• Vertalen ||Translate

 • Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

  De wereld vanuit ieder perspectief
  Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

  Waar ontdekking nooit stopt

  Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

Die giggelbus op die langpad

Toortsie is wel één ding vergeten en dat is dat er reeds enkele dagen één man mee op de bus zit, den deze.
Maar ja, één man tussen veertien vrouwen, die heeft weinig te eggen, moet heel stil en heel braaf zijn 🤦👼👼

Advertenties
Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

7 reacties op Die giggelbus op die langpad

 1. Toortsie zeggen:

  Ek sien nie nou waar my eie reaksie is nie. Dankie vir die reblog. Volgens Hester is julle sommer ’n hele groep wat Suid-Afrika kom besoek. 🙂

 2. perdebytjie zeggen:

  Jy moet oppas vir hierdie vrouens, Theo! Hulle het ’n reputasie dat hulle iemand al oor die kop geslaan het met hul stiletto’s en ook poetse gebak het op ander mense wat die bus volg.Verder is hulle diamantdiewe, bankrowers en hulle was ook al in die tronk.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.