De kunst van e-mailmarketing | THE ART OF EMAIL MARKETING

Advertenties

E-mailmarketing 101

Op zoek naar een krachtige manier om relaties met uw klanten op te bouwen en uw bedrijf te laten groeien? Zeg hallo tegen e-mailmarketing! 

Als een van de meest effectieve tactieken die u kunt gebruiken om uw merk te stimuleren en uw boodschap te verspreiden, maakt e-mailmarketing het eenvoudig om in één keer verbinding te maken met duizenden nieuwe en potentiële klanten. Maar geloof ons niet alleen – maar liefst 86% van de ondervraagde bedrijven gebruikt het regelmatig, 56% van deze bedrijven vinden het het beste kanaal voor klantenbinding en 72% van de klanten willen dat bedrijven contact houden met hen via e-mail.

Kortom, deze veelzijdige, alles-in-één tool maakt het eenvoudig om uw bereik te maximaliseren en tegelijkertijd uw producten, diensten, evenementen en meer te promoten. 

Blijf lezen om te leren hoe u een succesvolle e-mailmarketingcampagne kunt maken.  

Het begint allemaal met een geweldig plan

Eerste dingen eerst: start uw plan. Hier zijn de belangrijkste aandachtspunten:

 • Wie is je publiek? 
 • Voor welke uitdagingen staan ​​ze? 
 • Hoe kunt u hen helpen? 

PubliekHet maakt niet uit in welk bedrijf je actief bent, je hebt een specifieke doelgroep van klanten en fans. Zoek uit wie ze zijn en welke kenmerken ze hebben. 

 • Ben je een weddingplanner? Uw doelgroep is verloofde paren. 
 • Verkoopt u kinderschoenen? Je wilt ouders aanspreken. 

Personaliseer uw berichten door uw publiek in subgroepen te verdelen. Op deze manier kunt u gerichte e-mails verzenden die echt relevante informatie bieden. 

 • Groepeer uw klanten op de maand van hun huwelijk.  
 • Groepeer ouders volgens de leeftijd van hun kinderen.  

UitdagingenIdentificeer de unieke uitdagingen waarmee uw publiek wordt geconfronteerd. 

 • Bruiden van juni willen meer te weten komen over de beste buitenevenementen in de omgeving.
 • Ouders van peuters willen zachte zachte schoenen van goede kwaliteit kopen.

Hoe je kan helpenU hebt uw doelgroep bepaald en u weet welke problemen ze hebben. Denk nu eens na over de verschillende manieren waarop uw bedrijf hen kan helpen.

 • Stuur de bruiden van juni een nieuwsbrief met recensies van uw favoriete lokale locaties.
 • Bied ouders exclusieve kortingsbonnen voor de nieuwste stijlen voor nieuwe wandelaars. 

Organiseer uw mailinglijst

Een mailinglijst is een uiterst belangrijk kenmerk van de strategie van een goede e-mailmarketeer. Het bestaat uit abonnees , mensen die zich persoonlijk aanmelden (dat is fancy lingo voor aanmelding). Volg deze 3 eenvoudige stappen om uw lijst van de grond te krijgen.

Bouw hetMaak het mensen gemakkelijk om zich te abonneren op uw e-mails door aanmeldingsformulieren toe te voegen aan uw website , blog en e-mailcampagnes .  

Vergeet niet dat als het op je lijst aankomt, je altijd organisch moet zijn. Het moet bestaan ​​uit mensen die zich hebben aangemeld en e-mails van u willen ontvangen. Het vormen van werkelijke relaties met abonnees die in het verleden met u hebben samengewerkt, verhoogt uw open-, weergave- en klikpercentages.

Segmenteer hetUw abonnees opsplitsen in subgroepen is een geweldige (en handige!) Manier om exclusieve, op maat gemaakte inhoud te verzenden. Bijvoorbeeld: Segmenteer klanten in verjaardagslijsten zodat u elk een exclusieve coupon kunt sturen tijdens hun speciale maand. Deze boeiende, persoonlijke aanraking zal laten zien dat je om je geeft – en hun aandacht zal trekken met je creatieve aanpak. 

Regel hetWe weten dat u veel in uw lijst investeert, dus we willen u helpen er goed voor te zorgen. 

 • Houd uw mailinglijst schoon. Verwijder e-mailadressen die stuiteren – wat betekent dat uw e-mail niet bij die ontvanger is afgeleverd – en voeg geen afmeldingen opnieuw toe.
 • Pas op dat u niet in het zwarte gat van de spammap valt. Neem alleen contact op met mensen die zich abonneren op uw e-mails en koop geen massalijsten van ontvangers die zich niet hebben geabonneerd.

Maak Killer Content

Laat uw klanten zien dat u zaken bedoelt door ze relevante, interessante en nuttige inhoud te sturen. Leer hoe u uw creatieve sappen kunt laten stromen met deze tips.

Zorg dat ze om u gevenGeef abonnees een kijkje in de coole dingen die je doet met nieuwsbrieven, uitnodigingen voor evenementen, verkooppromoties, aankondigingen van nieuwe producten en meer. Wil je ze vertellen over je vakantieverkoop? Geef ze een exclusieve korting. Wil je fans uitnodigen voor je evenement? Bied een weggevertje aan de eerste mensen die RSVP.  

Zeg het, schrijf hetJe inhoud moet klinken zoals jij, dus schrijf terwijl je spreekt – je kunt de tekst later altijd aanscherpen. Stel je voor dat je een informeel gesprek hebt met je publiek. Zorg ervoor dat u aantrekkelijke call-to-action-knoppen (CTA) toevoegt die hen motiveren om te klikken, zoals ‘Meer informatie’ of ‘Duik recht in’. 

Houd het kort en krachtigIedereen – inclusief uw abonnees – neigt naar het scannen van e-mails, dus breng uw bericht in zo min mogelijk woorden naar buiten. Veel te zeggen? Links opnemen! En zorg ervoor dat je korte, leuke titels gebruikt die de aandacht trekken. 
Raak geïnspireerd door deze geweldige voorbeelden: 

Snelle weg naar succes

Zodra je campagne uit gaat, neem je een minuut om je overwinningsdans te doorbreken – en begin je je resultaten te analyseren. Een groot deel van e-mailmarketing is het meten van uw succes. Dit helpt u zich te concentreren op gebieden die u moet verbeteren, of het nu gaat om onderwerpregels, inhoud, CTA’s of iets anders.  
Klaar om wat cijfers te kraken? Dit zijn de belangrijkste statistieken die u moet bijhouden:

Verzonden e-mailsDit is uw startpunt – het totale aantal ontvangers waarnaar u uw e-mailcampagne heeft gestuurd.

E-mails afgeleverd Het volgende is het aantal e-mails dat daadwerkelijk is afgeleverd. Als het lager is dan het cijfer ‘E-mails verzonden’, komt dat waarschijnlijk omdat sommige e-mailadressen zijn teruggekaatst – een goede indicator dat u uw lijst moet opschonen en verouderde moet verwijderen.

E-mail wordt geopend en klik op TarievenGa dieper in op de engagementstatistieken van uw e-mail door te kijken hoeveel abonnees uw e-mail hebben geopend en erop hebben geklikt. 

Totaal aantal weergavenOntdek hoeveel mensen uw campagne hebben bekeken via e-mail en internet en krijg een beter inzicht in de kwaliteit van uw campagne. Hoe aantrekkelijker de inhoud en het ontwerp, hoe meer het de aandacht van uw publiek zal trekken. 

Totaal aantal klikkenBekijk hoeveel mensen op uw e-mail hebben geklikt. Als dit aantal laag is, bedenk dan nieuwe manieren om uw CTA’s wat meer pit te geven. Maak de tekst vriendelijker (“Lees mij!”, “Ontdek hoe”) en verplaats de knop naar de bovenkant van de campagne. Vergeet niet dat je overal een paar CTA’s kunt opnemen om lezers meer kansen te geven om te klikken.  

Breng uw bericht gemakkelijk over

Van het promoten van uw bedrijf tot het ontwikkelen van sterke relaties met klanten, e-mailmarketing maakt het gemakkelijk om alles te weten te komen over alle leuke dingen die u doet. Probeer het vandaag nog!  In dit artikel

Hier beneden een voorbeeld van mijn laatste Template die ik heb gemaakt

<!– @font-face { font-family: ‘Ubuntu’; font-style: normal; font-weight: 300; src: local(‘Ubuntu Light’), local(‘Ubuntu-Light’), url(https://fonts.gstatic.com/s/ubuntu/v14/4iCv6KVjbNBYlgoC1CzjsGyI.ttf) format(’truetype’); } @font-face { font-family: ‘Ubuntu’; font-style: normal; font-weight: 400; src: local(‘Ubuntu Regular’), local(‘Ubuntu-Regular’), url(https://fonts.gstatic.com/s/ubuntu/v14/4iCs6KVjbNBYlgoKfw7z.ttf) format(’truetype’); } @font-face { font-family: ‘Ubuntu’; font-style: normal; font-weight: 500; src: local(‘Ubuntu Medium’), local(‘Ubuntu-Medium’), url(https://fonts.gstatic.com/s/ubuntu/v14/4iCv6KVjbNBYlgoCjC3jsGyI.ttf) format(’truetype’); } @font-face { font-family: ‘Ubuntu’; font-style: normal; font-weight: 700; src: local(‘Ubuntu Bold’), local(‘Ubuntu-Bold’), url(https://fonts.gstatic.com/s/ubuntu/v14/4iCv6KVjbNBYlgoCxCvjsGyI.ttf) format(’truetype’); } #a a {padding:0;}body {margin:0;padding:0;-webkit-text-size-adjust:100%;-ms-text-size-adjust:100%;}table,td {border-collapse:collapse;mso-table-lspace:0pt;mso-table-rspace:0pt;}img {border:0;height:auto;line-height:100%;outline:none;text-decoration:none;-ms-interpolation-mode:bicubic;}p {display:block;margin:13px 0;} 96 .mj-outlook-group-fix { width:100% !important; } @import url(https://fonts.googleapis.com/css?family=Ubuntu:300,400,500,700); <!– @media only screen and (min-width:480px){ .a {width:100%!important;max-width:100%;}.b {width:50%!important;max-width:50%;}.c {width:220px!important;max-width:220px;}.d {width:33.333333333333336%!important;max-width:33.333333333333336%;} } [owa] .a {width:100%!important;max-width:100%;}[owa] .b {width:50%!important;max-width:50%;}[owa] .c {width:220px!important;max-width:220px;}[owa] .d {width:33.333333333333336%!important;max-width:33.333333333333336%;} .e {text-decoration:none;} @media all and (max-width:480px){ .f td {width:250px!important;} }.g,.g table {display:none!important;font-size:0!important;height:0!important;line-height:0!important;margin:0 auto!important;max-height:0!important;max-height:0px!important;mso-hide:all!important;overflow:hidden!important;width:0px!important;}@media all and (max-width:480px){ .h{font-size:20px!important;}.i{font-size:18px!important;}.j{font-size:14px!important;}.k{font-size:35px!important;}.l{font-size:37px!important;}.m{font-size:23px!important;}.n{font-size:18px!important;}.o{font-size:18px!important;}.p{font-size:18px!important;}.q{font-size:16px!important;}.r{font-size:27px!important;}.s{font-size:18px!important;}.h{line-height:36px!important;}.i{line-height:32.4px!important;}.n{line-height:32.4px!important;}.q{line-height:28.8px!important;} }@media only screen and (max-width:480px){ .t>table>tbody>tr>td {padding:20px 20px 20px 20px!important;} .u>table>tbody>tr>td {padding:20px 20px 20px 20px!important;} .v>table>tbody>tr>td {padding:20px 20px 20px 20px!important;} .w>table>tbody>tr>td {padding:20px 20px 10px 20px!important;} .x>table>tbody>tr>td {padding:20px 20px 20px 20px!important;} .y>table>tbody>tr>td {padding:20px 20px 20px 20px!important;} .z>table>tbody>tr>td {padding:20px 20px 20px 20px!important;} .ab>table>tbody>tr>td {padding:20px 20px 20px 20px!important;} .bb>table>tbody>tr>td {padding:20px 20px 20px 20px!important;} .cb>table>tbody>tr>td {padding:20px 20px 0px 20px!important;} .db>table>tbody>tr>td {padding:10px 20px 20px 20px!important;} .eb>table>tbody>tr>td {padding:20px 20px 20px 20px!important;} .g,.g table {display:none!important;font-size:0!important;height:0!important;line-height:0!important;margin:0 auto!important;max-height:0!important;max-height:0px!important;mso-hide:all!important;overflow:hidden!important;width:0px!important;} .fb,.fb table {max-height:unset!important;max-height:inherit!important;max-height:initial!important;display:unset!important;display:inherit!important;display:initial!important;display:block!important;width:auto!important;width:initial!important;overflow:auto!important;overflow:initial!important;mso-hide:initial!important;height:auto!important;height:initial!important;font-size:inherit!important;font-size:initial!important;line-height:auto!important;line-height:initial!important;margin:auto!important;margin:initial!important;} .gb {width:36px!important;height:36px!important;} .hb {width:12px!important;} .ib>table>tbody>tr>td {padding:20px 0!important;} .jb{font-size:37px!important;} .kb{font-size:24px!important;} .lb{font-size:20px!important;} .mb{font-size:18px!important;} .nb{line-height:37px!important;} .ob{line-height:31px!important;} .pb{line-height:29px!important;} .qb{line-height:28px!important;} .rb {padding:0!important;} .ib>table>tbody>tr>td {padding:20px 0!important;} .sb>table>tbody>tr>td {padding:5px 30px 5px 30px!important;} .tb>table>tbody>tr>td,.ub>table>tbody>tr>td {padding:0!important;} .tb,.ub {display:block!important;max-width:100%!important;width:auto!important;padding:40px 0!important;} .vb>table>tbody>tr>td {padding:0 20px!important;} .tb img,.ub img {max-width:none!important;width:100%!important;} .tb img,.ub img {max-width:none!important;width:100%!important;} .tb>table>tbody>tr>td,.ub>table>tbody>tr>td {padding:0!important;} .tb,.ub {display:block!important;max-width:100%!important;width:auto!important;padding:40px 0!important;} .vb>table>tbody>tr>td {padding:0 20px!important;} .wb {padding-top:16px!important;} } @media only screen and (min-width:480px){ .fb,.fb table {display:none!important;font-size:0!important;height:0!important;line-height:0!important;margin:0 auto!important;max-height:0!important;max-height:0px!important;mso-hide:all!important;overflow:hidden!important;width:0px!important;} .g,.g table {max-height:unset!important;max-height:inherit!important;max-height:initial!important;display:unset!important;display:inherit!important;display:initial!important;display:block!important;width:auto!important;width:initial!important;overflow:auto!important;overflow:initial!important;mso-hide:initial!important;height:auto!important;height:initial!important;font-size:inherit!important;font-size:initial!important;line-height:auto!important;line-height:initial!important;margin:auto!important;margin:initial!important;} .xb>tbody>tr>td {padding:24px 0!important;} .yb {margin-bottom:20px;} .vb>table>tbody>tr>td {padding:20px 0px 20px 0px!important;} .vb.zb>table>tbody>tr>td {padding:20px 30px 20px 30px!important;} .ac {padding:0!important;} .bc.cc table {border-right:1px solid #ffffff!important;} .bc.dc table {border-left:1px solid #ffffff!important;} .w>table>tbody>tr>td {padding:20px 0px 15px 0px!important;} .w.ec>table>tbody>tr>td {padding:20px 30px 15px 30px!important;} }a,a:visited {text-decoration:none;}a,a:active,a:visited,a:hover,a:link {color:#109FFF;}[owa] .tb,[owa] .ub {width:50%!important;}[owa] .fc {width:91%!important;max-width:91%!important;}[owa] .gc {max-width:220px;margin:0 auto;}[owa] .ab>table>tbody>tr>td {padding:20px 30px 20px 30px!important;padding-left:0!important;}[owa] .bb>table>tbody>tr>td {padding:20px 30px 20px 30px!important;}[owa] .hc>table>tbody>tr>td {padding:50px 30px 20px 30px!important;}[owa] .ic {vertical-align:bottom!important;}.jc {width:auto!important;min-width:unset!important;} Wintermagie in Tienen Beleef van vrijdag 6 december t/m zondag 5 januari wintermagische tijden in Tienen! Je vindt alle info ook op http://www.wint li { text-indent: -1em; } ul li { margin-left: 30px; margin-right: 30px; } ol li { margin-left: 30px; margin-right: 30px; } @media screen yahoo { .tb img,.ub img {max-width:90%!important;} .kc {width:308px!important;} .xb {background-position:50% 0!important;} .ic {vertical-align:top!important;}tbody tr td div {overflow:visible!important;} }
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
Kunt u dit bericht niet zien? Open het in een browser
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>

VIDEO’S EN FOTO’S WINTERMAGIE IN TIENEN

<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
Wintermagie in Tienen Beleef van vrijdag 6 december t/m zondag 5 januari wintermagische tijden in Tienen! Je vindt alle info ook op www.wintermagietienen.be .

Let’s celebrate!

<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>

SCHAATSDORP

Het Winterschaatsdorp is de ideale plek om even uit te blazen na het schaatsen of gewoon gezellig af te spreken met vrienden en familie. Dit kan in de verwarmde zitlounge of aan de verschillende eet- en drankenstanden.  
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
KERSTBROCANTENCANTEMARKT Gezellig snuisteren naar originele kerstcadeautjes, kan tijdens de nostalgische kersbrocantemarkt op zaterdag 7 december van 10.00 tot 18.00 uur op het Heldensquare en de Kalkmark
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>

CHRISTMAS TRUCK

De wereldberoemde Coca-Cola Christmas truck komt op woensdag 18 december naar Tienen! De truck van maar liefst 16 meter lang zal zich in de loop van de dag al fonkelend parkeren naast het Winterschaatsdorp. Breng een bezoek aan de kerstman en neem een mooie foto of laat een gepersonaliseerde kersttrui maken. De opbrengst gaat naar het Rode Kruis.
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>

FEESTSHOPPEN

Een leuke feestoutfit, cadeautjes voor familie en vrienden … Bij de Tiense handelaars vindt zelfs de meest kieskeurige shopper zijn gading. De winkels zijn open op zondag 15, 22 en 29 december van 14.00 tot 18.00 uur. Tijdens de weekends is er extra gratis parkeerplaats op de speelplaats van de VIA-school in de Waaibergstraat.Op zondag 29 december brengen Ensemble Sint-Isidorus en Koperklets om 14.30 en 16.15 uur kerstliederen in het Winterschaatsdorp. Ideaal om even uit te rusten na al dat feestshoppen!
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>

DE KERSTMAN

Natuurlijk is er ook de vaste afspraak met de kerstman. In zijn prachtig versierde huis in het evenementenloket op de Erfgoedsite (Grote Markt 3) mogen brave kindjes met hem op de foto en krijgen ze een lekkere verrassing..
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>

APRESSKIPARTY

Voor een gezellige après ski party hoef je echt niet naar winterse oorden. Op zaterdag 21 decembe gooit niemand minder dan DJ Jan Vervloet alle remmen los op de Kalkmarkt vanaf 16.00 uur. Shnapps, een wijn- en gin tonicbar, braadworsten en winterse decoratie maken het feestje af. De toegang is gratis. JAT Event Drivers zorgt voor veilig vervoer.
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>

VOLLEDIGE PROGRAMMA EN UREN OP DE WEBSITE VAN STAD TIENEN.

 

<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
HET VOLLEDIGE PROGRAMMA ==>>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>

Dit bericht, video’s en meer zijn allemaal gemaakt door

IT Consulting u0026amp; Services Theo-Herbots
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
Find Out More ==>>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]><![endif]–> <!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
Potterijstraat 151 /3300 Tienen 0497127049
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
Delen via:
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
Bekijk mijn website  
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
Gemaakt met ‌  ‌  Geïnteresseerd? ‌  Ontdek meer
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
U ontvangt deze e-mail omdat u een abonnee bent van deze website
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>
<!–[if mso | IE]>
<![endif]–>

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%