al wonen we zo ver van mekaar, vrienden kunnen mekaar toch steunen via deze Blog, als ik jou met iets kan steuen, dan zal ik dat zeker en vast ook doen.
   Lieve Groet
   Theo

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.