• Vertalen ||Translate

  • Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

    De wereld vanuit ieder perspectief
    Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

    Waar ontdekking nooit stopt

    Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

In de kijker categorie Gezondheid

OVER DEZE CATEGORIE

In  de video hier beneden ziet U tot wat iemand  van meer dan zestig nog in staat is als hij / zij dagelijks gezond eet en dagelijks gezond beweegt. 

Op het ogenblik dat deze video gemaakt is was ik er 60, nu ben ik er 67 maar ik doe deze oefeningen nog dagelijks.

Bijde opname van de video heb ik één fout gemaakt, dat is hardop tellen terwijl ik de oefeningen deed, dat vraagt een enorme bijkomende inspanning, vandaar dat ik op het einde zo buiten adem was

Stay tuned and receive updates

werk dagelijks aan Uw gezondheid

In de video hier beneden geef ik een oefening weer over Do-In.

Deze oefening ‘ s  morgens doen bij de start van Uw dag geeft U rust , ontspanning en energie voor de rest van de dag

meer over categorie

gezondheid

Hier beneden ziet U de laatste vier berichten  gepubliceerd in deze categorie, daaronder bevindt zich de knop om al de berichten te lezen en te volgen.

Vergeet niet om U in te schrijven op de Nieuwsbrief omal de volgende berichten te ontvangen


Action Now


Naar categorie Klik==>>HIER

Advertenties
Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.