• Vertalen ||Translate

Google Street View – Wonderen van de natuur en monumenten van over de hele wereld verkennen

Translate this Blog Here

Verken de mooiste plekken van de wereld, ontdek de wonderen van de natuur en loop binnen bij museums, stadions, parken en vervoersknooppunten.

Volg de volgende stappen

  1. Klik op de link hier beneden (Bron)
  2. U ziet meteen de belangrijkste plaatsen die reeds te bezichtigen zijn in 3D
  3. Wilt U alles bekijken ? na het inloggen ziet U bovenaan rechts in de menubalk een vierkantje, klik daar een of tweemaal op en U ziet meteen alles wat Google Streetview tot nogtoe in kaart heeft gebracht.
  4. Klik op de titel die U verkiest en Geniet
  5. Probeer ook eens uw muiscursor op een plaatje te zetten en U kunt zelf in alle richtingen verplaatsen om de plaats in alle richtingen te bekijken
  6. Bewaar dit bericht in Uw browser voor later en U kunt zo vaak als U wilt terugkomen om een andere plaats te bewonderen

Voor onmiddellijke Toegang klik op de link hier beneden

Bron: Google Street View – Wonderen van de natuur en monumenten van over de hele wereld verkennen

Vriendelijke Groet

via Gorge

Advertenties
Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.