• WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

  Welkom op deze geweldige Blog

  Award Winning blogIk ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

 • TRANSLATE INTO 110 LANGUAGES

De kunst van het creëren van magie met je camera ||The art of creating magic with your camera

Maak kennis met ViewBug community lid en Franse fotograaf marcwildpassion. Marcwildpassion deelt een aantal van zijn favoriete beelden en het unieke verhaal erachter.

 by

Uw foto’s zijn erg creatief! Kun je 3 snelle tips delen om fotografie te verbeteren?

1. Denk na over uw samenstelling zelfs bij de verjaardag van uw baby. Denk aan de regel van de derde totdat het een reflex wordt.

2. Houd je aan de eenvoudige parameters van je camera. Gebruik modus A en speel met de DOF, de ISO wordt automatisch geselecteerd.

3. Beweeg 20cm tot 50cm omhoog, omlaag, naar de ene of naar de andere kant van waar je staat en altijd met je oog op de camera.

Deze foto is zeer uniek, wat is uw favoriete ding over?

 by

De geografie van die plaats; de Nationale Bibliotheek in Parijs, Frankrijk. De rode rook en ballon waren allemaal gepland en geplaatst in het frame. Het is moeilijk te slagen in het spelen met rook op een winderige dag, omdat de rook is zeer veelzijdig en onderworpen aan de wind. Hier waren de rode rook en de rode ballon perfect in het frame voor een paar seconden met het model nog zichtbaar in de rook. Dat soort rook werkt voor 1 minuut of 2 maximum, dus dat soort scheuten zijn vrij complex te verkrijgen in een winderige omgeving en wat geluk is inderdaad welkom. Het tweede aspect is dat rook niet altijd wordt verwelkomd in openbare plaatsen als deze, dus in alle gevallen na een of twee proeven, bent u zeker te krijgen bezocht door de veiligheid mensen.

Hoe heb je deze foto genomen?

 by

Deze foto is genomen in de zee bij Miami Beach in juli 2014. Het mooie hier is dat het waterniveau niet zo diep is en ondanks dit, kwam een kleine golf en vernietigde mijn camera! De les: Draag altijd een waterbeschermingskit bij het fotograferen met water. Het model zweefde in de zee en werd gevangen in natuurlijk licht in de vroege ochtend. Ik heb wat in een andere plaats in Florida en we zagen veel Stingrays tijdens de shoot en dat was een beetje eng.

Dit is een andere unieke foto, u delen een snelle tip over hoe je je modellen om samen te werken met uw ideeën?

 by

Ik heb geluk gehad. Audrey, het model heeft gewerkt met mij op vele conceptuele foto’s voor jaren en we erin geslaagd om vertrouwen te houden, zelfs als ik vreemde ideeën. Dit is geen kleine vis. In de temperatuur van een studio kun je niet lang met de vis spelen, dus snelheid is belangrijk. Licht / Stobe testen wordt gedaan wanneer de vis gekocht in de vis-markt is in de koelkast net voordat de make-up begint; de temperatuur houdt de vis vers. Zoals je zien speelt de hand van het model een rol in het beeld, maar het is ook om de vis te houden. Aan het eind van de dag heb je een foto en een maaltijd.

 by

Wat is het verhaal achter deze foto?

POV is een van de belangrijkste succesfactoren, maar in veel gevallen, heb je je foto in gedachten en dan beweeg je rond je POV te krijgen willen u wilt. Ik heb altijd een snel zicht op de locatie om te selecteren waar het model en mezelf te plaatsen. Maar je moet een kleine stem ergens te vertellen u “bewegen”, kijken naar andere hoeken / perspectieven als soms heb je iets goeds, maar het kan nog beter vormen een ander perspectief.

 by

Trocadero in Parijs is een van mijn favoriete plekken voor mode-achtige fotografie. Het wordt bezocht door minstens een miljoen toeristen per jaar en het geeft een prachtig uitzicht op de Eiffeltoren. hij belangrijkste probleem in deze plek is om het leeg te krijgen, je moet er voor de zonsopgang. We noemen de Eiffeltoren de Oude Dame. Zelfs in staal, deze constructie toont transparantie door het ontwerp en ik wilde een jonge dame (Alex) en de oude dame tegenover elkaar in een zeer vroege ochtend mooie lichte omgeving vast te leggen. Emilie Bastet de jurk ontwerper, maakte deze transparante jurk die perfect paste bij de bedoeling van het hebben van een glamour / mode uitzicht en tinten met de transparantie van de jurk. Alex is perfect dragen en het is een prachtige jurk. Zelfs als ik een grote fan van de oude dame, zou ik zeker de jongeren als een sterke concurrent.

 by

Theo-Herbots-Een Nieuwe manier van Fotografie

Verneem alles over
Het hoe en het waarom
Ik Fotografeer
LAAT U BEKOREN

VERNEEM MEER

FOTOGRAFIE-CURSUSSEN

Wilt U uitblinken met Uw Foto’s?
Volg deze cursussen

VERNEEM MEER

Natuurfotografie

Bekijk de video en de beschrijving
Waarom ik het doe

VERNEEM MEER

DIEREN-FOTOGRAFIE

Bekijk de video
En de beschrijving

VERNEEM MEER

HUWELIJKS-FOTOGRAFIE

BEKIJK DE VIDEO
En alle informatie

VERNEEM MEER

PORTRET-FOTOGRAFIE

Bekijk de prachtige Foto’s

VERNEEM MEER

STRAAT-FOTOGRAFIE

Moeilijker dan U denkt
Bekijk de video
En de uitleg

VERNEEM MEER

BLOEMEN-FOTOGRAFIE

Is er iet mooiers dan Bloemen?
Bekijk het hier

verneem meer

STILLEVEN-FOTOGRAFIE

Bekijk de video
En de beschrijving

VERNEEM MEER

EVENEMENTEN-FOTOGRAFIE

Bekijk de volledige uitleg

VERNEEM MEER

KINDER-FOTOGRAFIE

Een zeer geliefd onderwerp
voor iedereen

VERNEEM MEER

AWARDS

VERNEEM MEER
Over mijn AWARDS

VERNEEM MEER

FOTOWEDSTRIJDEN

Doe mee aan de Fotowedstrijden

Read More

FOTO-BERICHTEN

In de categorie

Fotografie-Cursussen

 by

Ben je geïnspireerd? Volg marcwildpassion om meer van zijn geweldige beelden te zien en de toekenning van de foto’s die u verbazen!

Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Één reactie op De kunst van het creëren van magie met je camera ||The art of creating magic with your camera

 1. Pingback:De kunst van het creëren van magie met je camera ||The art of creating magic with your camera – Mellissify

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.079 andere abonnees

 • EERSTE MAAL OP DEZE BLOG? BEKIJK DAN DEZE VIDEO

 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.079 andere abonnees

 • DE TALRIJKE “GRATIS” TIPS EN ADVIEZEN KOSTEN TIJD EN GELD

  Steun deze blog met een kleine Bijdrage

  Het bijhouden van deze Blog kost Tijd, Energie en Geld. Elke "Vrijwillige" bijdrage kan me helpen om nog betere diensten te verlenen waar Iedereen van mee-geniet en zodat deze Prachtige Stad Wereldwijd bekend geraak. Alvast bedankt Theo-Herbots

  €5,00