Deze site mogelijk dank zij FutureNet Success System en Organogold

Translate Here

 

Deze site is mogelijk dankzij mijn verdiensten ( zie hier beneden)

Ik doe alles op deze site zonder enige subsidie of financiële steun. Gewoon omdat ik van Tienen en zijn inwoners hou.

Evenwel, documentatie verzamelen, artikels publiceren en vooral het maken van animatie-tekeningen / foto's, vraagt veel tijd en zoals Amerikanen zeggen  : Time is money”

Bovendien zou ik me nog programma's  en software willen aanschaffen om nog betere en mooiere kwaliteit te kunnen leveren, maar met het pensioen waar ik het moet mee doen, moet ik zuinig zijn.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar een bron van inkomsten en ik heb deze gevonden in de  twee verdiensten die ik hier beneden weergeef.

Ik heb beide systemen grondig doorgelicht en uitgeprobeerd; het zijn prima producten, het is veilig en het is voor iedereen haalbaar zonder enige voorkennis of opleiding.

Dus, als U deze Blog ( en mij ) zou willen steunen, stap dan mee in de systemen en U zult er bovendien zelf wel mee varen

1ste verdienste

2de verdienste

Bijkomende inlichtingen ? neem gerust contact

“Geen interesse? en U wilt deze Blog toch steunen en verbeteren door een financiële bijdrage? het kan”

 

 

Vriendelijke Groet

Theo Herbots

Meaningless

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Advertenties
Getagd , , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

(You can read this message on my blogs in 110 languages) Ik heb reeds meer dan 100 websites gemaakt, U kunt in dit profiel er enkele van terugvinden. Ze allemaal weergeven zou teveel zijn Ik ga me vooral beginnen te specialiseren in Restaurant-Websites. Wij maken Uw website Bedankt voor Uw bezoek en het vertrouwen Vriendelijke Groet THEO HERBOTS PS. vanaf nu kan U zelf uw websites maken met Theo-Herbots-Wix-Websites (NL)

Reacties zijn gesloten.