• Vertalen ||Translate

  • Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

    De wereld vanuit ieder perspectief
    Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

    Waar ontdekking nooit stopt

    Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

Festiviteiten Paters-Kerk-Tienen |Festivities Paters-Kerk-Tienen

TRANSLATE THIS BLOG HERE

De voormalige Paterskerk in Tienen is begin jaren zeventig afgebrand en onherstelbaar vernield.
De ruines die er overbleven zijn zo bijgewerkt dat er voor wat overblijft er geen instortingsgevaar is voor bzoekers.
Overdag is het een gezellige plaats om tot rust te komen, ook de gerestaureerde omgeving.
Evenwel worden er ook regelmatig feesten en festivals georganiseerd.
Gisteren 15/ 09/2018 was er een festival met Country-Muziek.
Vandaar deze beelden.
Groetjes
Theo-Herbots-Fotografie
De ingang | The Entree
 

Bekijk de andere foto’s van de Paterskerk in mijn Vieuwbug ==>>

Welkom in de Paters-Kerk
Welcome to the Paters Church

Advertenties
Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.