• Vertalen ||Translate

 • Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

  De wereld vanuit ieder perspectief
  Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

  Waar ontdekking nooit stopt

  Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

Het is moeilijk bescheiden te blijven

Iemand die gebukt gaat onder de gevolgen van zware tegenslagen kan twee dingen doen

 1. Zijn hoofd laten hangen, zagen en klagen en….wegkwijnen
 2.  Ondanks alles het leven toch positief blijven bekijken, en hoe moeilijk ook toch proberen te lachen, plezier te maken en te vechten om de pijnlijke gevolgen te overwinnen.

Hoe kunt ge dat doen ?

 1. Kalmte om te aanvaarden wat ge “NIET” kunt veranderen

 2. Moed om te veranderen wat ge kunt veranderen

 3. Wijsheid om onderscheid te maken tussen deze twee

Wat is er leuker om jezelf moed in te praten?

Maak eens een leuke video zoals deze die ik hier onlangs heb gepmaakt en til jezelf uit het moeras van pijn en verdriet.

Nog veel lol en plezier met de leuke video die ik onlangs heb gemaakt om mezelf op te krikken.

Groetjes

Advertenties
Getagd , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.