• Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  WORD LID 😀😍
  DOE MEE 💙
  Het heeft veel voordelen om lid te worden van deze Blog✅
  Wilt u weten wat ons bezighoudt? ✅.
  U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief. ✅
  We houden onze abonnees op de hoogte van Het laatste nieuws,✅
  Aankomende evenementen,✅
  Allerlei tips,✅
  speciale activiteiten✅
  En nog veel meer.✅
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U ✅
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden;✅
  U ZAL ER GEEN SPIJT VAN KRIJGEN ❗❗

  Voeg je bij 5.160 andere abonnees

Dit zijn de Nieuwe Corona-Maatregelen in België voor de komende maand

Corona België

© Aangeboden door Newsmonkey Corona België

De nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus in ons land gaan vandaag in. Het Overlegcomité van de verschillende Belgische regeringen, besliste daar vorige week over. We zetten ze nog even op een rijtje.

Horeca en Corona

Horeca en Corona

Waarschijnlijk de lastigste maatregel, zowel voor horeca-uitbaters als -bezoekers, is de sluiting van cafés en restaurants. Vanaf middernacht gaan horecazaken tenminste twee weken dicht. Als dan blijkt dat nog langer nodig is blijven ze nog eens twee weken gesloten. Afhalen bij restaurants blijft mogelijk tot 22 uur ’s avonds. Nachtwinkels moeten nog steeds sluiten om 22 uur en de verkoop van alcohol wordt verboden na 20 uur ’s avonds.

Nachtklok en Corona

Nachtklok

Tussen middernacht en 5 uur ’s ochtends is het voor iedereen verboden om op straat te komen, tenzij u een geldige reden hebt zoals werk of een medisch noodgeval. Op die manier wil de regering voorkomen dat mensen thuisfeestjes houden met te veel mensen nu de cafés gesloten zijn.

Sociale contacten en Corona

Sociale contacten

U mag vanaf vandaag nog maar één persoon van dichtbij zien en vastpakken, uw zogenaamde knuffelcontact. U mag nog andere mensen zien, maar vanop afstand of met mondmasker. Thuis mag u vier mensen uitnodigen per twee weken en in het openbaar mag u maximaal vier mensen tegelijk zien.

Evenementen

Evenementen

Markten en kleine kermissen, met niet meer dan 200 mensen, blijven open, maar eten en drinken wordt verboden. Kerstmarkten kunnen dan weer niet doorgaan.

Bij andere evenementen zijn er maar maximaal 40 mensen tegelijk toegelaten, tenzij daar afspraken over zijn met de sector. Die afspraken worden echter meer dan waarschijnlijk herbekeken. Ook bij koffietafels of banketten mogen er maar 40 aanwezigen zijn.

Werk

Werk

U wordt opnieuw gevraagd om thuis te werken als uw job dat toelaat, maar de regering houdt rekening met de bedrijfsvoering. Dat betekent dat werknemers soms een paar dagen thuis werken en een paar dagen op kantoor. Als thuiswerk niet mogelijk is, moet er alles aan gedaan worden om de werknemers in zo veilig mogelijk omstandigheden te laten werken.

De maatregel komt er niet omdat kantoren coronabrandhaarden zijn, maar om te vermijden dat het virus wordt doorgegeven op overvolle bussen en trams terwijl mensen onderweg zijn naar het werk.

Sport

Sport

Naar professionele sportwedstrijden mogen 200 mensen per compartiment kijken, bij amateurs enkel leden van hetzelfde huishouden. Kantines moeten sluiten, net als de rest van de horeca.

Help mee aan de bestrijding van Corona, geef hier beneden Uw mening

The post Eén knuffelcontact, thuiswerk: dit zijn de regels voor de komende maand appeared first on Newsmonkey.

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Welkom bij Theo-Herbots- De bron waar je altijd op kunt vertrouwen 💙Mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content.💥 Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal ik ook jouw eigen passies doen ontbranden.❤ VERGEET NIET HIER BENEDEN EEN REACTIE TE GEVEN ZODAT IK WEET WAT U HET MEESTE BOEIT EN WELKE AANPASSINGEN AAN DE BLOG KAN AANBRENGEN✅✅ EN OOK EENS VOLLEDIG NAAR BENEDEN TE SCHROLLEN, ZODAT U GEEN BELANGRIJKE INFORMATIE 💌 MIST THEO 😀😍

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt! Als ervaren en bedreven Fotojournalist streeft Theo-Herbots-Foto-Journalist er altijd naar om zijn services zo goed mogelijk te verbeteren. Feedback helpt Theo-Herbots-Foto-Journalist beter te begrijpen waar zijn Lezers naar op zoek zijn, zoals de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends in de fotojournalistiek. Gezondheid of eender wat

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • MEER OVER MIJ

 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  Voeg je bij 5.160 andere abonnees

 • MIJN BLOG IS MINDER LEUK ZONDER U
  IK BEN EEN STUDENT VAN HET LEVEN; IK ZIE SCHOONHEID IN DE NATUUR, MENSEN EN DE WERELD OM ME HEEN, KLEINE DETAILS EN COMPLEET ZICHT. 
  ZONDER HET VERMOGEN OM EEN IDEE OF CONCEPT TE VERWEZENLIJKEN, ZOU KUNST NIET BESTAAN. 
  MIJN WERK IS EEN CONSTANTE ZOEKTOCHT NAAR DE BESTE MANIER OM DE IDEEËN DIE IK HEB OVER MEZELF EN DE WERELD WAARIN IK LEEF TE INTERPRETEREN. 
  IK BEPERK ME NIET TOT ÉÉN MEDIUM, STIJL OF CONCEPT. 
  INSPIRATIE EN IDEEËN VERANDEREN. 
  MIJN KENNIS VERANDERT EN GROEIT. ELK STUK DAT IK MAAK, IS TEGELIJKERTIJD EEN VERLENGSTUK VAN HET VERLEDEN, WAAR IK VANDAAN KOM EN WAT IK HEB GELEERD, EN EEN VOORUITBLIK OP DE TOEKOMST, WAAR IK HEEN GA. 
  IK BESCHOUW MEZELF NIET ALLEEN ALS EEN FOTOGRAAF, ZOALS SOMMIGEN MISSCHIEN DENKEN ALS ZE NAAR MIJN WERK KIJKEN.
  IK BEN EEN SCHRIJVER, EEN FOTOGRAAF, EEN KUNSTENAAR EN GEZONDHEIDSADVISEUR. 
  ALS EEN BEZOEKER EVEN STILSTAAT OM EEN FOTO, EEN FOTOCOLLAGE OF EEN ANDER WERK DAT IK HEB GEMAAKT OP MIJN BLOG, TE BEKIJKEN EN EROVER NA TE DENKEN, DAN BEN IK IN MIJN WERK GESLAAGD.
  BEKIJK DIT HELE BERICHT AUB
 • BLIJF GEÏNFORMEERD

  ABONNEER JE OP DIT BLOG D.M.V. E-MAIL
  WILT U WETEN WAT ONS BEZIGHOUDT? .
  U KUNT OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN VAN DEZE WEBSITE DOOR U AAN TE MELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF.

  WE HOUDEN ONZE ABONNEES OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, AANKOMENDE EVENEMENTEN, ALLERLEI TIPS, SPECIALE ACTIVITEITEN EN NOG VEEL MEER.

  WIJ HOUDEN EVENMIN VAN “SPAM” ALS U UW GEGEVENS WORDEN “NIET” GEDEELD AAN DERDEN

  VOEG JE BIJ DE MEER DAN 5.000 ANDERE ABONNEES

  DOE ZOALS ZIJ

 • IK HEB OOK REEDS IN DEZE GEPUBLICEERD

 • weinigen hebben er in geloofd

 • Meest recente berichten