• Vertalen ||Translate

Deze site mogelijk dank zij FutureNet Success System en Organogold

Translate Here

 

Deze site is mogelijk dankzij mijn verdiensten ( zie hier beneden)

Ik doe alles op deze site zonder enige subsidie of financiële steun. Gewoon omdat ik van Tienen en zijn inwoners hou.

Evenwel, documentatie verzamelen, artikels publiceren en vooral het maken van animatie-tekeningen / foto’s, vraagt veel tijd en zoals Amerikanen zeggen  : Time is money”

Bovendien zou ik me nog programma’s  en software willen aanschaffen om nog betere en mooiere kwaliteit te kunnen leveren, maar met het pensioen waar ik het moet mee doen, moet ik zuinig zijn.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar een bron van inkomsten en ik heb deze gevonden in de  twee verdiensten die ik hier beneden weergeef.

Ik heb beide systemen grondig doorgelicht en uitgeprobeerd; het zijn prima producten, het is veilig en het is voor iedereen haalbaar zonder enige voorkennis of opleiding.

Dus, als U deze Blog ( en mij ) zou willen steunen, stap dan mee in de systemen en U zult er bovendien zelf wel mee varen

1ste verdienste

2de verdienste

Bijkomende inlichtingen ? neem gerust contact

“Geen interesse? en U wilt deze Blog toch steunen en verbeteren door een financiële bijdrage? het kan”

 

 

Vriendelijke Groet

Theo Herbots

Meaningless

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Advertenties
Getagd , , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Reacties zijn gesloten.