• WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

  Welkom op deze geweldige Blog

  Award Winning blogIk ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

 • TRANSLATE INTO 110 LANGUAGES

Gezonde Recepten ||Healthy Recipes

RECEPTEN LICHAAMSTRANSFORMATIE

HEEFT NOG
NOOIT ZO LEKKER
GESMAAKT

Al deze recepten zijn te verkrijgen in meerdere talen, klik na het inloggen, gewoon rechtsboven op land en taal

Bekijk de video hier beneden en zie tot wat iemand van ver in de zestig met dit programma nog in staat is

Vooraleer U hier beneden verder leest, nog even dit:

Er word in een voedingsschema mensen aangeraden om twee maaltijden per dag te vervangen, door een voeding-shake.

Dit is evenwel voor gewicht-beheersing.

Voor mensen die zware arbeid leveren, of zwaar aan sporten doen, geef ik het advies om maaltijden niet te vervangen door voeding-shake, maar de voeding-shake eerder te gebruiken als aanvulling op 1 of zelfs twee maaltijden.

Ik bijvoorbeeld, op dagen dat ik zware oefeningen doe zoals hierboven, nuttig ik geen drie maaltijden, maar vier en vul deze dan aan met twee shakes, de rode Thee, en de sporen

KLIK GEWOON OP DE LINKEN EN KIES RECHTS BOVEN UW LAND EN TAAL

SHAKE-RECEPTEN

SHAKE-RECEPTEN

COMPLETE RECEPTEN DOWNLOADEN===>>>

PRO MEALS

PRO MEALS

COMPLETE RECEPTEN DOWNLOADEN==>>>

COMPLETE MAALTIJDEN

COMPLETE MAALTIJDEN

COMPLETE RECEPTEN DOWNLOADEN===>>>

PLAN GEZOND ETEN IN, WAAR JE OOK BENT

We hollen onszelf vaak voorbij. Van meeting naar meeting, van kantoor naar crèche, van thuis naar muziekles, … Het is soms een wonder dat we de tijd vinden om iets te eten. Laat staan dat we stilstaan bij wat we dan in onze mond steken. Het loont nochtans om hieraan aandacht te besteden. Met een beetje planning bouw je vlot een gezond eetschema op: thuis, onderweg, op school voor je kroost, … 

Waar je ook bent

Heb je het gevoel dat je almaar de foute keuzes maakt? Loopt het geregeld mis wanneer je in de supermarkt staat of op restaurant zit? 

EVENWICHTIGE ÉN GEZONDE MAALTIJD SAMENSTELLEN

Nam jij je voor om gezond(er) te eten? Of twijfel je of je goed bezig bent voor je voedingspatroon? Raadpleeg dan de richtlijnen voor gezonde eetmomenten van Vlaams Instituut Gezond Leven. Duik in de tips en vind van ontbijt tot diner een goede balans.

De basis

Met deze basistips sla je de de bal nooit mis – bij elk maaltijdmoment:

 • Varieer voldoende in je voeding. Grijp niet altijd naar worteltjes en erwtjes, maar wissel eens af. Met prei, courgette, broccoli, … de opties zijn eindeloos! Dat geldt trouwens ook voor je tussendoortjes: eet bijvoorbeeld niet bij elke pauze een potje yoghurt. Graai ook eens een handje ongezouten noten weg of verorber een stuk fruit.
 • Kies zoveel mogelijk voor plantaardige en verse, onbewerkte producten.

Hoeveel eetmomenten op een dag?

Vroeger werd vaak gezegd dat kleine maaltijden eten gespreid over de dag helpt om honger tegen te houden en de ‘verbranding’ gaande houden. Maar eigenlijk is dit in onderzoek nooit echt bewezen. Nieuwe inzichten omtrent periodiek vasten spreken dit zelfs eerder tegen.  

Ook over het ideale tijdstip  om bijvoorbeeld te ontbijten, of je laatste maaltijd van de dag te nemen is geen consensus. Wat vooral essentieel blijkt is dat je er een persoonlijke regelmaat op nahoudt. Probeer voor jezelf een constant aantal maaltijdmomenten aan te houden, en neem deze op vaste tijdstippen. 

Een reden om het aantal maaltijdmomenten op een dag toch te beperken is voor je gebit. Vanuit mondgezondheid wordt aangeraden om niet meer dan 5 keer per dag iets te eten (hoofdmaaltijden én tussendoortjes). 

Warme Maaltijd

Ontbijt

Gezond eten start al bij de eerste maaltijd van de dag. Met een gezond ontbijt schiet je meteen uit de startblokken. Maar hoe pak je dat aan?

Neem jij tijdens de lunch altijd een broodje gezond? Dan moeten we je teleurstellen: zo gezond is dat niet. Toch is gezond middageten maken heus niet zo moeilijk. Met deze 4 tips bereid jij in een mum van tijd een lichte lunch.

Gezond leven, dat doe je ook door gezond te eten. Maar hoe pak je je warme maaltijd aan? Moet je je dan echt alle lekkers ontzeggen? Natuurlijk niet. Met de tips hieronder blijf je smullen.

JE ENERGIE OP PEIL MET EEN GEZOND TUSSENDOORTJE

In tegenstelling tot je hoofdmaaltijden, is een tussendoortje geen must. Maar bij een knorrende maag brengt het wel soelaas.

JE ENERGIE OP PEIL MET EEN GEZOND TUSSENDOORTJE

COMPLETE RECEPTEN DOWNLOADEN===>>>

BEVERAGES

ALS AANVULLING OP GEZONDE MAALTIJDEN, KIJK HIER BENEDEN

BODY MANAGEMENT

PERSONAL CARE

Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.079 andere abonnees

 • EERSTE MAAL OP DEZE BLOG? BEKIJK DAN DEZE VIDEO

 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.079 andere abonnees

 • DE TALRIJKE “GRATIS” TIPS EN ADVIEZEN KOSTEN TIJD EN GELD

  Steun deze blog met een kleine Bijdrage

  Het bijhouden van deze Blog kost Tijd, Energie en Geld. Elke "Vrijwillige" bijdrage kan me helpen om nog betere diensten te verlenen waar Iedereen van mee-geniet en zodat deze Prachtige Stad Wereldwijd bekend geraak. Alvast bedankt Theo-Herbots

  €5,00