Herfst-Wandeling langs De Grote Gete |Autumn Walk along the Great Gete

Gewoonlijk als ik De Natuur intrek, neem ik geen i-phone mee omdat ik al mijn zintuigen wil richten op de Natuur

Evenwel aangemoedigd door andere Bloggers en daar mijn fototoestel stuk is, heb ik hem nu toch meegenomen op mijn wandeling langs De Grote Gete in Tienen OM FOTO’S TE MAKEN; Het is nog voor verbetering vatbaar, maar ik moet nog leren werken met die i-phone

Advertenties

2 comments

  1. Bedankt Anne-Marie, Zulke opmerkingen moedigen me aan om verder te doen. Voor mij is fotografie vroeger altijd iets geweest als een poging om op beeld vast te leggen hoe ik dingen van uit mijn zintuigen waarneem.
   Sedert het verlies van mijn vrouw jaren geleden is dat allemaal stilgevallen.
   Het is voor mij een zeer grote en moeilijke stap geweest om terug te beginnen.
   Nogmaals bedankt voor jouw aanmoediging.
   Groetjes
   Theo

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.