Er is meer dan Facebook alleen. Ik leef volgens de wijze woorden van Ernest Hemingway: "voor een echte schrijver moet elk (werk) een nieuw begin zijn waarin hij opnieuw probeert iets te bereiken dat onbereikbaar is." Voor mij concentreert zich dit vooral op gebied van websites maken en het bestuderen van nieuwe trends op het razendsnel evoluerende internet Ik heb alles wat ik bezit in elk stuk waaraan ik werk en – of het nu commercieel, artistiek, marketing, sociale media of journalistiek is – ik geef het mijn alles. Ontdek mijn Social Media-portfolio en als je meer wilt weten over mijn oeuvre, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Deze website zal gaan over alles wat Social-Media aangaat

Deze website zal U op de hoogte houden over alles wat Social-Media aangaat.

Dit is mijn eerste bericht op deze site gewoon als aankondiging

Advertenties

1 reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.